FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar to nije svima u interesu ???
sarajevo horde bog i čaršija!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
nemamo lovu za takve stvariMirso1197 je napisao/la:Moze li mi neko objasnit fakat ovo! Zasto sad kad imamo lovu, uprava ne sredi teren na Kosevu kao sto se sredio npr. na Bilinom Polju?? Zasto ne kupe taj moderan semafor, zasto ne ofarbaju, okrece tribine, te sitne detalje...
Mi da ga sredimo, a Merlincic koncert da odrzi?? Zayebi.Mirso1197 je napisao/la:Moze li mi neko objasnit fakat ovo! Zasto sad kad imamo lovu, uprava ne sredi teren na Kosevu kao sto se sredio npr. na Bilinom Polju?? Zasto ne kupe taj moderan semafor, zasto ne ofarbaju, okrece tribine, te sitne detalje...
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
bilo bi bolje nije da ne bi ne znam zasto mu odgovaras tako sarkastično po meni nema se para za sve radi se jedno po jedno od formiranja tima akademije pa ostalogamorovski je napisao/la:Mi da ga sredimo, a Merlincic koncert da odrzi?? Zayebi.Mirso1197 je napisao/la:Moze li mi neko objasnit fakat ovo! Zasto sad kad imamo lovu, uprava ne sredi teren na Kosevu kao sto se sredio npr. na Bilinom Polju?? Zasto ne kupe taj moderan semafor, zasto ne ofarbaju, okrece tribine, te sitne detalje...
ništa..... Amidzu nagovarat da nam napravi novi

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Bez šale, sviđa mi se ova ozbiljnos za tekmu protiv Zvijezde. Kako ovdje na forumu, tako i na ulici, kaficima... Naravno uvijek tu ima komentara tipa ''poderat' cemo ih'', al su manjina. Bar sam ja tako primjetio i to mi se sviđa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Nešto slicno sam rekao prošle godine, prije tekme protiv Celika.sjever je napisao/la:Neki su previše oprezni sa izjavama da ne kažem pesimistični,neki su polu pesimistični ali ima i onih, kao ja, koji će reći bez nekog uvijanja:"Jedino što očekujem protiv Zvijezde je pobjeda,makar 0-3 jer vjerujem u ovu ekipu".![]()
Ne bih ja to nazvao pesimizmom, nego oprezom.
Ma đešMortemHz je napisao/la:Selim iz Sarajeva,ne znam hocu li moci to podnijeti

- Burberry46
- Kontakt:

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DobaaaarMirso1197 je napisao/la:Say hello to my little friend![]()
![]()

Re: Odg: FK Sarajevo
Ma druze ne odgovaram sarkasticno, nego kazem, dzaba sredit a Merlin koncert u julu da odrzi. Ne vidim svrhu bacanja para. Cim stadion otkupimo, ili ne znam ti ja sta, onda davat pare na svako moguce poboljsanje. Sve dok ti neko drugi upravlja, a ti ulozio, nista od toga. Volio bi ja da je Nou Camp na kosevskom.. yebigazgembo89 je napisao/la:bilo bi bolje nije da ne bi ne znam zasto mu odgovaras tako sarkastično po meni nema se para za sve radi se jedno po jedno od formiranja tima akademije pa ostalogamorovski je napisao/la:Mi da ga sredimo, a Merlincic koncert da odrzi?? Zayebi.Mirso1197 je napisao/la:Moze li mi neko objasnit fakat ovo! Zasto sad kad imamo lovu, uprava ne sredi teren na Kosevu kao sto se sredio npr. na Bilinom Polju?? Zasto ne kupe taj moderan semafor, zasto ne ofarbaju, okrece tribine, te sitne detalje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, Anex, BeHighirly, BeYaZ, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, Bosniacum Lilium, Confiance, Dadox, Direktorcic, Dobrinja12345, egocentrik, Fudo, Gomis99, Google Adsense [Bot], Haksss, Hazre, iliyaa8, insimadop, James1987, johntravolta123, JuricaSpindl, karama10, keli, kogmagie46, Kyle88, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MokraKifla, Morgen19, mosarajvosa83, n0dix, napoleon72, Pantelija, Posejdon, rimljanin90, StevieG8, stokastoka23, tajsamja, Taree, zagorski, zemuntrg i 463 gosta.