Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Anime, manga
Ovaj Gintoki je najjaci lik u univerzumu. 

Akg - Akame ga Killa ? Ako u FT harem dodje kao osvjezenje mozes ga komotno gledati tako i u AgK. Jer nije tacno sto pises da je jedan od glavnih prioriteta. Za mene je FT takav postao to nije jedan arc vec 50% anime ili mange. Nemam zivaca gledati. Mada svakom svoje o ukusima se neda raspravljati.AjsKjub je napisao/la:I FT je pun harem tease. Predvidljiv, svaki arc zavrsava isto(Natsu ubije puru u bilo kome), najjaci likovi onako polomljeni ustaju iz mrtvih i pocnu sutati sve redom. Sad na preskakanje gledam epizodu, a u mangi novi arc je tek sad postao zanimljiv sa pojavom Zerefa. 60 chaptera igraju se ganjelazar je napisao/la:Gomila klišeja koju prati harem tease je dobra stvar dok je FT "teško sranje"? Mislim logično je da će nakon Tenrou Island arca (za koji mislim da je bio odličan) doći nešto slabije. Konstantnost je uvijek bila i ostala jedna od najvećih mana dužih battle shounena.lazar je napisao/la:Fairy Tail je tesko sranje postalo. I anime i manga.
Opet ista stvar, to su sve shounen stereotipi koje ćeš naći i kod vrhunskih djela kao što su HxH. Sve se vrti oko toga ko će napraviti bolju kopiju Dragon Balla što je pomalo žalosno. FT jeste veliki harem tease no to nije glavni aspekt u storiju i više služi kao neko "osvježenje" dok se u AkGu to strogo ističe i predstavlja kao jedan od prioriteta. FT mi je trenutno najdraži running battle shounen (sad od kako je HxH završio) baš zbog kratkih i jednostavnih arcova koji sporim tempom guraju glavni story. Sadržaj koji trenutno dobijamo je loš i tu se ne mogu previše raspravljati, no ne ovako kako ga ti predstavljaš.
Anyway...
Pošto se Gintama uskoro vraća u animirani svijet uzeo bih priliku i preporučio svim fanovima ovog žanra ovaj mestrpis. Počinje presporo no kasnije se sve isplati. Poslije HxHa daleko najjaci u svojoj podgrupi.
Pogledaj i GTOParadajz je napisao/la:Gintama mi za sada lezi AjsKjub, bas prava komedija (za sada) i mnogo zanimljiviji smisao za humor nego inace sto sam gledao, a i glavni lik je apsolutno genijalan. Mada mi ne drzi paznju za sada, jer su uglavnom nebitne stvari oko kojih se vodi polemika i sve se za sada vodi na humor i poneku akciju koja se opet zavrsi humoristicno. Jos nije postavljen neki cilj, temelj, ka kojem ce se serija kretati.
Ali kapiram da to ide kasnije, tek sam na pocetku, rekao si mi da se strpim i da tek ozbiljna stvar ide kasnije, tako da...
Meni se Akame ga Kill pravo svidio,Omiljeni lik Esdeath,koja je ono budala xD A ako ima ko od vas da ima neki dobar torrent za Gintamu bio bi jako zahvalan da pošalje u pp.
A Death Parade se čini isto dobar u ove 2 epizode,zanimljiva priča.
A Death Parade se čini isto dobar u ove 2 epizode,zanimljiva priča.
Poceo sam, ali teska srca cu prestati dok nisam daleko dogurao. Kad se zavrsi manga ili barem dok ne pocnem 1 mjesecno izlaziti onda cu nastaviti.
dokle si došao?lazar je napisao/la:Poceo sam, ali teska srca cu prestati dok nisam daleko dogurao. Kad se zavrsi manga ili barem dok ne pocnem 1 mjesecno izlaziti onda cu nastaviti.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Iako sam tek pola pregledao, dovoljno za preporuku:
http://myanimelist.net/anime/21843/Shin ... t:_Genesis" onclick="window.open(this.href);return false;
Žestoko podsjeća na samurai champloo, uz bolju animaciju naravno.
http://myanimelist.net/anime/21843/Shin ... t:_Genesis" onclick="window.open(this.href);return false;
Žestoko podsjeća na samurai champloo, uz bolju animaciju naravno.
Do 16 chaptera
Ovaj Naruto sere sad sa ovim Chunin Exams, i to bas kad je postalo najzanimljivije oni ubacise ovu glupost i to ce trajat jos do kraja februara sigurno..... cccccc 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Meni su bas zanimljivi ovi ispitiBuzdovan je napisao/la:Ovaj Naruto sere sad sa ovim Chunin Exams, i to bas kad je postalo najzanimljivije oni ubacise ovu glupost i to ce trajat jos do kraja februara sigurno..... cccccc

Shikamaru

Znam ali bas ubacise kad me interesuje vise Madara, a te ispite su mogli ko OVA napravit poslije zavrsetka serije, dugo traju ti ispiti a tek napola.MElloo je napisao/la:Meni su bas zanimljivi ovi ispitiBuzdovan je napisao/la:Ovaj Naruto sere sad sa ovim Chunin Exams, i to bas kad je postalo najzanimljivije oni ubacise ovu glupost i to ce trajat jos do kraja februara sigurno..... cccccc![]()
Shikamaru

FC Bayern München - Mia San Mia
nije jos ni druga runda pocela tako da necemo jos otkrit sta ce bit sa MadaromBuzdovan je napisao/la:Znam ali bas ubacise kad me interesuje vise Madara, a te ispite su mogli ko OVA napravit poslije zavrsetka serije, dugo traju ti ispiti a tek napola.MElloo je napisao/la:Meni su bas zanimljivi ovi ispitiBuzdovan je napisao/la:Ovaj Naruto sere sad sa ovim Chunin Exams, i to bas kad je postalo najzanimljivije oni ubacise ovu glupost i to ce trajat jos do kraja februara sigurno..... cccccc![]()
Shikamaru![]()

-
- Kontakt:
Hajde malo da oživim temu;
Kyoukai no kanata http://myanimelist.net/anime/18153/Kyoukai_no_Kanata" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa posebno, da ne kažem "generički" ali akcija i animacije borbe su vrhunske kao i popratna muzika!
Kyoukai no kanata http://myanimelist.net/anime/18153/Kyoukai_no_Kanata" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa posebno, da ne kažem "generički" ali akcija i animacije borbe su vrhunske kao i popratna muzika!

Tokyo Ghoul
nije los, al mrzim kad se anime jos snima pa moram cekat...
Mozel preporuka nekog anime a da je snimljen do kraja

-
- Kontakt:
Zavisi kakav te zanima, akcija, komedija, horror?! Evo par dobrih: Hellsing Ultimate, Zankyou no terror, darker than black, black lagoon, claymore.Profesor je napisao/la:Tokyo Ghoulnije los, al mrzim kad se anime jos snima pa moram cekat...
Idućeg mjeseca počinje 3. sezona Highschool DxD.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sjela bi mi neka akcija, samo da se radnja ne odigrava presporo. Poceo sam gledati Gintama, ali mi se nekako vec u prvim epizodama preeeeeeeeeesporo sve desavalo, pa sam odustao. Trenutno sam na Log Horizon-u, ali necu se dugo tu zadrzavati, posto nema mnogo epizoda a ja imam mnooogo slobodnog vremena za gledanje haha
-
- Kontakt:
Onda Hellsing ultimate ili black lagoon odgledaj, akcija haos i obavezno kasnije odgledaj black lagoon roberta's bloodtrail, 4 epizode ali ludnica brate.Profesor je napisao/la:Sjela bi mi neka akcija, samo da se radnja ne odigrava presporo. Poceo sam gledati Gintama, ali mi se nekako vec u prvim epizodama preeeeeeeeeesporo sve desavalo, pa sam odustao. Trenutno sam na Log Horizon-u, ali necu se dugo tu zadrzavati, posto nema mnogo epizoda a ja imam mnooogo slobodnog vremena za gledanje haha

hvala brate, bacam se na poso

Kakva je razlika izmedju full metal alchemista, i FMA brotherhood-a ??
vrh scena
"it's not raining" "Yes it is"
[youtube][/youtube]
Naravno anime gledam sa subbom, posto mi je nekako pristnije ali nisam nasao klipa sa subbom, pa sam postavio ovaj.
vrh scena
"it's not raining" "Yes it is"
[youtube][/youtube]
Naravno anime gledam sa subbom, posto mi je nekako pristnije ali nisam nasao klipa sa subbom, pa sam postavio ovaj.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, feniksptica i 22 gosta.