FK Radnički Lukavac

Adibhf88
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Adibhf88 » 23 feb 2015, 16:12

Izuzetno cijenim i postujem Dzindu, i covjek je od ajd da kazem nikakve ekipe napravio rezultat za pamcenje. On je svoju generaciju juniora prebacio u prvi tim, gdje posebno zelim istaci mladog Mujagica koji je po meni dosta napredovao, i ako se ne varam imao 6-7 asistencija i 1-2 pogotka. E sad, dolaskom ovih pojacanja, a ja cu da kazem "POJAČANJA", mislim da Radnicki ce imati istu sliku kao u sezoni kada su imali 5-6 Vojvodinih igraca. Nadam se samo da ce ti igraci donijeti prevagu a ne da ce samo uzeti pare i za godinu napustiti Radnicki, pa cete onda opet kukati i vracati neke svoje igrace. Ko ne bi zelio vidjeti Radnicki u premier ligi! Cijela Opstina treba da stane uz taj klub, a cak sta vise stadion bi bio pun kao nekada. Zeljo, Sarajevo, Sloboda... neprocjenivo!

Da me neko pogresno ne shvati, bit ce mi zao samo ako bude neuspjeh na kraju sezone, a toliko se "pojacao" klub. I evo citao sam zadnjih nekoliko stranica foruma, gdje lijepo pisu od fudbalerima Miricine, Puracica itd., e pa pitam se zasto onda ti fudbaleri ne mogu proci u Radnickom. Koliko je samo vase djece napustilo Radnicki i igra u ovim nizeligaskim klubovima.

Je li istina da je Jusufovic napustio Radnicki? Mahalske price iz Devetaka kazu da ce igrati za Devetak? Kapiten, momak za primjer, i sad da nema mjesto u timu? Kaze, ima na beku, a momak citav zivot igra stopera!
Kindže, kindže...

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 23 feb 2015, 16:21

Po dosad viđenom gledajući ove prijateljske utakmice Kuduz je najveće pojačanje

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 feb 2015, 16:24

Adibhf88 je napisao/la:Izuzetno cijenim i postujem Dzindu, i covjek je od ajd da kazem nikakve ekipe napravio rezultat za pamcenje. On je svoju generaciju juniora prebacio u prvi tim, gdje posebno zelim istaci mladog Mujagica koji je po meni dosta napredovao, i ako se ne varam imao 6-7 asistencija i 1-2 pogotka. E sad, dolaskom ovih pojacanja, a ja cu da kazem "POJAČANJA", mislim da Radnicki ce imati istu sliku kao u sezoni kada su imali 5-6 Vojvodinih igraca. Nadam se samo da ce ti igraci donijeti prevagu a ne da ce samo uzeti pare i za godinu napustiti Radnicki, pa cete onda opet kukati i vracati neke svoje igrace. Ko ne bi zelio vidjeti Radnicki u premier ligi! Cijela Opstina treba da stane uz taj klub, a cak sta vise stadion bi bio pun kao nekada. Zeljo, Sarajevo, Sloboda... neprocjenivo!

Da me neko pogresno ne shvati, bit ce mi zao samo ako bude neuspjeh na kraju sezone, a toliko se "pojacao" klub. I evo citao sam zadnjih nekoliko stranica foruma, gdje lijepo pisu od fudbalerima Miricine, Puracica itd., e pa pitam se zasto onda ti fudbaleri ne mogu proci u Radnickom. Koliko je samo vase djece napustilo Radnicki i igra u ovim nizeligaskim klubovima.

Je li istina da je Jusufovic napustio Radnicki? Mahalske price iz Devetaka kazu da ce igrati za Devetak? Kapiten, momak za primjer, i sad da nema mjesto u timu? Kaze, ima na beku, a momak citav zivot igra stopera!
Da napišem nešto o ovome druže moj.
Dok je Vojvodić bio trener prvog tima a Džindo trener juniora, ovaj drugi je pljuvao prvog kako ne daje priliku našoj djeci. I oko toga je bila frka na jednom od treninga gdje su se fizički sukobili.

Eh sada, nakon što je Džindo imenovan za trenera prve ekipe nismo vidjeli da su naša djeca dobivala baš prilika za dokazivanjem. Dobro jesu, prvih 2-3 minuta i odmah izlaze.

Mujagić je jedan od rijetkih, on je imao minutažu i dok je trener bio Vojvodić.

Što se tiče rezultata, istina da su jako dobri s obzirom kakvu smo imali ekipu, ali da je SIR imao i malo muda mi smo trebali biti prvi, a da smo imali malo bržu i agresivniju ekipu, završili bi prvi sa više od 5 bodova razlike u odnosu na drugog.

Ne pljujem nit hvalim, samo iznosim činjenice.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 23 feb 2015, 16:38

ekipa pada kako utakmica odmice OPET.pada energija,a s tim i koncentracija igraca.to je segment koji se mora popraviti.i malo pricati sa igracima . Inace jaha danas nije igrao i cini mi se da djelujemo bolje bez njega..

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 feb 2015, 18:17

Adibhf88 je napisao/la:Izuzetno cijenim i postujem Dzindu, i covjek je od ajd da kazem nikakve ekipe napravio rezultat za pamcenje. On je svoju generaciju juniora prebacio u prvi tim, gdje posebno zelim istaci mladog Mujagica koji je po meni dosta napredovao, i ako se ne varam imao 6-7 asistencija i 1-2 pogotka. E sad, dolaskom ovih pojacanja, a ja cu da kazem "POJAČANJA", mislim da Radnicki ce imati istu sliku kao u sezoni kada su imali 5-6 Vojvodinih igraca. Nadam se samo da ce ti igraci donijeti prevagu a ne da ce samo uzeti pare i za godinu napustiti Radnicki, pa cete onda opet kukati i vracati neke svoje igrace. Ko ne bi zelio vidjeti Radnicki u premier ligi! Cijela Opstina treba da stane uz taj klub, a cak sta vise stadion bi bio pun kao nekada. Zeljo, Sarajevo, Sloboda... neprocjenivo!

Decko, vrijeme ce pokazati da li su ovo zaista prava pojacanja, nije upitno uopste da li su ovo kvalitetni igraci,,,jer su svi manje vise igrali u Premier ligaskim ekipama ali to nije garant da ce Radnicki napraviti uspjeh.Kao prvo sta je uspjeh za Radnicki?To u ovom trenutku niko ne moze reci s sigurnoscu pogotov ne u ovoj ligi koja je sve a najmanje sportska,,,Ako se odlucilo u upravi da se borimo za PL, onda je cinjenica da moramo imati barem 18 kvalitetnih igraca sto nije slucaj bio do sada, pogotov dok je Vojvoda lozio ekipu na grubu igru, tada smo redovno dobijali crvene kartone
Sto se tice Jusufovica, svi su slozni da je on extra decko , ali kako sam cuo cim je Cejvanovic poptisao za klub on se poceo zaliti ,protestovati i tako to,,,,Ne znam koliko ima istine u tome ali mi to lici kao da se ne zeli boriti za poziciju u ekipi,,,ako je tako onda hvala za sve i dovidjenja,,, veliki respekt za 9 godina u klubu ali koga nema bez njega se mora :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 feb 2015, 18:49

Po meni je greska danas bila sto je Dzindo poveo sve igrace koji su mu trenutno na rosteru. Trebao je povesti 18 igraca + ovog momka sto je dosao i za kojeg se iskreno nadam da ce ostati (Milan Basrak).

U prvom poluvremenu smo dominirali i stvarali sanse, dok su se sve akcije protivnika zavrsavale najdalje na ivici naseg kaznenog prostora.

Husic je izasao u 20. minuti zbog bolova u ledjima. Nista strasno, ali iz preventivnih razloga je napustio igru. Dok je bio u igri bio je onaj koji drzi i kontrolise sredinu terena.

Prvi gol smo postigli nakon ocigledno uigrane akcije, odnosno izvodjenja slobodnog udarca. Sve je to golom krunisao Elko Kuduzovic. Drugi gol postize Mirza Hasanovic nakon kornera, udarac glavom.

U drugom poluvremenu opet veliki broj izmjena, gubimo sredinu terena i dopustamo protivniku da sve jace ide prema nasem golu. To je rezultiralo kapitulacijom odbrane u dva navrata i izjednacenjem rezultata.

Dzana i Jaganjac igrali na novim pozicijama (krilo i bok) i dobro su funkcionisali. Jaganjac po desnoj strani dobro saradjivao sa Selamovicem, a Kuduz i Dzana su drzali lijevu stranu.

Sredina dobra, jedino je Dzeno Mujagic imao viska poteza i izgubio nekoliko lopti bespotrebno.

Milan Basrak je danas bio na probi u nasem timu i odmah se vidjelo da je skolovan decko. Prosao je fudbasku skolu Crvene Zvezde, igrao u Zemunu i Radniku BN. Borben, brz, ima dobru ljevicu i vrsi konstatan pritisak na odbranu protivnika. Kao sto sam napisao, volio bih ga vidjeti u dresu Radnickog, a sve su sanse da ce ostati kod nas u narednoj polusezoni.

@NK Mladost - Ako Basrak ostane onda ce Elo dobiti papire. Vec je podnio zahtjev i ceka se odluka Uprave. Nije bio na dva treninga i danas nije bio na spisku.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 feb 2015, 19:33

Hocemo li do Hercegovine sad malo, i treba forsirati postavu ovu: Bascelic, Mujagic, Subic, Cejvanovic, Kuduzovic, Hasanovic, Husic, Jahic, Dzanic, Basarak, Jaganjac...u prvih 11 ne mogu svi, ali dobro je imati i jaku klupu i konkurenciju na svim pozicijama, samo naprijed plavo bijeli :)

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 23 feb 2015, 19:42

mislim da prednji vezni treba da bude mujagic.zna predriblat,sut jaci od ostalih,ljevak,pas isto,ratoboran.pa pokusati igrati kao sto sam pisao postavu kao bajern.mislim da jaha ako se ne bude bunio da ostane na klupi dobro ce nam doci,jer je ocigledno 11 pozicija zauzeto,znaci on je 12 ili 13-igrac.vidjeti da se forsira postava jedna te ista u ovih 14 dana.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 23 feb 2015, 20:00

nisam rekao za lakija-cehajica povrijedio je stopalo,ne trenira,tesko da ce poceti trenirati uskoro.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 23 feb 2015, 20:14

Steta za Lakija, on je bas pojacanje za Radnicki. To je pokazao u prvoj polusezoni... a sta je sa Redzicem?
Kindže, kindže...

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 23 feb 2015, 20:23

laki je ekstra igrac,lahak ko roben na nogama.redza ko metak,ali nikako da se dokaze.igrao je prijateljske

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 feb 2015, 20:48

Desni klik pa otvori u novom tabu ili prozoru ;)

slika

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 23 feb 2015, 21:01

ovom nasem 'skuleticu' pozelit dobrodoslicu,pokazat momku grad,navijace,klipove,naci mu fin smjestaj.zeljan je igre,dokazivanja.nismo u napadu imali ljevaka od kako je cipo otiso a da vala.mirise na dobro.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 feb 2015, 21:06

Hajde ako neko ima ili zna za pristojan smjestaj (za 3 fudbalera) neka mi se javi u PP ili ako me ima medju prijateljima na FB neka posalje poruku tamo.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 23 feb 2015, 21:30

klub je trebao uredit sobe u onoj kuci na stadionu,zaposlit zenu da pravi jela i da malo posprema i to je to.manje para bi se trosilo.nesto kao mini internat.igracima je bitno da se ima gdje nocit,okupat,i nek ima internet i kablovska.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 feb 2015, 21:48

Na tome ce se uskoro poraditi. Ideja odavno postoji i krajnje je vrijeme da se to napravi.

P.S. Hvala svima koji su se javili sa informacijama o stanovima :thumbup:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 23 feb 2015, 21:59

da napomenem ovaj scholl je momak koji je doista pametniji od nas svih.garantujem.ima dosta znanja i o fudbala treba nekada ga pitati za prijedlog ili misljenje.ovako kada pisem mislim na ozbiljno.nije sarkazam.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 feb 2015, 22:25

Informacija koju sam upravo dobio:

Milan Basrak 99% brani boje Radnickog u nastavku prvenstva!

Lista pojacanja jos uvijek nije zakljucena!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 feb 2015, 22:49

Zoom088 je napisao/la:Informacija koju sam upravo dobio:

Milan Basrak 99% brani boje Radnickog u nastavku prvenstva!

Lista pojacanja jos uvijek nije zakljucena!
Mene ovo vec zabrinjava , kada cemo se uigrati?Jos desetak dana do prvenstva malo je to vremena :(

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 23 feb 2015, 22:53

u kaknju cemo se uigrat.0 3 i kuca.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.