Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Spomenuo sam to Rooney,i ja smatram da smo trebali uzeti vise bodova do ovog trenutka(najvise se to odnosi na gostujuce tekme gdje nikog harnog ne mozemo dobit)Rooney88 je napisao/la:Problem je sto smo mi pred ove teze utakmice MORALI stvoriti neku vecu prednost nad konkurentima. Nismo a mogli smo, to bi nas vrlo lako moglo kostati plasmana u LP na kraju.
Istina, ali isto tako mislim da necemo lose proc protiv jakih ekipa. Imamo fantasticnog golmana prije svega, i iako me van Gaal strasno iritira mjesecima, zna postavit pragmaticnu taktiku koja ce donjet rezultat. Moze se rec i da imamo vrlo borbenu ekipu sa dobrim moralom, niko nas nije ponizio rezultatski, a sjetimo se prosle sezone.Rooney88 je napisao/la:Problem je sto smo mi pred ove teze utakmice MORALI stvoriti neku vecu prednost nad konkurentima. Nismo a mogli smo, to bi nas vrlo lako moglo kostati plasmana u LP na kraju.
Nadati se ovome,slozio bi s tobom da nema neke razlike u igri i kada igramo derbi utakmice a tu LvG ima dosta iskustva.Igra na rezultat i dosad nije grijesio u takticiCartman je napisao/la:Istina, ali isto tako mislim da necemo lose proc protiv jakih ekipa. Imamo fantasticnog golmana prije svega, i iako me van Gaal strasno iritira mjesecima, zna postavit pragmaticnu taktiku koja ce donjet rezultat. Moze se rec i da imamo vrlo borbenu ekipu sa dobrim moralom, niko nas nije ponizio rezultatski, a sjetimo se prosle sezone.Rooney88 je napisao/la:Problem je sto smo mi pred ove teze utakmice MORALI stvoriti neku vecu prednost nad konkurentima. Nismo a mogli smo, to bi nas vrlo lako moglo kostati plasmana u LP na kraju.
Neke od najboljih partija sezone smo pruzili protiv Liverpoola i Chelsea, cak i protiv Citya nije bilo lose. I ono prvo poluvrijeme protiv Spursa je bilo odlicno. Protiv Arsenala dosta srece, ali tako je protiv njih uvijek. Opet kazem, treba nam Di Maria ili Rooney u top formi. Mislim da bi to bilo dovoljno za top 4. Mi smo nekako navikli na borbu za titule pa nam se svaki kiks cini katastrofalnim, ali u borbi za top 4 nam to moze proc.
Pricam o tome da je vracen onaj ponos, moral i borba u ekipu. Igramo ko qurac, ali je borba tu. I dosta smo poena uzeli na osnovu toga. Mislim i da smo vratili tvrdjavu Old Trafforda, i donekle taj strah ekipa kad dodju nama u goste. Ni blizu kao pod Fergusonom, ali je bolje.OnlyUnited je napisao/la:Sta sad treba odati priznanje Luju sto nas niko nije ponizio, a ulozeno toliko da se samo od tih ulaganja moze napraviti solidan tim za epl.
Prosla sezona ne smije biti mjerilo u bilo kakvom pogledu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.