Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Suki46
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Suki46 » 22 feb 2015, 20:07

Veoma vazna pobjeda za priblizavanje 3 i 4 mjestu.Minjole je ove godine onaj pravi , onaj koji je dostojan da bude jedinica Livepula.Dobili smo utakmicu bez puno prlika , jednostavno ne mozes svaku utakmicu biti onaj koji ima posjed,stvara sanse i dosta kornera.Kutinjo macka,zvijer jednostavno madionicar.Ocekivao sam Balloteli od prve ali eto nije ga ni ubacivao u igri.Sad nam u cetvratk slijedi jedna teska utakmica , nadam se da ce Brendan u ovoj utakmici dati sanse Balloteliju,Toureu,Sakhou itd.A sljedecu nedjelje opet spektakl na Anfieldu :cool: YNWA !!
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 22 feb 2015, 20:07

Al Coutinhov gol je bio bas ono "what a hit son, what a hit!!!"
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 22 feb 2015, 20:10

Otelo je napisao/la:Ja i dalje ne vjerujem da smo mi doveli Lovrena i Lamberta umjesto Scheneiderlina :crazy: :crazy:
A ja ne mogu da vjerujem da smo dali 25 miliona funti za Lallanu :crazy:

Danas nam se vratilo za one utakmice gdje smo bili bolji a na kraju smo gubili bodove, Soton je bio daleko bolji i danas su zasluzili pobjedu, ali mignolet brani ko nikad u karijeri, ko bi rekao prije nekoliko mjeseci da ce on donositi bodove i ko bi reko da cemo sada biti na tri boda od 3 mjesta.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 22 feb 2015, 20:10

Sretna pobjeda, jedna bomba i jedan sretni gol. Ali tako je to, danas smo odigrali loše prema naprijed i uzeli tri boda, valjda je ovo da se naplati onaj gubitak bodova kad smo igrali dobro protiv Leicestera. U drugom poluvremenu smo ih dosta umrtvili, nismo pravili puno glupih prekršaja. Strašno bitna pobjeda za dalji proboj na tabeli, momci su danas istrčali maraton po ovom pljusku :clap: :clap: :clap:

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 22 feb 2015, 20:15

Slatka pobjeda nad ovom nejaci iz Hampshira :kafa: A jos sladje rušimo sve nade za titulu arapima.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 feb 2015, 20:58

Ocajno prvo poluvreme, koncentracija striktno na defanzivu bila danas, ocigledan umor igraca. U drugom vec nesto bolje, anulirali smo So'ton koji kasnije nije napravio neke sanse, takticki vrlo dobro, rezervisano, i na kraju poklon pretvorili u gol. Novi clean sheet, vrlo bitna 3 boda.

Naravno Coutinhov gol obelezio mec, izgleda da oni treninzi o kojima je i on i BR pricao, su poceli da se isplacuju.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 feb 2015, 21:01

Profesor doktor taktike Brendan Rodgers. Nema se sta vise dodati, najbolji trener zadnjih 20 godina kojeg smo imali, poslije Beniteza i Hulliea ;)

Kako 2 vazne pobjede protiv Totenhema i ova sad kad je tim preumoran, sad smo u dobroj poziciji, -2 od 4. mjesta i jako dobro guramo u EL i FA Cupu... :cool:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 feb 2015, 21:17

Pa ovo je Brendanov uspon, no way out situacija, bez napadaca prakticno pola sezone, dosta taktickih gresaka, niti je bilo igre, moralo je nesto da se menja, iako su ga ljudi nazivali tvrdoglavim, ono sto je on uradio je dosta suprotno od toga. 3-4-3 je zaista neverovatan potez, cak u prvoj utakmici u kojoj smo izgubili od Utd ubedljivo, igrali smo bolje nego u 90% utakmica pre te i verovatno nismo zasluzili toliki poraz, ali to je fudbal. I od tada bez poraza, sem onog u CO kupu od Plavaca. Ja sam isto bio poprilicno ocajan kad se zaredjala ona ocajna forma, i cenio sam da je otkaz blizu, ali ipak nisam isao toliko daleko i nazivao ga neznalicom ili slicnim pogrdnim imenima, ali kapiram da to i drugi korisnici rade u afektu, a kako je ona jesen bio mozda najgori fudbal u ligi, onda se i moze opravdati.

Da bi on bio vrhunski trener, moraju neke stvari da se isprave, prva je ocigledno transfer politika, za koju opet nije on celokupno kriv, ali ima veliki udeo svakako, a druga je fizicka i kondiciona sprema tima, koja je verovatno medju losijim u ligi. Treca je veliki zalet. Ocigledno mu treba puno da bi pripremio ekipu, i to je slucaj gotovo u poslednjih pet sezona kada je vodio timove, uvek u drugoj polusezoni, pogotovo mart-april, timovi pokazuju strasne uspone forme.
Tako da je apsolutno za ovaj niz, zasluzan on, mada naravno neki ce mozda reci Luis Suarez.

Treba spomenuti i Mignoleta, pa one clean sheet utakmice uopste nisu slucajne, covek po trenutnoj formi jedan od najboljih golmana u ligi, abnormalan uspon forme.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 22 feb 2015, 21:44

Valjda možete Cityu otkinuti bodove :D ,ali yebe vas što igrate u četvrtak EL a već u Nedjelju meč sa Cityem,mislim da su ovi debili iz FA trebali staviti taj meč u Ponedjeljak u 21:00. ;)
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 22 feb 2015, 22:34

BluesForever je napisao/la:Valjda možete Cityu otkinuti bodove :D ,ali yebe vas što igrate u četvrtak EL a već u Nedjelju meč sa Cityem,mislim da su ovi debili iz FA trebali staviti taj meč u Ponedjeljak u 21:00. ;)
Ne mogu,jer ce se odigrati cijelo kolo pa onda finale one capital cupa takvo je pravilo ;) a protiv Besiktasa ce vjerovatno i odmoriti neki igraci. Abd po pobjedu protiv gradjana.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 22 feb 2015, 22:38

BluesForever je napisao/la:Valjda možete Cityu otkinuti bodove :D ,ali yebe vas što igrate u četvrtak EL a već u Nedjelju meč sa Cityem,mislim da su ovi debili iz FA trebali staviti taj meč u Ponedjeljak u 21:00. ;)
Ne sikiraj se za građane, suha qrca odlaze sa svetišta Anfielda. ;)
At the end of the storm there's a golden sky..

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 22 feb 2015, 22:41

Liverpool nije primio gol na 5 zadnjih gostovanja, što je zadnji put pošlo za nogama još prije 30 godina, tako kaže ovaj komentator na Sky sportu..Nema šta lijep podatak za Rodgersov CV..Naravno najzaslužniji za to je Lovren, da njega nije bilo da zbije te redove ko zna šta bi se desilo.........(vjerovatno bi Lpool imao kiji bod više) :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 feb 2015, 22:42

EDO299 je napisao/la:
Ne sikiraj se za građane, suha qrca odlaze sa svetišta Anfielda. ;)
Nije da se nisu navikli :mrgreen:

Naredne sezone kad se pojacamo, kad dovedemo stopera a prebacimo Cana u sredinu, Ibe ojaca i dovedemo nekog da se spari sa Sturridgom u napadu te jos nekog ofanzivnog igraca koji ce uskociti da odmori Coutinha/Lallanu u gustom rasporedu uz konstantnost tokom citave sezone se mozemo boriti za titulu :salut:

Edit: Evo vidim tekma protiv Besiktasa na AS 1 tako da cemo moci to pratiti uz komentatora koji zna znanje :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 feb 2015, 23:04

Kaze novinar sa ESPN, da je Rodgers pohvalio rad nekog novog trenera koji je zaduzen za odbranu. Interesting.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 22 feb 2015, 23:25

Sve ide na bolje napokon.
Taktički fantastično odigrana utakmica.
Mignolet nevjerovatan, ona odbrana nogom kod drugog navodnog penala za njih bila je vrhunska.
Utakmica u četvrtak, bar meni nije toliko bitna. Bilo bi lijepo ostati u Evropi, ali pobjeda u nedjelju je daleko daleko važnija. Odmoriti Coutinha u četvrtak podhitno da pokaže magiju u nedjelju.
Nevjerovatno da smo iz ovog nenormalnog rasporeda gotovo maksimum izvukli, samo eto Everton, ali još nije ovo gotovo, kao što rekoh u četvrtak kako bude bude,ali u nedjelju se ide po pobjedu, siguran sam da možemo.
You'll never walk alone.

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 23 feb 2015, 02:26

Paradajz je napisao/la:Kaze novinar sa ESPN, da je Rodgers pohvalio rad nekog novog trenera koji je zaduzen za odbranu. Interesting.
“It's the new defensive coach that we got in that everybody thought we needed,” joked Rodgers after the match. “That's what has done the trick.” Echo

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 feb 2015, 12:24

gaston je napisao/la:
fera je napisao/la:dosta je bolje nego prije mjesec dana...
@gaston daj covjece prestani ja ti kazem stvarno ja se necu vise peglati ni nervirati zbog pojedinaca a ti ako ti je drago sto je meni ovako uzivaj i sali se na moj racun...
Polako..ja ti ovim gore postom Bgm nisam ništa loše mislio a pogotovo mi nije ni na kraj pameti da se smijem nekom bolesniku jer to bi bilo krajnje neprofesionalno i neetički od mene kao medicinskog radnika.
Ovim gore postom sam htio samo da naše napete odnose malo okrenemo na šalu, ali izgleda da je drugacije protumaceno.
Iskreno se nadam da nije ništa ozbiljno i zelim ti brz oporavak. :thumbup:
ok onda je do mene ja sam mislio da si nastavio po starom. sto je bilo bilo je ja vise necu ni u kakve sukobe ovdje ulaziti jer moram priznati da me to strasno iznervira a sad mi to ne treba.

sto se utakmice tice super je da su osvojena tri boda, teren je bio jako tezak za igru i suđenje isto mada se tu domaci trebaju vise zaliti. veoma vazna 3 boda su osvojena i to sa kombinovanim sastavom.
treba biti zadovoljan. coutinho ove sezone prilicno dobar, primjetio sam ne nzam jel se varam al njemu puno bolje idu ovi visoki sutevi kad god po zamlji suta to ni na sta ne lici a evo vec je u zadnjih mjesec dana zabio dva ovakva gola od precku. sterling ne bi trebao igrati spica jer stvarno nije to pozicija na kojoj njegovi kvaliteti mogu doci do izrazaja jest da je postigao gol a to je vise bila greska odbrane southamptona nego bilo sta drugo.
You are someone else I am still right here

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 feb 2015, 12:35

Sto volim ove utakmice kada ne igramo najbolji nogomet a uzmemo 3 boda + bez primljenog gola :cool:
ZZ

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 feb 2015, 12:40

moj uzor-S.G je napisao/la:Sto volim ove utakmice kada ne igramo najbolji nogomet a uzmemo 3 boda + bez primljenog gola :cool:
i meni su postale drage prije sam se vise na igru obazirao al bar je liverpool ako niko drugi dokazao da dobra igra bez bodova ne znaci puno.
You are someone else I am still right here

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 feb 2015, 13:02

moj uzor-S.G je napisao/la:Sto volim ove utakmice kada ne igramo najbolji nogomet a uzmemo 3 boda + bez primljenog gola :cool:
Vjeruj mi da takve utakmice na duze staze nisu nimalo pozeljne, znamo mi sto navijamo za United najbolje, ove sezone nam je skoro svaka dobijena na taj nacin. :mrgreen:

Mislim da ste favoriti za cetvrto mjesto, siguran sam da ce Arsenal biti treci tako da ostaje borba Uniteda i Liverpoola za zadnji voz koji vodi u LP. Igrate dosta bolji fudbal i imate dobru sansu da nas na kraju preteknete. EPL je EPL i tu se nista ne zna do kraja tako da ostalima ostaje da uzivaju u fudbalu do kraja sezone dok u ova nasa dva tabora i nece biti uzivanja koliko nervoze. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.