Phoenix Suns
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Phoenix Suns
Ne igra niko od novih igrača, nije još završena sva procedura oko trejda. Trebali bi svi bit spremni sutra za utakmicu u Chicagu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
McD je danas ispao totalni debil. Da budem precizniji misim na izjavu "Mi smo dobili najboljeg igrača u ovom trejdu".
Mislim razumijem, Dragić te je silovao, **** ti je znanje, bijesan si i želiš da ga oblatiš... Ali jesi li svjestan da će Dragić dobiti maksimalan ugovor na kraju sezone? Zašto bi Knight pristao na cent manje od Dragića ako je bolji igrač od njega? Msm preplatio bi ga svejedno, ali ovako je uništio sve šanse da mu barem malo spusti ugovor.
Mislim razumijem, Dragić te je silovao, **** ti je znanje, bijesan si i želiš da ga oblatiš... Ali jesi li svjestan da će Dragić dobiti maksimalan ugovor na kraju sezone? Zašto bi Knight pristao na cent manje od Dragića ako je bolji igrač od njega? Msm preplatio bi ga svejedno, ali ovako je uništio sve šanse da mu barem malo spusti ugovor.
- Donnie Darko
- Kontakt:
3-12 and counting
na 4 razlike i manje. dobar poraz, želim top10 pik.
Bledsoe je idiot btw. 10 od 10 puta će pokušati na silu iznuditi kontakt umjesto da jednostavno spusti loptu u koš.
Goodwin napokon dobio minute, i nije razočarao. Bit će od njega igračina jednoga dana.

Bledsoe je idiot btw. 10 od 10 puta će pokušati na silu iznuditi kontakt umjesto da jednostavno spusti loptu u koš.
Goodwin napokon dobio minute, i nije razočarao. Bit će od njega igračina jednoga dana.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hornacek je i službeno nenormalan. 3 razlike gube 15 sekundi do kraja ne zove timeout već pušta Bledsoa da pokuša odvaliti obruč svojom ciglom. Ovaj logično fula, Bullsi dva slobodna pogode, 5 razlike i frajer onda zove timeout. Da nije možda malo prekasno a
Braća Morris se iživljavaju. Da mi je neko pričao 2011. da će braća Morris imati svoj tim i da će raditi šta im je volja
Kako god, nisam se čak ni iživcirao jer sam znao cijelo vrijeme da će izgubit
Čak sam i sretan jer je Goodwin nastavio sa dobrim partijama
Knight izgleda solidno. Čini se kao dobar fit pored Bledsoa. Ili, kao što bi Adriano to sročio, Knight je igračina i bolji je duplo od izdajice Dragića. A kao insan je bolji 10 puta.

Braća Morris se iživljavaju. Da mi je neko pričao 2011. da će braća Morris imati svoj tim i da će raditi šta im je volja

Kako god, nisam se čak ni iživcirao jer sam znao cijelo vrijeme da će izgubit

Knight izgleda solidno. Čini se kao dobar fit pored Bledsoa. Ili, kao što bi Adriano to sročio, Knight je igračina i bolji je duplo od izdajice Dragića. A kao insan je bolji 10 puta.
- adriano_leite
- Kontakt:
Glede brace Morris, nisam nikako vidio tekmu da su oba igrali dobro, uvijek je ili jedan ili drugi. Glede Knighta, Dragica i Bledsoea, svi su redom precijenjeni. Dragica je **** FO Sunsa i napravio je potez koji je izuzetno opravdan, tako da to Adriano nikad ne bi na taj nacin srocio. Koristio sam rijec izdajica samo za Jamesa, a da su Jamesu radili Cavsi ono sto su Dragicu radili Sunsi, ja bih sigurno pisao protiv FO Cavsa, a ne protiv Jamesa, tako da su situacije itekako razlicite i nemoj se koristiti netacnim navodima i koristenjem mog nicka u stvarima koje nisam bas na taj nacin pisao, ali bar si pogodio rijec koju volim koristiti: insanDonnie Darko je napisao/la:Hornacek je i službeno nenormalan. 3 razlike gube 15 sekundi do kraja ne zove timeout već pušta Bledsoa da pokuša odvaliti obruč svojom ciglom. Ovaj logično fula, Bullsi dva slobodna pogode, 5 razlike i frajer onda zove timeout. Da nije možda malo prekasno a![]()
Braća Morris se iživljavaju. Da mi je neko pričao 2011. da će braća Morris imati svoj tim i da će raditi šta im je volja![]()
Kako god, nisam se čak ni iživcirao jer sam znao cijelo vrijeme da će izgubitČak sam i sretan jer je Goodwin nastavio sa dobrim partijama
![]()

Nego, brate moj, ja tebi rekoh da od Sunsa nema nista, jos prosle sezone

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma zezam se malo bolan
Ovo insan je bilo malo podbadanje zbog Safeta
Markieff je vrlo, vrlo dobar igrač. Ali nije od dobar fit za Sunse. Igrački jeste, ali što se glave tiče nije. Hornacek je previše tih i fin tako da ovaj radi šta hoće. Njemu treba trener koji će ga smiriti i natjerati da igra odbranu i skače, a kada bi dodao te dvije stvari svojoj igri mogao bi možda biti rubni all star materijal (na istoku
). Ako ništa onda elitni role player. A što se Marcusa tiče, on je goli **** od igrača, veća verzija Tim Hardaway Juniora. Iskreno ne bih se iznenadio da njih dvojica ponekad zamjene dresove u toku utakmice kako bi Markieff malo ovom drugom napucao statistike.
Bledsoe je sigurno precjenjen. I to debelo. Playmakerski instinkt mu je nula, a ni u odbrani nije toliko dobar kao što se priča. Knight, za njega ne znam nisam ga puno gledao. A Dragić, za njega ne znam što bih rekao, jer je cijelu sezonu korišten na pogrešan način tako da ga je nemoguće ocjeniti. Ja lično mislim da nije precjenjen, ali razumijem zašto bi neko mislio da jeste. Prošla sezona mu sigurno nije precjenjena, ali eto nažalost nismo dobili priliku da vidimo da li je to samo bila puka sreća. Ipak nije lagano sa Greenom, Barbosom i Ish Smithom u backcourtu, a gore sa Tuckerom, Plumleem, Fryom i Morrisom, i ono, sa polomljenim Bledsom odvesti do 48 pobjeda na superjakom zapadu. Mislim da kad bi ga se opet uparilo sa kvalitetnim p'n'r i p'n'p partnerom da bi opet bio ubitačan, i velika je šteta za njega što je Bosh otpao. Sa Fryeom je prošle sezone vjerovatno činio jedan od najubitačnijih partnera u cijeloj ligi. Ali bit će preplaćen 100%, ali ja to ne uzimam kao kriterij
Što se Lena tiče, i ja sam pogriješio. Više sam pljuvao po njemu nego ti 100%
Ali momak pokazuje strašan potencijal trenutno. Već sada je veoma dobar u odbrani i sigurno može postati strašan rim protector u budućnosti. A ima i poprilično fin midrange jumper već sada, što svakako neće odmoći u budućnosti. Ali nažalost njegova sposobnost da ostane zdrav nije nikako obećavajuća.
I šuti bgt, i od Clevelanda bi bilo ništa da se LeBron nije smilovao

Markieff je vrlo, vrlo dobar igrač. Ali nije od dobar fit za Sunse. Igrački jeste, ali što se glave tiče nije. Hornacek je previše tih i fin tako da ovaj radi šta hoće. Njemu treba trener koji će ga smiriti i natjerati da igra odbranu i skače, a kada bi dodao te dvije stvari svojoj igri mogao bi možda biti rubni all star materijal (na istoku

Bledsoe je sigurno precjenjen. I to debelo. Playmakerski instinkt mu je nula, a ni u odbrani nije toliko dobar kao što se priča. Knight, za njega ne znam nisam ga puno gledao. A Dragić, za njega ne znam što bih rekao, jer je cijelu sezonu korišten na pogrešan način tako da ga je nemoguće ocjeniti. Ja lično mislim da nije precjenjen, ali razumijem zašto bi neko mislio da jeste. Prošla sezona mu sigurno nije precjenjena, ali eto nažalost nismo dobili priliku da vidimo da li je to samo bila puka sreća. Ipak nije lagano sa Greenom, Barbosom i Ish Smithom u backcourtu, a gore sa Tuckerom, Plumleem, Fryom i Morrisom, i ono, sa polomljenim Bledsom odvesti do 48 pobjeda na superjakom zapadu. Mislim da kad bi ga se opet uparilo sa kvalitetnim p'n'r i p'n'p partnerom da bi opet bio ubitačan, i velika je šteta za njega što je Bosh otpao. Sa Fryeom je prošle sezone vjerovatno činio jedan od najubitačnijih partnera u cijeloj ligi. Ali bit će preplaćen 100%, ali ja to ne uzimam kao kriterij

Što se Lena tiče, i ja sam pogriješio. Više sam pljuvao po njemu nego ti 100%

- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahahahahah ebo li te Safet hahahaha. Sto se tice blizanaca, Kieff je bolji i meni se ne cini da je los u glavi ali ti ih vise od mene gledas tako da vjerovatno znas o cemu pricas, tako da cu tebi povjerovati, nisam od onih sto pogledaju manje od pola utakmica i da prdim ko je kakav, jer vjerovatno ti znas bolje jer ih gledas stalno i u svim izdanjima. Sto se tice Dragica imat ce All-Stara Hassana za pick and rollDonnie Darko je napisao/la:Ma zezam se malo bolanOvo insan je bilo malo podbadanje zbog Safeta
![]()
Markieff je vrlo, vrlo dobar igrač. Ali nije od dobar fit za Sunse. Igrački jeste, ali što se glave tiče nije. Hornacek je previše tih i fin tako da ovaj radi šta hoće. Njemu treba trener koji će ga smiriti i natjerati da igra odbranu i skače, a kada bi dodao te dvije stvari svojoj igri mogao bi možda biti rubni all star materijal (na istoku). Ako ništa onda elitni role player. A što se Marcusa tiče, on je goli **** od igrača, veća verzija Tim Hardaway Juniora. Iskreno ne bih se iznenadio da njih dvojica ponekad zamjene dresove u toku utakmice kako bi Markieff malo ovom drugom napucao statistike.
Bledsoe je sigurno precjenjen. I to debelo. Playmakerski instinkt mu je nula, a ni u odbrani nije toliko dobar kao što se priča. Knight, za njega ne znam nisam ga puno gledao. A Dragić, za njega ne znam što bih rekao, jer je cijelu sezonu korišten na pogrešan način tako da ga je nemoguće ocjeniti. Ja lično mislim da nije precjenjen, ali razumijem zašto bi neko mislio da jeste. Prošla sezona mu sigurno nije precjenjena, ali eto nažalost nismo dobili priliku da vidimo da li je to samo bila puka sreća. Ipak nije lagano sa Greenom, Barbosom i Ish Smithom u backcourtu, a gore sa Tuckerom, Plumleem, Fryom i Morrisom, i ono, sa polomljenim Bledsom odvesti do 48 pobjeda na superjakom zapadu. Mislim da kad bi ga se opet uparilo sa kvalitetnim p'n'r i p'n'p partnerom da bi opet bio ubitačan, i velika je šteta za njega što je Bosh otpao. Sa Fryeom je prošle sezone vjerovatno činio jedan od najubitačnijih partnera u cijeloj ligi. Ali bit će preplaćen 100%, ali ja to ne uzimam kao kriterij![]()
Što se Lena tiče, i ja sam pogriješio. Više sam pljuvao po njemu nego ti 100%Ali momak pokazuje strašan potencijal trenutno. Već sada je veoma dobar u odbrani i sigurno može postati strašan rim protector u budućnosti. A ima i poprilično fin midrange jumper već sada, što svakako neće odmoći u budućnosti. Ali nažalost njegova sposobnost da ostane zdrav nije nikako obećavajuća.

Zadnje ovo ne bih komentarisao jer mi stvorismo contendera a vas Griffin treba da dobije titulu GM-a godine

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma braća Morris su obojica stopostotni luđaci. Markieff vodi ligu u tehničkim, dok Marcus vodi ligu u tehničkim sa klupe. Previše im se dopušta jbg. Najbolji pokazatelj je bila ona frka sa Marcusom kada se ovaj izderao na Hornaceka. Da ovaj ima muda ovaj mu više nikada ne bi zaigrao. Nedavno su imali neki incident, ubili boga u nekim likovima valjda pa su sad pod istragom.
Markieff je dobar igrač, i bio bi koristan mnogim ekipama u ligi. Vjerovatno će on, Green i Tucker sljedeći biti trejdovani, jer se ne uklapaju baš najbolje u rebuilding ekipe.

Markieff je dobar igrač, i bio bi koristan mnogim ekipama u ligi. Vjerovatno će on, Green i Tucker sljedeći biti trejdovani, jer se ne uklapaju baš najbolje u rebuilding ekipe.
- adriano_leite
- Kontakt:
Meni se Tucker cini kao tough guy koji je potreban svakoj ekipi, pa tako i ekipi u rebuildingu, onako da malo uci klinje sta i kako da rade, da ih prepada malo
.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tucker je savršen role player za playoff ekipe. Brani, skače, pogađa trice i unosi ogromnu energiju u ekipu. Ali u Sunsima je već počeo gubiti kontrolu i glumiti Jordana sa vremena na vrijeme
Plus ograničava minute Warrenu.
Markieff i Tucker bi obojica bili od velike pomoći playoff ekipama, nadam se da mogu izvući zavidan broj pikova za njih.

Markieff i Tucker bi obojica bili od velike pomoći playoff ekipama, nadam se da mogu izvući zavidan broj pikova za njih.
TJ Warren konacno dobio priliku da konstantno igra, lajk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BlueBosnian
- Kontakt:
Bledsoe dominira, konačno..
Goodwin i Warren odlični, biće nešto od njih..
Teško će Sunsi dobiti ovo, al' ajde, pobjedom bi se definitivno vratili u borbu za 8 mjesto..

Goodwin i Warren odlični, biće nešto od njih..
Teško će Sunsi dobiti ovo, al' ajde, pobjedom bi se definitivno vratili u borbu za 8 mjesto..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- BlueBosnian
- Kontakt:
Više nego zaslužena pobjeda..
Nevjerovatno je koliko ova ekipa na momente djeluje nekako izgubljeno.. Početak 4/4 doslovno je bio drama
, jednostavno su stali.. Najgore je što su upravo zbog takvih "momenata" ispustili sigurno 5 pobjeda..
Sreća pa eto Tucker ubaci onu tricu, koja je bila presudna..
Svi su bili odlični

Nevjerovatno je koliko ova ekipa na momente djeluje nekako izgubljeno.. Početak 4/4 doslovno je bio drama

Sreća pa eto Tucker ubaci onu tricu, koja je bila presudna..
Svi su bili odlični

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zašto Bledsoe ne može češće izgledati kao igrač vrijedan svoga ugovora?
- BlueBosnian
- Kontakt:
Jer je levat, isto kao i Tucker.. Mada Tucker u posljednjih par utakmica ne forsira toliko i borbenošću uspije prekriti sve nedostatke (a ima ih poprilično)..Donnie Darko je napisao/la:Zašto Bledsoe ne može češće izgledati kao igrač vrijedan svoga ugovora?
Evo sad ozbiljno..
Vjerovatno jer prečesto izgubi kontrolu nad tijelom (ni on sam ne zna kako) i u prosjeku ima 8 izgubljenih lopti..

Nema veze, na kraju sezone očekujem neke promjene u timu.. Mogli bi ostati bez njega, kao i bez blizanaca..
Green definitivno odlazi, kao i Knight-osim ako ne izdominira u nastavku sezone i zasluži max. ugovor..
A i Hornacek mi je dopizdio sa nekim svojim glupostima.. Pored Goodwina, Greena, pa i Bulocka, on ubacuje Pricea i to u momentima kad jednostavno moraš forsirati ono najbolje što imaš..
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Hornacek out, Nash in
samo sto je za ovo vjerovatnoca 1:1 000 000 000 jer je Nash u skorasnjem AMA koji je imao rekao da nema namjeru biti trener

samo sto je za ovo vjerovatnoca 1:1 000 000 000 jer je Nash u skorasnjem AMA koji je imao rekao da nema namjeru biti trener
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BlueBosnian
- Kontakt:
Knight
Bravo Sunsi! Opet ste pokazali da ste najbolji i najsposobniji
Dati prejebeno dobar pick za veliko ništa..
Dati Dragića za **** ništa..
Kieff i Warren su jedini igrači koji ostavili dobar utisak u posljednjih par sedmica. Kieff je bio odličan tokom cijele sezone..
Bledsoe, Knight
Ako žele stvoriti ozbiljan tim, potrebne su velike promjene..
Uvaliti nekom Tuckera, Bledsoea, Knighta za pickEve..
Al' teško da ima naivnih budala kao što ih imaju Sunsi..

Dati prejebeno dobar pick za veliko ništa..
Dati Dragića za **** ništa..
Kieff i Warren su jedini igrači koji ostavili dobar utisak u posljednjih par sedmica. Kieff je bio odličan tokom cijele sezone..
Bledsoe, Knight

Ako žele stvoriti ozbiljan tim, potrebne su velike promjene..
Uvaliti nekom Tuckera, Bledsoea, Knighta za pickEve..
Al' teško da ima naivnih budala kao što ih imaju Sunsi..

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
jbt Sunsi prije samo godinu dana bili u odlicnoj situaciji dobra ekipa,dosta picova prazan sc a sad **** 

- Slatinash_7
- Kontakt:
A dobro,probali su,nisu se zavalili previse,izgubili jesu taj pick,al ima jos ljeto da odrade nesto sa Knightom ili Bledsoeom..Warren ce izvuci ove Sunse iz hajmo reci prosjeka,momak je strijelac samo takav i to vecinom poludistanca sto po meni izuzetno vrijedi,tricu ce on brzo nauciti pucati,odbrana mozda jeste upitna al Bledsoe je tu jak za napraviti pritisak pa to nece biti neki problem.Najveci gubitak je bio Frye bez kojeg reket nije bio rasiren i to ih je uhakalo ove sezone.Lutrijski pik potrositi na jos jednog terijera u odbrani ili ako ima neka dobra cetvorka poput Fryea da moze ubaciti tricu(Looney se haman namece al ga ja ne vidim kao NBA igraca) i eto Sunsa opet u borbi za PO do samog krajaandro234 je napisao/la:jbt Sunsi prije samo godinu dana bili u odlicnoj situaciji dobra ekipa,dosta picova prazan sc a sad ****
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- BlueBosnian
- Kontakt:
Radujem se novom bezveznom piku.. 

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.