NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 apr 2010, 18:39

Nazalost, ekipa moze i mora puno bolje. Dobivena je Modrica i pobjeda napokon, al to je vise odradjivanje, to je bilo nemoguce ne dobiti jednostavno, pa makar sam Wagner rijesavao sve ili Silic. Al nedovoljno jos uvijek, Kara, zao mi je, al daleko daleko losije igramo nakon stanke, a to si ova momcad priustiti ne moze, kompromitirat cemo sve na kraju.
...Život za Široki...

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 03 apr 2010, 22:47

Znali netko u kojem je sastavu danas igrao Siroki. i zasto skripari dolaze na svaku nogometnu a ne na kosarkasku,o cemu se tu radi, nista mi nije jasno.Dok kosarkasi ginu i kod 20 razlike, nogometasi igraju ko balerine.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 apr 2010, 22:51

ŠIROKI BRIJEG: Bandović, Diogo, Barišić, Topić, Markić, Wagner, Šilić, Kožuč (od 59' Renato), Ivanković, Varea (od 71' Karoglan), Hrgović (od 79' Mišić) Trener: Toni Karačić
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2010, 04:19

capelo111 je napisao/la:Znali netko u kojem je sastavu danas igrao Siroki. i zasto skripari dolaze na svaku nogometnu a ne na kosarkasku,o cemu se tu radi, nista mi nije jasno.Dok kosarkasi ginu i kod 20 razlike, nogometasi igraju ko balerine.
Nije sekunde mjesto za takva pitanja, no da udovoljim iskljucivo ovaj put. Uzmi ovu posjetu, ''zainteresiranost'' nasih ljudi za nogomet s obzirom na primat kosarke i ogromne razlike u kvaliteti liga i regularnost, mentalitet zuganja, nezadovoljstva, zahtjevnosti, onda oduzmi faktor navijaca i postojanje organizirane potpore kuci i na strani. Sad ubaci u faktor momcad koja je visestruki prvak drzave i trenutacno i dalje gaji ambicije ka najvisem postolju, a uz izuzetak gore navedenih faktora ima/bi imala sablasno prazan stadion i kazalisnu, komornu atmosferu. Sta si dobio? Modricu i slicne. E pa, neka hvala, NK Široki Brijeg to nije, i dok je nas - nece ni biti. Realna ogranicenja uslijed velicine grada, faktora vremena, kostanja, mentaliteta ljudi, te prioritete, dosljednost, i sve ostalo, necu uopce ni spominjati.
Kosarkasima svaka cast, oni su imali organiziranu podrsku u Capljini npr., ali sa posjetom od preko 2000 sigurno u svojoj dvorani, atmosfera se sama po sebi stvoriti moze i dapace mora, i toga svjestan narod mora biti.
Dosta o toj prici.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 04 apr 2010, 13:22

e vidis fidelis i mene to zanima i to nije dovoljno dobar razlog :D :mrgreen: :D :mrgreen: hehe...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2010, 18:51

Jebga, ako vam ne odgovara ili ako ste nezadovoljni, osnujte vlastitu grupu, ako moze sektor B i slicni, mozete i vi, ja cu vam se prvi pridruziti. ;P Neke stvari su jednostavno kakve jesu, ako se nece i ostali truditi oko svega toga, ne mogu ni ocekivati nesto na gotovo kad ne shvacaju koliko toga je potrebno uloziti, vremena, novca i truda, te kolika je razlika u ta dva segmenta.
...Život za Široki...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 apr 2010, 19:03

Nisam vas navijac ali smatram da klub kakav je KK siroki mora imati podrsku vasih navijaca, jer fudbaleri sigurno ne zasluzuju toliku paznju, ne znam ko vam vodi grupu navijaca nit me zanima ali je veoma jasno da morate podrzati KK Siroki.

Npr. Moj klub Zeljo ima i kosarkasku ekipu (zenska kosarkasaka ekipa) i redovno na sve vaznije utakmice lige a pogotovo na evropske utakmice se ide organizovano (domace naravno) i bude oko 200, 250 navijaca u kopu sto je za takav sport kakav je zenska kosarka poprilicna brojka.

Nekad su Horde zla isel organizovano na utakmice KK Bosne ali su valjda onda shvatile da to nije njihov klub pa us prestale, iako je tada KK Bosan bila puno bolja, otkad nema navijaca nema ni razultata, problem KK Bosne je sto vjerovatno nikad nece imati organizovanu skupinu navijac, dok vi u Sirokom to imate i trebate iskoristiti.
Mes Que Un Club

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2010, 19:50

Široki ima podrsku, ali to su kruske i jabuke, a puno vece grupe to nisu u stanju iskombinirati uvijek. Komplicirane su to stvari i ne bih o tome na forumu, tko je u tome kuzi i zna gdje je problem da to bude redovito, kontinuirano (mislim, uostalom 60ak ljudi je bilo u Capljini sad s organiziranom potporom, a prosle sezone je isto tako svaka veca utakmica odradjena, a cisto sumnjam da itko u ligi ima vise gostujucih kosarkaskih utakmica kao škripari unutar sezone, pa evo treba npr. istaknuti samo i dvojna gostovanja unutar jednog dana, izmedju ostalog Bosnu, Aleksandrovac, Mostar dvaput, sve ove ''lokalne'', itd.), ali, mora grad kao takav shvacati da Široki u prosjeku ima 3000 ljudi i da oni kao takvi moraju biti glavna snaga istog, a ne cekati nesto na gotovo. Da postoji takva jedna stalna inicijativa kod ostatka siguran sam da bi naisla na odobravanje, medjutim, Široki je specifican u dosta stvari, pa tako i u tome. Nece netko sa strane skontati sta hocu da kazem, ali hoce oni iz samog grada.
...Život za Široki...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 04 apr 2010, 20:01

Svim fanovima Sirokog Brijega koji su katolicke vjeroispovijesti sretan Uskrs.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 apr 2010, 14:47

Hvala.
...Život za Široki...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 06 apr 2010, 10:09

Fidelis, Kevin.. Koga cu ja snimat i na koga cu sa posebnom paznjom motriti na terenu?
Sjecam se prije par godina, imali ste jednog desnog pozadi, slagat cu ti, ili je igrao desnog beka ili halfa. Extra lik odigrao tekmu, kupio lopte, prebacivao ih u kontru ko na playstationu. I pitao sam poslije kako se zove, rekli su mi Bozic, mada nisam siguran :oops: . Znam sigurno da je imao dres sa brojem 22. Najbolji defanzivac kojeg sam gledao u Mostaru, sto posto, barem sudeci po toj tekmi, ali mogao sam vidjeti par stvari od njega, o kojima drugi mogu samo sanjati. Ako se slucajno razumijemo, gdje momak sada igra?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2010, 10:14

carina je napisao/la:Fidelis, Kevin.. Koga cu ja snimat i na koga cu sa posebnom paznjom motriti na terenu?
Sjecam se prije par godina, imali ste jednog desnog pozadi, slagat cu ti, ili je igrao desnog beka ili halfa. Extra lik odigrao tekmu, kupio lopte, prebacivao ih u kontru ko na playstationu. I pitao sam poslije kako se zove, rekli su mi Bozic, mada nisam siguran :oops: . Znam sigurno da je imao dres sa brojem 22. Najbolji defanzivac kojeg sam gledao u Mostaru, sto posto, barem sudeci po toj tekmi, ali mogao sam vidjeti par stvari od njega, o kojima drugi mogu samo sanjati. Ako se slucajno razumijemo, gdje momak sada igra?

Ne kuzim to koga ces snimat? :roll:

Da, Tomislav Božić je taj bio...dosao u paketu sa Zelenikom kao neki reprezentativci mladi bili Hrvatske..lik igra stopera,ali eto bio je prebacen na bok, imao par dobrih utakmica, ostalo jad i čemer..

neznam stvarno gdje je otisao..al kolko sam cuo negdje hrv 2.liga

edit: u nas došao iz Kamen Ingrada, a trenutno igra za Suhopolje

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 06 apr 2010, 10:45

Ma snimat, kontam gledati. Volim pratiti nekog naseg dobrog igraca, ma gdje igrao. Taj mi se Bozic svidio, mada eto kazes, samo nekad bljesnuo. Taj dan sam ga pratio 90 minuta, on nam je otkinuo bod, koliko se sjecam. I jos konstantno gurao Wagnera naprijed.Naravno, jedan je Erceg :D , ali od vas je bar ocekivati da izbacite nekog slicnog vrlo brzo....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2010, 11:44

carina je napisao/la:Ma snimat, kontam gledati. Volim pratiti nekog naseg dobrog igraca, ma gdje igrao. Taj mi se Bozic svidio, mada eto kazes, samo nekad bljesnuo. Taj dan sam ga pratio 90 minuta, on nam je otkinuo bod, koliko se sjecam. I jos konstantno gurao Wagnera naprijed.Naravno, jedan je Erceg :D , ali od vas je bar ocekivati da izbacite nekog slicnog vrlo brzo....
pa ima tu par mladih perspektivnih igrača...

prije svega mladi Glavina, dokazao se u prvoj ligi federacije,a nije loš ni sad...moglo bi biti nesto od njega..
od ostalih i neznam bas, Brekalo je bio pravo krenuo, ali je nesto zajebao, kolko sam cuo, u konflikt usao s trenerom bezze...

zapravo, mali Dino Ćorić, od njega će stvarno biti nešto, desni bok..a možda najprije zaradimo na golmanu Soldi..

a i ne zaboravimo Juru Ivankovića, koji je cijelu školu prošao u Širokom a onda se kalio u Posušju..

uglavnom, ima njih par koji bi stvarno mogli nesto postici...

sancho21
Kontakt:

Post Postao/la sancho21 » 06 apr 2010, 12:34

interesuje me da li ce se pojaviti navijaci SIrokog (Skripari) na utakmicu izmedju Sarajeva i Sirokog koja se igra u 24.kolu Premijer Lige BiH na stadionu "Asim Ferhatovic Hase"...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 06 apr 2010, 12:37

Kevin je napisao/la:
carina je napisao/la:Ma snimat, kontam gledati. Volim pratiti nekog naseg dobrog igraca, ma gdje igrao. Taj mi se Bozic svidio, mada eto kazes, samo nekad bljesnuo. Taj dan sam ga pratio 90 minuta, on nam je otkinuo bod, koliko se sjecam. I jos konstantno gurao Wagnera naprijed.Naravno, jedan je Erceg :D , ali od vas je bar ocekivati da izbacite nekog slicnog vrlo brzo....

prije svega mladi Glavina, dokazao se u prvoj ligi federacije,a nije loš ni sad...moglo bi biti nesto od njega..
od ostalih i neznam bas, Brekalo je bio pravo krenuo, ali je nesto zajebao, kolko sam cuo, u konflikt usao s trenerom bezze...

zapravo, mali Dino Ćorić, od njega će stvarno biti nešto, desni bok..a možda najprije zaradimo na golmanu Soldi..

a i ne zaboravimo Juru Ivankovića, koji je cijelu školu prošao u Širokom a onda se kalio u Posušju..

ne zelim se zamjerati kevin sa tobom ali ove ovdje sto si naveo nisu bas tako sjajni i bajni... ajmo po redu Glavina mlak igrac za dobrom tehnikom, ne dovoljno dobiva prilike pored Mišića i Ivankovića. ja osobno bi volio da igra vise. Tako da ce ti na kraju ove sezone najvjerovatnije otici u HNL 2 ili opet u neki nas klub tipa GOŠK... Brekalo od ovih svih nasih domaci igraca ima najveci potencijal i moglo bi biti nesto do njega... na stoperu jak, ne boji se kontakta, solidna tehnika ali također ne dobiva neke minutaze da se dokaze. Iako bi bolje bilo da igra on umjesto topića, markića... Ćorić od njega nece biti nista ima samo brzinu nista drugo... utakmice protiv želje i borca pokazale su... protiv želje na boku je igrao on protiv borca Diogo i vidjelo se dobro da je Diogo za njega Daniel Alves... Ivanković ne znam nedefiniran... U Po je bio medju boljim ako ne i najbolji... ove sezone otpocetka su to neke prosjecne partije. znao je zabljesnuti u nekim utakmicama... nema zestine u njemu sve nesto ne znam kako bih rekao njaaa njaaaa :D ... Sto se tiče solde nije mi jasno kako ce zaraditi momak ima 3 godine hoda po posudbama a nasi dovode za treceg golmana nekog bačka pored njega :roll: :roll: ali eto ako oni znaju nesto vise od mene ok...
19 - ђ - 11

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 06 apr 2010, 12:41

sancho21 je napisao/la:interesuje me da li ce se pojaviti navijaci SIrokog (Skripari) na utakmicu izmedju Sarajeva i Sirokog koja se igra u 24.kolu Premijer Lige BiH na stadionu "Asim Ferhatovic Hase"...
Isli Manijaci u Široki, isli Škripari u Tuzlu (za njih veoma udaljeno gostovanje), zasto ne bi dosli na Koševo ;)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 06 apr 2010, 12:59

Ma to je to. Igrac mora imati cvrstinu u nasoj ligi da nesto uradi, pogotovo na gostovanjima. Juru Ivankovica malo poznajem i licno, jos kad je igrao u Posusju, pa kasnije kad je trebao ili kod vas ili u Zrinjski. A mazne vam Zrinjski "ispred nosa" cesto dobre igrace, hehe. Maznuli su vam Stojanovica i Serdarusica bas iz Posusja . Bas sam eto i slucajno bio tu, u jednom drustvu, kad ste uzeli bod u Prijedoru, a i sam Jure kaze da je bio masakr od strane domacina. Eto, nadam se da ce ti svi igraci koje ste spomenuli dobiti priliku, pogotovo Brekalo. Pozz....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2010, 13:01

Barney Stinson je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

ne zelim se zamjerati kevin sa tobom ali ove ovdje sto si naveo nisu bas tako sjajni i bajni... ajmo po redu Glavina mlak igrac za dobrom tehnikom, ne dovoljno dobiva prilike pored Mišića i Ivankovića. ja osobno bi volio da igra vise. Tako da ce ti na kraju ove sezone najvjerovatnije otici u HNL 2 ili opet u neki nas klub tipa GOŠK... Brekalo od ovih svih nasih domaci igraca ima najveci potencijal i moglo bi biti nesto do njega... na stoperu jak, ne boji se kontakta, solidna tehnika ali također ne dobiva neke minutaze da se dokaze. Iako bi bolje bilo da igra on umjesto topića, markića... Ćorić od njega nece biti nista ima samo brzinu nista drugo... utakmice protiv želje i borca pokazale su... protiv želje na boku je igrao on protiv borca Diogo i vidjelo se dobro da je Diogo za njega Daniel Alves... Ivanković ne znam nedefiniran... U Po je bio medju boljim ako ne i najbolji... ove sezone otpocetka su to neke prosjecne partije. znao je zabljesnuti u nekim utakmicama... nema zestine u njemu sve nesto ne znam kako bih rekao njaaa njaaaa :D ... Sto se tiče solde nije mi jasno kako ce zaraditi momak ima 3 godine hoda po posudbama a nasi dovode za treceg golmana nekog bačka pored njega :roll: :roll: ali eto ako oni znaju nesto vise od mene ok...
zasato se moramo zamjerat ako imamo svoja misljenja!? ;) ;)

da obrazlozim svoje:
Glavina: najbolji igrač Čapljine bio u prvoj ligi...mlad je još..
Brekalo: je sigurno najperspektivniji bio od nih, ali kazem, zamjerio se i ne igra sad, sto se osjeti, ili ce se osjetiti sigurno
Ćorić: jedan od najboljih dok je bio u juniorima, prva godina u klubu, upao odmah na veliku utakmicu sa Željom u kojoj smo eto i popusili..isto mlad, vidjet ces da ce biti dobar on..
Soldo: decko nema nikoga iza sebe, najveci talenat od golman u okolici sigurno..ima placu i dobio i zemljiste kolko znam od Mije..znaci, da ima nesto od njega..ali eto, Mijo je rekao njemu navodno..samo idi na posudbe ibrani, na kraju cu te u Široki vratiti..decko branio za Čapljinu, uz Glavinu bio najbolji igrač..vidjet ces da ce decko biti dobar i da ce braniti za Široki..

eto :lol:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 06 apr 2010, 13:12

zasato se moramo zamjerat ako imamo svoja misljenja!? ;) ;)

da obrazlozim svoje:
Glavina: najbolji igrač Čapljine bio u prvoj ligi...mlad je još..
Brekalo: je sigurno najperspektivniji bio od nih, ali kazem, zamjerio se i ne igra sad, sto se osjeti, ili ce se osjetiti sigurno
Ćorić: jedan od najboljih dok je bio u juniorima, prva godina u klubu, upao odmah na veliku utakmicu sa Željom u kojoj smo eto i popusili..isto mlad, vidjet ces da ce biti dobar on..
Soldo: decko nema nikoga iza sebe, najveci talenat od golman u okolici sigurno..ima placu i dobio i zemljiste kolko znam od Mije..znaci, da ima nesto od njega..ali eto, Mijo je rekao njemu navodno..samo idi na posudbe ibrani, na kraju cu te u Široki vratiti..decko branio za Čapljinu, uz Glavinu bio najbolji igrač..vidjet ces da ce decko biti dobar i da ce braniti za Široki..

eto :lol:
e u tome i je najveci problem, dok ćorić ima :roll: :roll: da je soldo ubacen u prvi tim ima dvi godine i da je nekad dobivao prilike da se malo ustali proziv ovih ajmo reci uvjetno losijih ekipa pa ga postepeno ubacivati i malo protiv jacih sigurno bi izrastao u najboljeg golmana u BiH.. ne znam daj Bože da se varam ali nesto nevjerujem... kada bi jedan od ovih se probio ja bi bio zadovoljan...
Edit: je li brekalo usao u sukob znas li sa karom ili pomoćnim trenerom gosp. Kokićem...
19 - ђ - 11

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”