FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo se nemoj prepirati i ulaziti na njihove teme HordeBl da te ne izgubimo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Samo se nemoj prepirati i ulaziti na njihove teme HordeBl da te ne izgubimo
Neka ne vrijedjaju nasu svetinju ostalo me boli taki.....

-
- Kontakt:
Ibraković ga je kontaktirao još davno, dok je bio zadnja opcija. S obzirom da stvari oko golmana nisu otišle putem kako se zamišljalo, zadnja opcija će morati biti i prva. Kako on kaže, dogovorili su se oko svega i samo još treba potpisati. Znam momka lično jer je u dva navrata branio za Radnički.simon je napisao/la:Ostrakovic pred potpisom istina ili mahalska ??
Za nijansu je bolji od Deje, i nije uopšte loše riješenje.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mislim da je u ovom trenutku dovodjenje Ostrakovica vise bespotrebno nego potrebno, ali eto, neka ga. Isto tako mislim da nam je u ovom trenutku bilo puno bolje da dovedemo novog stopera a ne golmana.
1946
[quote="BitiSrcemVezan"]Mislim da je u ovom trenutku dovodjenje Ostrakovica vise bespotrebno nego potrebno, ali eto, neka ga. Isto tako mislim da nam je u ovom trenutku bilo puno bolje da dovedemo novog stopera a ne golmana[/quo
Nasi znaju najbolje..kako , kada,koga
Sada je pobjeda u Gradaccu , po meni najvaznija.
Sastanak (prvi) zavrsen. Nista se nije pomaklo sa mrtve tacke osim dogovora da opet sjednu iduce hefte.Rekoh ja bice to povuci -potegni. Ono sto zna je da se onolika cifra nece ni u ludilu platiti. Ako su pametni ...mozemo se dogovoriti. Nama i nje neki belaj (iako je cifra ogromna) jer prije mjesec dana platili smo slicnu cifru kada smo za period 2002-2005 upaltili (povezali staz) penziono za 269 sto bivsih sto sadasnjih uposlenika kluba. Cifra je priblizna sa ovom sto nas MUP tereti
Nasi znaju najbolje..kako , kada,koga
Sada je pobjeda u Gradaccu , po meni najvaznija.
Sastanak (prvi) zavrsen. Nista se nije pomaklo sa mrtve tacke osim dogovora da opet sjednu iduce hefte.Rekoh ja bice to povuci -potegni. Ono sto zna je da se onolika cifra nece ni u ludilu platiti. Ako su pametni ...mozemo se dogovoriti. Nama i nje neki belaj (iako je cifra ogromna) jer prije mjesec dana platili smo slicnu cifru kada smo za period 2002-2005 upaltili (povezali staz) penziono za 269 sto bivsih sto sadasnjih uposlenika kluba. Cifra je priblizna sa ovom sto nas MUP tereti
Dobro dos'o Ostrakovicu. Prosle sezone je bio najbolji golman lige, u Olimpicu je malo zakazao ali vratice se on abd.
Bandovic - Ostrakovic, kakva konkurencija.
Nek brani bolji. Kodro ce odluciti.
Bandovic - Ostrakovic, kakva konkurencija.

Nek brani bolji. Kodro ce odluciti.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda ce Zvijezda naci 5K do cetvrtka da se odigra utakmica...sica je to
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Čitao sam na jednoj našoj fb stranici,dosta imaju tacnih informa, i kazu da je potpisao.simon je napisao/la:Ostrakovic pred potpisom istina ili mahalska ??
Ja volim samo tebe!
Evo izvolite!

Evo izvolite!

Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 23 feb 2015, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
@MCMXLVI Svaka cast buraz. Strasni su ti radovi
Baci nam jos slika i na neke druge fazone, ne moras samo avatare. Recimo neke wallpapere za desktopa
Bijelo i vozdra.
Znas onu, "zamisli da pijemo nesto plaaavo, Alaima mi, sve bi mi se okrenulo"

I mici ba ovu plavu

Znas onu, "zamisli da pijemo nesto plaaavo, Alaima mi, sve bi mi se okrenulo"

Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 23 feb 2015, 17:18, ukupno mijenjano 2 puta.
1946
Bandović, Oštraković i PlakaloSenedin Oštraković, koji je u prošloj polusezoni nastupao za FK Olimpic, trebao bi i narednom periodu postati golman FK Sarajevo.
Pregovori sa sada već bivšim golmanom Olimpica su obavljeni na obostrano zadovoljstvo te se očekuje potpis dvogodišnjeg ugovora.
Sarajevo je već dugo u potrazi za golmanom, a Oštraković je sasvim sigurno jedan od najkvalitetnijih bh. golmana, koji može pomoći Bordo ekipi u ostvarivanju ciljeva u ovoj sezoni.

Ti si opet šampion !
bolje i Ostrakovic koji je za nase uslove izuzetno kvalitetan golman, nego niko pa da ostajemo na Deji i Plakalu !!! ovako sad i na toj poziciji imamo sirinu i zaostrenu konkurenciju 
P.S
@MCMXLVI hvala na avataru

P.S
@MCMXLVI hvala na avataru

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da ce se dovesti pred europske utakmice vrko kvalitetan golman jer Bandovic ide na kraju a Plakalo je jos mlad za te zajebancije..osim ako ne vidimo novog Casillasa u Ostrakovicu mislim da treba na ljeto opet jedan 

@bitisrcemvezan, jeste sad je ljepse

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Dejo i Ostakovic su tu negdje, Mehaga ce odluciti ko ce braniti. Uglavnom, dobra konkurencija.
Hvala bratu za silne avatare
Hvala bratu za silne avatare

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Preplavljeni smo avatarima 

A i domaci je igrac, ne treba golman da nam popunjava kvotu stranaca. Sad u protokolu mozes imati Stojceva, Tatomirovica, Benku, Velkoskog, Kalassija i jos imati mjesto za jednog. 

1946