Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- grobar1099
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Djeca ti se smiju moj Jusufeeeee
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
uklopio se Juka u sivilo ekipe jbg al stvarno uzmi zakucaj je **** je dan! ja sam sa 182 mogao da zakucam sta je sa tobom dragi Juka
Ne moze Juka zakucati sta ti jeMirza1990 je napisao/la:uklopio se Juka u sivilo ekipe jbg al stvarno uzmi zakucaj je **** je dan! ja sam sa 182 mogao da zakucam sta je sa tobom dragi Juka
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ma moze al ko da su dosli umorni nemam pojma ko da su drogiraniLloriS je napisao/la:Ne moze Juka zakucati sta ti jeMirza1990 je napisao/la:uklopio se Juka u sivilo ekipe jbg al stvarno uzmi zakucaj je **** je dan! ja sam sa 182 mogao da zakucam sta je sa tobom dragi Juka
2pt (1/6) 3skoka 1faul 1ukradena 1blok
Ajdee Juka dragii, probudi se

Ajdee Juka dragii, probudi se
LloriS je napisao/la: Ne moze Juka zakucati sta ti je

na spavanje ova utakmica je za zaborav
BO gotovo je ovo Juka nece ni ulaziti vise, a i bolje je ln ljudi
Za sad
STATS MIN FG% REB AST BLK STL PF PTS
This Game 19 .125 5 0 0 1 1 2
bice bolje sutra
STATS MIN FG% REB AST BLK STL PF PTS
This Game 19 .125 5 0 0 1 1 2
bice bolje sutra
popravio je Juka utisak na kraju al moraju svi igrati dosta bolje....
8p,6s,2st na svom prosjeku
- akisarajevo92
- Kontakt:
Na kraju 10pts i 7rb (6 off), popravio se za vrijeme BO-a.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 23 feb 2015, 03:18, ukupno mijenjano 3 puta.
Don't believe the hype.
10p 7sk 1as 2st sut 5/13 za 28 minuta, kako je krenulo dobro se je zavrsilo se 

tacno kako je krenulo odlicno je ovo ...opet je popravio svoj prosjek i to je nama vazno

na kraju malo falilo do double-double ucinka iako je fg bio los veceras za njegov standard
Zadnja izmjena: rudy91, dana/u 23 feb 2015, 03:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zar nije 8 poena,jer u zadnjim trenutcima je dao 8p,ja pogodio na kladari samo sam njega cekao,a tako stoji i tamo gdje je ponudjen 8 poena

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Zar nije 8 poena,jer u zadnjim trenutcima je dao 8p,ja pogodio na kladari samo sam njega cekao,a tako stoji i tamo gdje je ponudjen 8 poena![]()
10poena druze opusteno

Evo ispravka,ipak ste bili upravuMirza1990 je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Zar nije 8 poena,jer u zadnjim trenutcima je dao 8p,ja pogodio na kladari samo sam njega cekao,a tako stoji i tamo gdje je ponudjen 8 poena![]()
10poena druze opusteno

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
i cestitke na dobitku!topnik1 je napisao/la:Evo ispravka,ipak ste bili upravuMirza1990 je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Zar nije 8 poena,jer u zadnjim trenutcima je dao 8p,ja pogodio na kladari samo sam njega cekao,a tako stoji i tamo gdje je ponudjen 8 poena![]()
10poena druze opusteno

Dobri 10 poena. Ibaka ih izlijepio kao Panini album
8 blokada 

Panini albumRafael30 je napisao/la:Dobri 10 poena. Ibaka ih izlijepio kao Panini album8 blokada

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!