A ja zadnje pare da sam nesto uzeo od diplomatije obrno neku sicu i uzeo da jedem pio kafu i pusio hahahahahahahbreskva je napisao/la:Zadnji mi dobitak od Paletara cener kad je lik ubo masne pare hahahah![]()
sa tim cenerom uzeo cigare i bicov upaljač i ko onaj što je reko: "nit mrtav nit ranjen"![]()
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
bojler je napisao/la:A ja zadnje pare da sam nesto uzeo od diplomatije obrno neku sicu i uzeo da jedem pio kafu i pusio hahahahahahahbreskva je napisao/la:Zadnji mi dobitak od Paletara cener kad je lik ubo masne pare hahahah![]()
sa tim cenerom uzeo cigare i bicov upaljač i ko onaj što je reko: "nit mrtav nit ranjen"![]()
ja sam 2 puta slao na diplomatijine dobitke i kasnio uvijek hahahahah
sad da mi cigare traju duže uzimam york dugi 10 minuta jedna pa kud puklo da puklo hahaha
Joj bjezi juce se obradujem fali mi samo go deportiva da uzmem neke pare poslije duze vremena brat fuli sa 2 metra **** ti to sve visebreskva je napisao/la:bojler je napisao/la:A ja zadnje pare da sam nesto uzeo od diplomatije obrno neku sicu i uzeo da jedem pio kafu i pusio hahahahahahahbreskva je napisao/la:Zadnji mi dobitak od Paletara cener kad je lik ubo masne pare hahahah![]()
ja sam 2 puta slao na diplomatijine dobitke i kasnio uvijek hahahahah
sad da mi cigare traju duže uzimam york dugi 10 minuta jedna pa kud puklo da puklo hahaha
Ja do petka nisam mogao nista pogoditi. U cetvrtak navece odigram dva listica sve EL i na jednom me obori Roma, a na drugom Inter korneri. U petak navece ubodem skoro fesa, pa sinoc cekam Sampdorio-Genoa oba daju za 30 i jos se ogradim za 8 KM kad odgodjena utakmica. Vrate mi tih 8 i jos 15 od tog listica i ev opet danas pogodio. Nece na dobro nikako 

a jbt ajaks znam da su katastrofa i odigram na njih

Evo Evertona 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- SteveHeighway
- Kontakt:
Zabi ga Everton,ali džaba kad imam Hamburg-M'gladbach oba daju gol,a poluvrijeme 0-0 ništa mi mrže nema 

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
pisaj ga, nista od ovih turaka i golova... ccc.... bljak. 

Oj gledam Astru sad 92 2-1 95 2-2
pa sta mislis da ovako covjek ceka ovo za pare i skocis i onda te vako spuste ja mislim da bi sebi jednim udarcem izbio sve zube
pa sta mislis da ovako covjek ceka ovo za pare i skocis i onda te vako spuste ja mislim da bi sebi jednim udarcem izbio sve zube
Everton i Roma kuknjava
- SteveHeighway
- Kontakt:
James McCarthy (Everton) je gurnuo odlični loptu koju je uhvatio Romelu Lukaku (Everton) i unutar šestnaesterca opalio, ali je za dlaku ošlo iznad prečke.

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Howard ispustio loptu i ovaj pored dvojice provuče loptu...breskva je napisao/la:Everton i Roma kuknjava

- plavipatriota
- Kontakt:
Oj Evertona

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
evo evertona 1-2 .........
Lukaku yebem ti najmilije, krkane jedan
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bejrut-Bayern preko 166 koseva 1,60 kvota ..i ja odigram hahahahaha
NI BLIZU LEVATINO,NI BLIZU

NI BLIZU LEVATINO,NI BLIZU

!
evo i osijeka, vadi se iz zone ispadanja preko šampiona države 

- Evolution87
- Kontakt:
Bravo osijeeeeek
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.