AllGunsBlazing je napisao/la:Pa sta degradiram Welbecka? On je spic koji je operisan od zavrsnice. Meni je to smijesno, al eto kao krilo moze proci, kao spic mora popraviti zavrsnicu. Koristan igrac, kao sto sam i rekao, zajedno Giroud i on, daju broj golova kao i jedan bolji spic, i to je to.
@Paja To je jedna utakmica. Sta mislis ko je do sad vise donio pobjeda? Statistika moze slagati za jednu utakmicu, medjutim kad je tako 25 utakmcia onda to vise nije laz. Uostalom, ja kad sam stavljao statistiku to su bila dodavanja, sanse, i ostale stvari, golove mozemo zanemariti, i opet je Alexis u svemu bolji nego Hazard osim u driblinzima, pretrpljenim faulima i iznudjenim zutim kartonima.
Hazard je bolji i u kreiranim sansama kad se vec njega stalno hvatamo. Pa koje je to pobjede donio Giroud? u FA kupu razbucao Midlesbro strasni...Welbeck vecinom i ne igra spica pa mu ne mozemo suditi kad je lik krilo, kombinirano ili ne i on i Giroud su losi finiseri, da Welbeck odigra ovoliko meceva ko Giroud kao spic i on ne bi imao nistalosije statistike golova a da ne pricamo koliko je korisniji po tome sto je brzi i moze proci igraca i nesto napraviti sam za razliku od ovog lezihljebovica koji ne umije ni da vodi loptu...i protiv Totenhema je ovako isto bilo, Welbeck je prosao dvojicu usao u sesnestarac asistirao Giroudu koji suta rahljavo i Ozil zabija ispade tu gol Ozila, asistencija za Girouda

a opet Welbeckov gol a nidje ga u statistikama...Uopste nisam odusevljen Welbeckom kao pojacanjem za napad jer nam tu treba jedan top igrac ali za mene ce on uvijek biti duplo korisniji igrac od francuza.