FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
ljudi vi kako hocete ja igram cistog 1 na Rudar 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
mi dolazimo po pobjedu pa vi kako hocete 

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
-
- Kontakt:
pa dobro vidjecemo...bice dosta ljudi samo da vrijeme bude fino ocekujem pravu atmosferu..svi znaju koliko ova utakmica znaci i nama i vama..ali mi uzimamo 3 boda..

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Bit ce to teska utakmica i vama i nama treba pobjeda ali mislim da ce krajnji rezultat biti 0:0.
? $ $ " ? $ у овој " $ $, % се " $ " ? $ $ % супротно.
$ % & $, поготово % не " $ $ & $ на ' терену,а % " & $ " $ $ - ", а са $ стране / је у $ ", $ $ " " $ " " & $.
$, $ " Сано ' / рано, & % $ ? - " $ " " па - " $ " " " - $ / у $ ?
$ % & $, поготово % не " $ $ & $ на ' терену,а % " & $ " $ $ - ", а са $ стране / је у $ ", $ $ " " $ " " & $.

"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
pa svi bi mi voljeli dobiti ih ali bice jako tesko bez Avduke.." je napisao/la:? $ $ " ? $ у овој " $ $, % се " $ " ? $ $ % супротно.
$ % & $, поготово % не " $ $ & $ на ' терену,а % " & $ " $ $ - ", а са $ стране / је у $ ", $ $ " " $ " " & $.![]()
Ja fakat ne kontam kakva je to ekipa kojoj je golman pola tima. Hajd' da igrate na Grbavici onaj bunker od jesenas pa bi i razumio. Pa ne mislite li valjda i kući onako igrati protiv Želje? E svakakvih ekipa u ovoj ligi.rudarprijedor je napisao/la:bice pravo teska tekma a i to sto kazes bez Avduke smo duplo slabiji![]()
![]()
da je on tu po meni bi nasa pobjeda bila sigurna ovako nzn...
kakva je kod vas situacija jesu svi u sastavu??
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Pa dzaba da vam damo 5 golova, sto ITEKAO NIJE LAKO kad cemo da primimo 5...sta onda?!
Vidim ja da ste vi gace skinuli jos samo da vas naguzimo
... sada ozbiljno,ja bih i s bodom bio prezadovoljan,ali ako vas maznemo bice vesleo
i to bi znacilo da smo dosli na vodu samo jos da se napijemo,a znamo da je to nekad naj teze.Nadam se da ce sve proteci u fer i sportskom ambijentu i nek pobjedi Zeljo 

1921-2011
Hoce li vam onda mali Rodic braniti? Gledao sam ga jednom na utakmici juniora, cinilo mi se da ce biti dobar golman, a pozivan je i u kadetsku reprezentaciju, koliko se sjecam.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
rudarprijedor je napisao/la:pa svi bi mi voljeli dobiti ih ali bice jako tesko bez Avduke.." je napisao/la:? $ $ " ? $ у овој " $ $, % се " $ " ? $ $ % супротно.
$ % & $, поготово % не " $ $ & $ на ' терену,а % " & $ " $ $ - ", а са $ стране / је у $ ", $ $ " " $ " " & $.![]()
sta je problem ne kontam...hocel nam taj golman dvati golove...pa nece ni nama igrati najbolji strjelac pa boze moj...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
" je napisao/la:? $ $ " ? $ у овој " $ $, % се " $ " ? $ $ % супротно.

-
- Kontakt:
prvo da odgovorim za Rodica on ne vjerujem da ce vraniti ima 19 godina a od 15 je u prvom timu..a nema ni jedne minute u zvanicnim utakmicama
pa dobro ljudi svako ima svoje misljenje ja i dalje tvrdim da RUDAR nece izgubiti...a 70 odsto sam siguran da cemo pobijediti... 

Joj tebe i logike,stvarno si smijesan...I vama je kuci Rudar uzeo bod,pa vi sad hocete da ih pobjedite u gostima?Glupo je poredjenje,ali samo da ti dokazem da ni tvoje nije bolje.Kako god okrenes,vi se ovog vikenda vracate na drugo mjesto.dudlas74 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
kao sto ste pobjedili zrinjski u Mostaru .Njih je zeljo stro u sred mostara a vi tricu primiste u 20 minuta , prema tome vi nemate sta traziti na Grbavici.A rudaru iskreno zelim da bar bod osvoji al bice tesko.Hocel ko gledati sa balkona onih zgrada na Pecanima?Odatle je brate najbolji pogled.

Treci put castimo
- Bily Piton
- Kontakt:
Željo jeste kvalitetnija ekipa,ali ne mnogo,sve ekipe u PL su objektivno tu negdje..e sad nama će biti teško baz Avdukića,ali bože moj...izgubiti nećemo,miriše mi na remi,a s obzirom da smo domaćini mogli bi i pobjediti,mada sam malo skeptičan. 

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Mozeli mi neko od vas reci jeli imate tribinu za gostujuce navijace ili cemo biti smjesteni na nekoj livadi ili ti skeli...mada smo navikli da budemo po skelama,i tim kvazi tribinama.Unaprijed hvala!
1921-2011
-
- Kontakt:
Esii TM87 je napisao/la:Mozeli mi neko od vas reci jeli imate tribinu za gostujuce navijace ili cemo biti smjesteni na nekoj livadi ili ti skeli...mada smo navikli da budemo po skelama,i tim kvazi tribinama.Unaprijed hvala!
da si bio zadnji put, znao bi da je skela

AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
Nisam bio pa sta?Bit cu ovaj put,i mirna BosnaUltrasNaBaterije je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Mozeli mi neko od vas reci jeli imate tribinu za gostujuce navijace ili cemo biti smjesteni na nekoj livadi ili ti skeli...mada smo navikli da budemo po skelama,i tim kvazi tribinama.Unaprijed hvala!

1921-2011
-
- Kontakt:
ima montazna malo manja nego ona u BLEsii TM87 je napisao/la:Nisam bio pa sta?Bit cu ovaj put,i mirna BosnaUltrasNaBaterije je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Mozeli mi neko od vas reci jeli imate tribinu za gostujuce navijace ili cemo biti smjesteni na nekoj livadi ili ti skeli...mada smo navikli da budemo po skelama,i tim kvazi tribinama.Unaprijed hvala!

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, torbica, Tuce11 i 41 gost.