Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dudlas74
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la dudlas74 » 04 apr 2010, 05:14

edina je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Da ga malo u napad gurnemo, ne bi li sta uradio :)
To sam i ja rekla još u prvom poluvremenu... Bio bi sigurno efikasniji nego Montaño... Da se hoće Džodić više vratiti pa da zamijeni Spahu, onda može Spaha u špic jer ionako dobro zabija glavom a Montaño može malo na klupu i nek´ posudi dvd s nekom Džekinom utakmicom da vidi kako se zabija i kad imaš loš dan :mrgreen:
Ma edina ja bi tebe za sljedeceg trenera nase repke kad susic ode jer vidim da otkrivas jos neke talente u nasim vec izgradjenim i formiranim igracima.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 04 apr 2010, 15:04

dudlas74 je napisao/la:
edina je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Da ga malo u napad gurnemo, ne bi li sta uradio :)
To sam i ja rekla još u prvom poluvremenu... Bio bi sigurno efikasniji nego Montaño... Da se hoće Džodić više vratiti pa da zamijeni Spahu, onda može Spaha u špic jer ionako dobro zabija glavom a Montaño može malo na klupu i nek´ posudi dvd s nekom Džekinom utakmicom da vidi kako se zabija i kad imaš loš dan :mrgreen:
Ma edina ja bi tebe za sljedeceg trenera nase repke kad susic ode jer vidim da otkrivas jos neke talente u nasim vec izgradjenim i formiranim igracima.
Da si bar stavio neki smiley mogla bih pomisliti da se zezaš... Ovako ne znam jeli misliš da sam nogomentni idiot ili samo ne kontaš moj humor (ili ja nisam skontala tvoj post)... Moj post je trebao da bude pohvala Spahi i kritika neefikasnosti napadača s kojima Spaha igra, mada razumijem da su još mladi... A ako si se i ti zezao, onda se izvinjavam unaprijed... :D No hard feelings... :mrgreen:

P.S. Zapravo sam otkrila još jedan latentni talent kod Spahe: kad se aBd penzioniše iz repke oko 2020 može da predstavlja BiH na golf Tour-u:

http://www.mhscfoot.com/liste-saisons/s ... view_popup
Definitions belong to the definers, not the defined

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 04 apr 2010, 16:38

edina je napisao/la:[quote="dudlas74"

Da si bar stavio neki smiley mogla bih pomisliti da se zezaš... Ovako ne znam jeli misliš da sam nogomentni idiot ili samo ne kontaš moj humor (ili ja nisam skontala tvoj post)... Moj post je trebao da bude pohvala Spahi i kritika neefikasnosti napadača s kojima Spaha igra, mada razumijem da su još mladi... A ako si se i ti zezao, onda se izvinjavam unaprijed... :D No hard feelings... :mrgreen:

P.S. Zapravo sam otkrila još jedan latentni talent kod Spahe: kad se aBd penzioniše iz repke oko 2020 može da predstavlja BiH na golf Tour-u:

http://www.mhscfoot.com/liste-saisons/s ... view_popup[/quote]

Ma naravno da sam se zezao, samo moj je problem sto se neznam nazor smijati ko vecina.Ni na kraj pamet mi nije bilo da pomislim da si "nogometni idiot" mislim da ako takvih i ima ne bi dzaba pisali na nogometim temama ama bas nista.A sto se tice Spahe mogao bi on predstavljati biH na golf Tour-u al samo ako uhvati jos koje milionce u padze inace tesko, treba zato love dosta. :lol: Eto ga da znas da ne mislim nista lose.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 04 apr 2010, 17:46

dudlas74 je napisao:

Ma naravno da sam se zezao, samo moj je problem sto se neznam nazor smijati ko vecina.Ni na kraj pamet mi nije bilo da pomislim da si "nogometni idiot" mislim da ako takvih i ima ne bi dzaba pisali na nogometim temama ama bas nista.A sto se tice Spahe mogao bi on predstavljati biH na golf Tour-u al samo ako uhvati jos koje milionce u padze inace tesko, treba zato love dosta. :lol: Eto ga da znas da ne mislim nista lose.
Dobro, hvala puno na odgovoru, drago mi je da je bila zeza :D Inače ako Spahi trebadne para za golfiranje, predlažem da ga nekako uguramo u NS BiH ili u FIFu :mrgreen: Čujem da su tu dobre plate :lol:

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 04 apr 2010, 17:51

Kažu za njega ima ponud dobru za manikensku karijeru , nosit revije pa i je faca u repki ;)

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 04 apr 2010, 17:56

bambina je napisao/la:Kažu za njega ima ponud dobru za manikensku karijeru , nosit revije pa i je faca u repki ;)
:) :) Mislim da je to tačna informacija. Spaha je očigledno multitalent :mrgreen:

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 04 apr 2010, 19:18

Dzeko je veca i bolja faca kakav spaha

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 04 apr 2010, 21:10

Hmm… neki dan mi kolegica koja nema pojma ko je Spaha vidjela na komp. Spaha-wallpaper, kaže : «Ovaj dobro izgleda... » (još je bogami i starija) Nije ni Džeko loš... ali iako im je on tu pred nosom u Bundesligi Njemice su ipak izabrale da im je najseksi nogometaš Ballack... :shock: :? :roll:

Inače nije to loša biznis ideja ; ako se odlučim da pokrenem neku svoju firmu, zašto to ne bi mogla biti manekenska agencija s bh. reprezentativcima? ;) Naši momci dobro igraju, dobro izgledaju, apeluju širokim masama... Vidjelo se to danas i u Wolfsburgu.

Ali da ne skrenemo puno s teme: Spaha je super igrač; nadam se za MHSC da večeras Auxerre neće dobiti poen(e)... ali se sa PSG ove sezone nikad ne zna...

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 06 apr 2010, 00:03

Uz Hugo Llorisa, Chamakha, Hazarda... Spaha je danas označen kao glavni protagonista u utrci za titulu: :mrgreen: :D

"Castrol Debate: The Difference-Makers In The Title Races Across Europe
Goal.com, in association with the Castrol Rankings, examines the chief protagonists...

Montpellier, 2nd - 57pts
Emir Spahic
Castrol Ranking 347

The surprise package of this season's title race in l'Hexagone have undoubtedly been Montpellier, sitting on the shoulder of Lyon et al in their first season after promotion. Although the side have retained most of their line-up from last season, the addition of Emir Spahic has been nothing short of spectacular. Since arriving on a free transfer from Lokomotiv Moscow in summer, the Bosnia & Herzegovina defender has guided the side to many a clean sheet, a vital component of their title charge."

"Ništa manje nego spektakularno"... "vitalna komponenta u utrci za titulu"... I sve to je zaslužio svojim talentom, trudom i radom. Imamo najboljeg kapitena na svijetu :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2010, 00:15

edina je napisao/la:Hmm… neki dan mi kolegica koja nema pojma ko je Spaha vidjela na komp. Spaha-wallpaper, kaže : «Ovaj dobro izgleda... » (još je bogami i starija) Nije ni Džeko loš... ali iako im je on tu pred nosom u Bundesligi Njemice su ipak izabrale da im je najseksi nogometaš Ballack... :shock: :? :roll:

Inače nije to loša biznis ideja ; ako se odlučim da pokrenem neku svoju firmu, zašto to ne bi mogla biti manekenska agencija s bh. reprezentativcima? ;) Naši momci dobro igraju, dobro izgledaju, apeluju širokim masama... Vidjelo se to danas i u Wolfsburgu.

Ali da ne skrenemo puno s teme: Spaha je super igrač; nadam se za MHSC da večeras Auxerre neće dobiti poen(e)... ali se sa PSG ove sezone nikad ne zna...
Bez Rahimica ta bi firma bila propast. 8-)
Bobi Chartlton &Rahimaga mini val co.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 06 apr 2010, 00:23

harishp je napisao/la:Bez Rahimica ta bi firma bila propast. 8-)
Misliš na moju manekensku firmu? :D hihi
Pa, Rahima može za klijente koji vole plave s plavim očima, npr. da reklamira neka Armani odijela i tako. Pjanić je univerzalan, dobar za mlađe a može i za mame, obično ga sve žene vole jer je "cute". Stavila bih ga u neku reklamu s Evom Mendes jer sam čula da mu je dobra. Imam za sve reprezentativce već neku ideju, samo trebam napraviti i neku anketu, istražiti tržište... :mrgreen: :mrgreen: :ugeek:

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 06 apr 2010, 01:49

edina je napisao/la:
harishp je napisao/la:Bez Rahimica ta bi firma bila propast. 8-)
Misliš na moju manekensku firmu? :D hihi
Pa, Rahima može za klijente koji vole plave s plavim očima, npr. da reklamira neka Armani odijela i tako. Pjanić je univerzalan, dobar za mlađe a može i za mame, obično ga sve žene vole jer je "cute". Stavila bih ga u neku reklamu s Evom Mendes jer sam čula da mu je dobra. Imam za sve reprezentativce već neku ideju, samo trebam napraviti i neku anketu, istražiti tržište... :mrgreen: :mrgreen: :ugeek:

Ma bona pusti se ti ideja za reprezentativcima, nego ima li ti kakvih ideja za nas forumase.Kladim se da bi harishp bio medju glavnim al ne zbog toga sto ima najvecu glavu :lol: Inace bi ja i hare bili u tandemu ko suljo i dodo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2010, 02:15

Majkl Dudlas and Joe Harislouw.
Otkud ti znas za glavu,jesi li mjerio 8-)
Inace ovo bi valjalo za Spahu umociti LS.Imaju dobar raspored.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 06 apr 2010, 02:18

harishp je napisao/la:Majkl Dudlas and Joe Harislouw.
Otkud ti znas za glavu,jesi li mjerio 8-)
Inace ovo bi valjalo za Spahu umociti LS.Imaju dobar raspored.
ma nisam al vidio sam ti sliku i spremam se upravo da je posaljem edini :lol: da joj dam neke ideje :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2010, 02:46

Ma to je takav kroj kape.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 apr 2010, 15:50

Gledam snimak utakmice Montpelliera i Monaca ,i pratim malo Spahinu igru ,stvarno je nevjerovatan ,neprelazan ,savrsen stoper ,nije mi jasno kako ne igra u nekom velikom klubu ,strasan je!!!!
Da nam je jos jedan ovakav stoper!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2010, 16:04

Klub koji vec iz kola u kolo se nalazi na drugom mijestu sa istim zbirom kao i ovaj prvi u jakoj Fransuskoj ligi je nista drugo nego velik sam od sebe. 8-)
A i Spahic je sam rekao da mu je pun klinac tih ''velikih'' klubova kao Lokomotiva u Rusiji.Vazda neki planovi za titule a nikad nista.
Uostalom Spahic ima u planu da tu ostane do kraja.I zbog grada i okoline.Vec je na tom prostoru i prije dolaska uzeo sebi stan na rivijeri kaze podsjeca ga na rodni Dubrovnik.Pa nebi da kvari cejf. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 06 apr 2010, 16:20

velez_mostar je napisao/la:Gledam snimak utakmice Montpelliera i Monaca ,i pratim malo Spahinu igru ,stvarno je nevjerovatan ,neprelazan ,savrsen stoper ,nije mi jasno kako ne igra u nekom velikom klubu ,strasan je!!!!
Slažem se. Stvarno je i u toj utakmici za nivo viši od svih ostalih. Sve što radi je promišljeno, odvagano, precizno i uz sve to elegantno + ima nevjerovatan pregled igre. Moj novi moto: voda pokriva 71 % Zemljine površine, ostalo pokriva Spaha...

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 08 apr 2010, 01:41

edina je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Gledam snimak utakmice Montpelliera i Monaca ,i pratim malo Spahinu igru ,stvarno je nevjerovatan ,neprelazan ,savrsen stoper ,nije mi jasno kako ne igra u nekom velikom klubu ,strasan je!!!!
Slažem se. Stvarno je i u toj utakmici za nivo viši od svih ostalih. Sve što radi je promišljeno, odvagano, precizno i uz sve to elegantno + ima nevjerovatan pregled igre. Moj novi moto: voda pokriva 71 % Zemljine površine, ostalo pokriva Spaha...

:D :D :D :D :D :D Bogami Spaha cuvaj se Edina te opasno beginisala.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 08 apr 2010, 02:03

Kao igrača jesam :D U mojoj kući Spaha je uzor.
Kad me postaviš za selektora poslije Sušića kao što si nagovijestio sigurno će biti za njega mjesto u repki i u mom sistemu :mrgreen:
Inače volim odbrambene igrače da gledam, napadači često dobijaju više pažnje jer je napad estetski atraktivniji ali odbrana je po meni fundament svega.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Coolpanda24, Edo1922 i 58 gostiju.