Suspenzija legendo zbog žutihConsigliere je napisao/la:Gdje je yebeni Higuain?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Suspenzija legendo zbog žutihConsigliere je napisao/la:Gdje je yebeni Higuain?
Yebajiga...Janez je napisao/la:Suspenzija legendo zbog žutihConsigliere je napisao/la:Gdje je yebeni Higuain?
prelazConsigliere je napisao/la:
Fener- prelaz alert
Pratim Seriju A vec nekih 15-ak godina, i vjeruj da se nije pojavila ekipa poput Sassuola. Ekipa koja obozava ici u goste ekipama koje su favoriti na papiru i udaraju jako prema naprijed. Vidjeces kakvu kontru imaju. Roma je na Olimpicu izgorjela do 30minuteConsigliere je napisao/la:Kec k'o vratakrmpotich je napisao/la:Sta ce ti Iguain, kada ce im Sassuolo sam utrpati 2 komada(If ju plaj goals)Consigliere je napisao/la:Gdje je yebeni Higuain?
to je igrao cijeli svijet a valjda padnu barem triSteveHeighway je napisao/la:Ja sam 3+ igrao . Pristojna kvota,samo da padne gol u prvom poluvremenu
Fenerbahce cini mi se ima niz bez poraza u ligi na oko 34 utakmice, i on ce past, nekad sigurnoJanez je napisao/la:Upalile se lampice za Fener ko ono na forumu vazda ganja 2/1 Fenera i Galaty?![]()
1.30 na fenerbahce, a na gost daje 1.80 i prođe za 5 mindr.van nostrand je napisao/la:Fenerbahce cini mi se ima niz bez poraza u ligi na oko 34 utakmice, i on ce past, nekad sigurnoJanez je napisao/la:Upalile se lampice za Fener ko ono na forumu vazda ganja 2/1 Fenera i Galaty?![]()
, tesko da bi mogao izdrzat i ovu sezonu
e da, hvala za taj par. inače bježim od turaka ko od kuge, al kad si ti nanjušio gol, kažem u sebi: ma ispratit ćuzgmiky je napisao/la: 1.30 na fenerbahce, a na gost daje 1.80 i prođe za 5 min
ide to X na kraju mislimbevanda4 je napisao/la:bila mi mala kvota na poluvremenu opalit piast (oko 3 je bilo da će okrenuti utakmicu).. i evo 2-1 u 60'..
eh... koliko se samo love može dignuti na tom lajvu, da je manje pohlepe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.