FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 22 feb 2015, 16:35

Ostrakovic je slicnih kvaliteta kao Dejan, ali sam pitanje je da li je on dovoljan za neki evropski iskorak. Ja bih ipak sacekao. Bandovic, Plakako + jos neko iz akademije nam mogu donjeti titulu.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2015, 16:40

Naravno Frank,igramo samo 21 utakmicu ako dodjemo do finala kupa ;) a budimo realni Dejo vala i ne grijesi u ligi , fino na ljeto sacekati pa da vidimo trziste,poprilicno je veliko pa probati nesto jer necu da blatim momka,svaka njemu cast ali sa 28. god i da mu je krajnji domet Olimpik a prije toga sve nizerazredni klubovi :stop:

@Obiteljski naravno :kralj:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 22 feb 2015, 16:41

I ja sam istog misljenja da se treba sacekat ljeto. Bolje trziste, vise izbora. Nije toliko ugrozena golmanska pozicija, koliko se ovdje potencira. Pravo solidna za nasu ligu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 22 feb 2015, 16:42

MortemHz je napisao/la:Naravno Frank,igramo samo 21 utakmicu ako dodjemo do finala kupa ;) a budimo realni Dejo vala i ne grijesi u ligi , fino na ljeto sacekati pa da vidimo trziste,poprilicno je veliko pa probati nesto jer necu da blatim momka,svaka njemu cast ali sa 28. god i da mu je krajnji domet Olimpik a prije toga sve nizerazredni klubovi :stop:

@Obiteljski naravno :kralj:
Istog sam misljenja, nema potrebe. ;)
1946

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 22 feb 2015, 16:44

MortemHz je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma nesto sumnjam u to,niko ti sad ne bi trebao dolaziti a ako ce Ostrakovic dolaziti to nije nikakvo pojacanje :yawn:
Ma sta ne bi trebalo, sta pricas gluposti.
Pa samo 1 golmana imamo trenutno, i dojucerasnjeg juniora.
Sta da se Dejo povrijedi, nemas onda ni rezervu.
Razmisljaj malo prije nego nesto napises, golman neki ce sigurno doci u ova dva dana.

Ko god dodje sigurno ce biti bolji i iskusniji od Plakala i odmah je pojacanje ako nista za klupu.
Sta fol ti nesto pricas tako :nene: sa mnom neces ako si tako navikao ;) ,sanse da se golman povrijedi su ravne nuli a i svakako Plakalo sto je pokazao je dovoljno da se baci u vatru ako se nekim slucajem povrijedi Bandovic,hocemo da se momak izgradi a 20 mu je godina,vec bi trebao lagano braniti ako nista u kupu ili sl. imamo akademca a imamo i Ivkica na pozajmici,on i Bandovic bi trebali ici jer nisu za ovo Sarajevo pa bi se trebao dovesti jos jedan golman pred europske utakmice da se ne gomila 5 golmana,svakako ima jos 20 utakmica a to ova 2 golmana mogu iznijeti i vise nego sto mislis i ovo je misljenje,nauci prihvatiti drugacije misljenje a ne odmah pisati ko ti nesto..
Svaki ozbiljan klub MORA imati 3 golmana ...

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 feb 2015, 16:44

franklampard8 je napisao/la:Ostrakovic je slicnih kvaliteta kao Dejan, ali sam pitanje je da li je on dovoljan za neki evropski iskorak. Ja bih ipak sacekao. Bandovic, Plakako + jos neko iz akademije nam mogu donjeti titulu.
Ma za taj iskorak nama ne fali samo golman,ali ko zna... Deji zelim sve najbolje u karijeri al zivota me kostao.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2015, 16:50

Dobro mora,ali trenutno smo u takvoj situaciji da nismo mogli naci kvalitetnu jedinicu i dobro sta sad,ne treba se slijepo pridrzavati necega kad je to najmanja potreba,akademac ili neko slican ce biti 3. golman,mi nismo nasli i sta sad,jel' to kao ne mozemo odraditi 20 utakmica sa 2 golmana koji su solidni za ligu? realno...

Bandovic
Plakalo
Ivkic
Trifkovic

Ovo su sve nasi golmani i kad vec gledas po broju imamo dovoljno samo sto je problem sto nijedan od njih ne zadovoljava za europske utakmice,jel' kontas sad da je bolje sacekati tih 20 utakmica pa dovesti golmana kako Bog zapovijeda a zahvaliti se dvojici pa da se poslozi fino sve?

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 22 feb 2015, 16:56

amorovski je napisao/la:Ljudi ba, Oštrak je kvalitet. Šta je vama? Tri nivoa iznad Deje. Uozbiljite se.

oštrakovic nije htio braniti u olimpicu od prvog dana ;)
od svadje oko love do nekih drugih stvari... a kakav je golman je dokazao u Veležu gdje ih je nosio kroz cijelu sezonu

ne, ne znam hoce li doci ( U kombincijama je) ali sam siguran da je strasan golman kada ima motiv

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 feb 2015, 17:05

Golman dolazi sigurno,nazalost situacija oko toga je otisla predaleko pa se sad moraju fatati i opcije koje su u odredjenom trenutku bile xy opcije odnosno uopste nisu bili u planu,doslo je vrijeme buvalno da se dovede "nesto" jel se mora imati jos jedan golman.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 feb 2015, 17:08

Evo citam da je u Gradaccu zaista teren u losem stanju nakon prijateljske utakmice Zvijezde i Bosna Kalesija. Dodas jos to da danas i kisa pada, a takoder i sledecih par dana, znaci bice dosta natopljen. Na dan utakmice takoder nas kisa ceka! Ma ja ocekujem jednu tesku utakmicu, ne zbog protivnika nego zbog samog terena. Ovom liku sto je hvalio teren, treba mu odmah ban dati.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 22 feb 2015, 17:09

Kodro je rekao da moramo imati 3 golmana, ne smijemo ostati na dva, tako da djaba pisete da treba cekati ljeto
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 22 feb 2015, 17:17

MCMXLVI je napisao/la:Evo citam da je u Gradaccu zaista teren u losem stanju nakon prijateljske utakmice Zvijezde i Bosna Kalesija. Dodas jos to da danas i kisa pada, a takoder i sledecih par dana, znaci bice dosta natopljen. Na dan utakmice takoder nas kisa ceka! Ma ja ocekujem jednu tesku utakmicu, ne zbog protivnika nego zbog samog terena. Ovom liku sto je hvalio teren, treba mu odmah ban dati.
Teren je dobar kada kiša ne pada :lol:

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 22 feb 2015, 17:18

MortemHz je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma nesto sumnjam u to,niko ti sad ne bi trebao dolaziti a ako ce Ostrakovic dolaziti to nije nikakvo pojacanje :yawn:
Ma sta ne bi trebalo, sta pricas gluposti.
Pa samo 1 golmana imamo trenutno, i dojucerasnjeg juniora.
Sta da se Dejo povrijedi, nemas onda ni rezervu.
Razmisljaj malo prije nego nesto napises, golman neki ce sigurno doci u ova dva dana.

Ko god dodje sigurno ce biti bolji i iskusniji od Plakala i odmah je pojacanje ako nista za klupu.
Sta fol ti nesto pricas tako :nene: sa mnom neces ako si tako navikao ;) ,sanse da se golman povrijedi su ravne nuli a i svakako Plakalo sto je pokazao je dovoljno da se baci u vatru ako se nekim slucajem povrijedi Bandovic,hocemo da se momak izgradi a 20 mu je godina,vec bi trebao lagano braniti ako nista u kupu ili sl. imamo akademca a imamo i Ivkica na pozajmici,on i Bandovic bi trebali ici jer nisu za ovo Sarajevo pa bi se trebao dovesti jos jedan golman pred europske utakmice da se ne gomila 5 golmana,svakako ima jos 20 utakmica a to ova 2 golmana mogu iznijeti i vise nego sto mislis i ovo je misljenje,nauci prihvatiti drugacije misljenje a ne odmah pisati ko ti nesto..
http://www.****/clanak/164237/trener ... ri-golmana

Postujem ja tvoje misljenje, ali se ne slazem uopste od toga da nemoguce da se desi povreda, pa do toga da(namjerno ili ne) Plakala guras u vatru kad nam titula treba ko hljeba i vode.
Pricas o Ivkicu koji je trenutno golman Bratstva a mi imamo dva golmana u rosteru.

Mi u ovoj polusezoni ne smijemo nista kalkulisati i ostavljati slucaju.
Na svakoj poziciji imamo po 2, 3 kvalitetna rjesenja i tako mora biti i na golmanskoj.
A ne da strahujem i molim Boga da se Deji sta ne desi da ne bi Plakalo morao braniti mozda i u nekoj kljucnoj utakmici za titulu.
Zato ce doci golman uskoro jer kao sto Kodro rece, svaki ozbiljan klub mora imati 3 golmana.

Zip
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 22 feb 2015, 17:36

Moje neko misljenje je, da se ovde 70% forumasa/navijaca PREPALO i da kako se priblizava pocetak utakmice pokazuju koliko vjeruju u ekipu..

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 22 feb 2015, 17:38

Zip je napisao/la:Moje neko misljenje je, da se ovde 70% forumasa/navijaca PREPALO i da kako se priblizava pocetak utakmice pokazuju koliko vjeruju u ekipu..

Koga/cega se prepalo?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2015, 17:39

Mocne Zvijezde :)

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 22 feb 2015, 17:40

kinosvra je napisao/la:
Zip je napisao/la:Moje neko misljenje je, da se ovde 70% forumasa/navijaca PREPALO i da kako se priblizava pocetak utakmice pokazuju koliko vjeruju u ekipu..

Koga/cega se prepalo?
I mene interesuje :D
Ti si opet šampion !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 feb 2015, 17:42

Strah od neuspjeha!!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 22 feb 2015, 17:43

mene nije strah, očekujem relativno laganu pobjedu. Prekvalitetni smo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2015, 17:44

Onda ce Benko dat' 3 gola u prvih 20 minuta da demantuje tih 70% navijaca :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.