Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
tacno tako,i na celu hrvatske su bili lopovi ko kod nas,i pokusali su da otpuste ciru onda 98,all nisu mogli,jer su iza njega stali igraci,i navijaci,jer ima on utjecaja u svijetu fifi i uefi i kad su osvojili 3 mjesto tek onda otiso.Opet kazem njima ce kad tad doci kraj jer nicija nije do zore,i vec su poceli sami da se ukopavaja.vozdra
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Drug ne znam ali dosta si nave pogresnih stvari oko ovih igraca,najvise kod Safeta,realno treba se vratit malo unazad i vdjet ko je napravio igraca od Safeta.Ciro.Kod svakog selektora Safet je sjedio na tribinama osim kod Cire,Said molim te ne moj da ga spominjes jer to on ne zasluzuje,sam je sebi zatvorio vrata reprezentacije ,Jahic je tek za redom odigrao 3 utakmice i nemora znacit da ga nece zvati,Trivunovic je takodje rekao da nema nista protiv Cire jer su njega svi selektori osim Sliskovica zaobilazili i to mu je krivo,a sto se tice Hrvatske lige , ne znam sta je tu ne jasno ,iz te lige imamo Ibricica ko ji zasluzuje da bude u reprezentaciji, imamo Zeca ko ji je tek debitovao i momak je zasluzio poziv svojim igrama ,Brasnic to je vec diskutabilno pitanje!Bartolovic je pravo koristan igrac i prije selektori su ga pozivali nije samo Ciro,od ovog svega samo se slazem da je STILA nepravedno zapostavljen ali vjerujem da ce i njega sada zvati !!!Bajic isto po meni zasluzuje poziv !!kemo zahirovic je napisao/la:Ja se stavljam na stranu MEHE KODRE... jbga. postujem CIRU al jest tesko dobit Armeniju i Estoniju sa onakvom ekipom... Odkako znam za sebe nismo imali jacu ekipu, pogotovo sto se tice napada i veznog... I imamo i odbranu dobru neg CIRO prosto receno sere, pa sta mu je trebalo pa da otpise SAFETA, to mi je najvise krivo, Papca zove dva put a SAFETA jednom,i to je povezano sa savezom jer je SAFET u intervju zamjero savezu sto ga nisu zvali kad je bio povrijedjen...Da ne ulazim u pricu oko saveza jbs. im mamu... da imamo KODRU, PAPAC bi igro za repku, SAID bi igro za repku, SAFET bi igro,igro bi MEHIN sin KENAN koji igra za mladje kategorije spanije...
Igro bi SANEL JAHIC ( koji je u potpunosti zasluzio poziv ), isto tako VULE TRIVUNOVIC,SEMIR STILIC i jos mnogi igraci, da ne nabrajam vise, ne zelim pljuvat CIRU al ocigledno je da isprobava igrace iz Hrvatske lige, sto povezujem sa djubretom od ilje...
i jos jedno pitanje... sta je bilo sa branimirom bajicom???
pozzz Kemo
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
upravu si...a sto se tice bajica on je nidje veze on je za A2 repku...bolje zvati cocu i i torlaka...a ciro iskreno ide samo kako njemu odgovara...lopov ko i ovi iz savez...a kodro radi kako je najbolje...jest da je kodro mlad al zna brate dragi svoj poso i najvaznije radi ga srcem, a ne ko ciro ko s k**** sve radi...kemo zahirovic je napisao/la:Ja se stavljam na stranu MEHE KODRE... jbga. postujem CIRU al jest tesko dobit Armeniju i Estoniju sa onakvom ekipom... Odkako znam za sebe nismo imali jacu ekipu, pogotovo sto se tice napada i veznog... I imamo i odbranu dobru neg CIRO prosto receno sere, pa sta mu je trebalo pa da otpise SAFETA, to mi je najvise krivo, Papca zove dva put a SAFETA jednom,i to je povezano sa savezom jer je SAFET u intervju zamjero savezu sto ga nisu zvali kad je bio povrijedjen...Da ne ulazim u pricu oko saveza jbs. im mamu... da imamo KODRU, PAPAC bi igro za repku, SAID bi igro za repku, SAFET bi igro,igro bi MEHIN sin KENAN koji igra za mladje kategorije spanije...
Igro bi SANEL JAHIC ( koji je u potpunosti zasluzio poziv ), isto tako VULE TRIVUNOVIC,SEMIR STILIC i jos mnogi igraci, da ne nabrajam vise, ne zelim pljuvat CIRU al ocigledno je da isprobava igrace iz Hrvatske lige, sto povezujem sa djubretom od ilje...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
joj jarane,kolko ti puta moram govorit,sa ovakvim lopovima iz saveza moze se nositi samo lopov.Kodro je bio pokusao,suprostavio se ,dobio nogu i vozdra.Zasto su onda navijaci dosli na tekme,a govorili su da nece ici,dok ne ode gamad iz saveza.Sjecam se kad je ciro rekao prije susreta sa Bugarskom,"Ako hoce nek me prihvate,a ako nece briga me,ja sam milioner vratit cu se i gotovo.I onda nesto uhvatite govorit da je zbog para ovdje.Samo trebamo istrajati u ovome sto smo zapoceli jos malo strpljenja i sve ce uskoro biti gotovo.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- kemo zahirovic
- Kontakt:
Ti si naveo igrace iz Hrvatske lige koji imaju kvaliteta, koji mogu igrat, a sta je sa ovim Aracicom, sa Juricom...seldo je napisao/la:Drug ne znam ali dosta si nave pogresnih stvari oko ovih igraca,najvise kod Safeta,realno treba se vratit malo unazad i vdjet ko je napravio igraca od Safeta.Ciro.Kod svakog selektora Safet je sjedio na tribinama osim kod Cire,Said molim te ne moj da ga spominjes jer to on ne zasluzuje,sam je sebi zatvorio vrata reprezentacije ,Jahic je tek za redom odigrao 3 utakmice i nemora znacit da ga nece zvati,Trivunovic je takodje rekao da nema nista protiv Cire jer su njega svi selektori osim Sliskovica zaobilazili i to mu je krivo,a sto se tice Hrvatske lige , ne znam sta je tu ne jasno ,iz te lige imamo Ibricica ko ji zasluzuje da bude u reprezentaciji, imamo Zeca ko ji je tek debitovao i momak je zasluzio poziv svojim igrama ,Brasnic to je vec diskutabilno pitanje!Bartolovic je pravo koristan igrac i prije selektori su ga pozivali nije samo Ciro,od ovog svega samo se slazem da je STILA nepravedno zapostavljen ali vjerujem da ce i njega sada zvati !!!Bajic isto po meni zasluzuje poziv !!kemo zahirovic je napisao/la:Ja se stavljam na stranu MEHE KODRE... jbga. postujem CIRU al jest tesko dobit Armeniju i Estoniju sa onakvom ekipom... Odkako znam za sebe nismo imali jacu ekipu, pogotovo sto se tice napada i veznog... I imamo i odbranu dobru neg CIRO prosto receno sere, pa sta mu je trebalo pa da otpise SAFETA, to mi je najvise krivo, Papca zove dva put a SAFETA jednom,i to je povezano sa savezom jer je SAFET u intervju zamjero savezu sto ga nisu zvali kad je bio povrijedjen...Da ne ulazim u pricu oko saveza jbs. im mamu... da imamo KODRU, PAPAC bi igro za repku, SAID bi igro za repku, SAFET bi igro,igro bi MEHIN sin KENAN koji igra za mladje kategorije spanije...
pozzz Kemo
Sta je sa onim da on kaze dace nam nac stopera i samo ode pogledat dvoransko prvenstvo u hrvatskoj... I u vezi SAFETA , CIRO jest od njeg napravio igraca,al u Zagrebu, i recimo da tad nije bio dobar ze repku, recimo da nije zasluzio poziv tadasnjih selektora... al to je bilo nekada i nemoze CIRO njeg izostavit zato sto ga niko nije zvao prije il zato sta ga je on stvorio...Znaci ak je CIRO napravio igraca od SAJE,a jest ,on nema prava da ga ne pozove u repku...Sto se tice Saida, slazem se da je sam sebi zatvorio vrata, al sta ak sa 25 god. npr. bude dobar igrac, sta ce bit onda hocel i njeg molit ko i PAPCA... Nisam trebo Saida spominjat jer sam i ja protiv njeg jer je reko da hoce igrat u prvoj postavi...I jos nesto, govoris nemora znacit da ga nece zvat, et nije ih zvao do sada, npr . sa slovencima, a i JAHIC I VULE su zasluzili da ih zove, bar po meni... i nemozemo govorit nije ga zvao ni jedan selektor ne ljuti se on, pa mozda tad nije bio kvalitetan kao sto je sada.. pozdrav
Svaka cast Mehi Kodri, bilo mi je drago kada je izabran za selektora a zao kada su ga ovi iz saveza otjerali i bio sam na utakmici u Sarajevu koju su organizovali Bolici Kodro, ali nekako je meni Kodro mlad kao trener i mozda nije za to da bude selektor jedne reprezentacije, razlika je velika biti trener juniorima u Sosiedadu i biti selektor jedne drzave, nema on iskustva kao trener.
A sto se tice Cire, Ciro je iskusan trener, zna moralisati igrace, zna sigurno postaviti taktiku, i podrzavam ga, ali mi se nesvidja sto ne poziva pojedine igrace koji su mislim zasluzili poziv, najvise govorim o odbrambenim igracima.
Mirvic, Pandja, Milenkovic, jednom je zvao Bajica, Jahica i vise ne poziva, mislim da je u krivu i za Bajica i Jahica, obadvojica igraju standardno i dobro.
Znam da svi nabrojani nemogu biti pozvani odjednom, ali treba ih probati, vec imamo Spahica ali koliko je on sada u formi, ustvari kakav ce biti krajem marta, ostaje da vidimo jer nma kluba i ne prolazi kroz pripreme, bojim se da ne zakoci.
A sto se tice Cire, Ciro je iskusan trener, zna moralisati igrace, zna sigurno postaviti taktiku, i podrzavam ga, ali mi se nesvidja sto ne poziva pojedine igrace koji su mislim zasluzili poziv, najvise govorim o odbrambenim igracima.
Mirvic, Pandja, Milenkovic, jednom je zvao Bajica, Jahica i vise ne poziva, mislim da je u krivu i za Bajica i Jahica, obadvojica igraju standardno i dobro.
Znam da svi nabrojani nemogu biti pozvani odjednom, ali treba ih probati, vec imamo Spahica ali koliko je on sada u formi, ustvari kakav ce biti krajem marta, ostaje da vidimo jer nma kluba i ne prolazi kroz pripreme, bojim se da ne zakoci.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Kodro napolje!
Ciro je selektor!
Ciro je selektor!

- kemo zahirovic
- Kontakt:
Kodru kad su nepravedno izbacili, on je reko JEDNOG DANA CU SE VRATITI I ZAVRSITI ONO STO SAM POCEO... taj dan ce doc kad odu foteljasi, siguran sam...
i jos nesto, svi su podrzavali bolu i kodru, i protesti itd. dodje CIRO niko MEHU i ne spominje, pa nije posteno da to radimo, a ak ne odemo na SP, opet ce svi bit za KODRU... nemoze to tako nesto pricamo hocemo savez da otjeramo, pa nemozemo otjerat skupi se 1,2,3,4 hiljade ljudi i protestuju... trebamo skupit 100 hiljada ljudi istjerat to jednom za sva vremena, a nije samo pricamo, savez ovo savez ono...
i jos nesto, svi su podrzavali bolu i kodru, i protesti itd. dodje CIRO niko MEHU i ne spominje, pa nije posteno da to radimo, a ak ne odemo na SP, opet ce svi bit za KODRU... nemoze to tako nesto pricamo hocemo savez da otjeramo, pa nemozemo otjerat skupi se 1,2,3,4 hiljade ljudi i protestuju... trebamo skupit 100 hiljada ljudi istjerat to jednom za sva vremena, a nije samo pricamo, savez ovo savez ono...
Ma kakvi nece oni izaci da im milione KM-ova dadnes.kemo zahirovic je napisao/la:Kodru kad su nepravedno izbacili, on je reko JEDNOG DANA CU SE VRATITI I ZAVRSITI ONO STO SAM POCEO... taj dan ce doc kad odu foteljasi, siguran sam...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kemo zahirovic
- Kontakt:
Ma znam da nece izac, al treba to otjerat, treba se nac neko hrabar pa da pokrene akciju da se skupi 100 hiljada ljudi da protestuju, a onda ako se ne povuku, jbga. istjerat silom, pa nemozemo ovako otic na SP... Njima je cilj da mladi igraci rodjeni u BIH igraju za Srbiju il Hrvatsku,to se moze dokazat na primjeru vise igraca, jer eno imamo 60% hrvatske repke rodjeni u BIH a i srpske isto...BIHfan je napisao/la:Ma kakvi nece oni izaci da im milione KM-ova dadnes.kemo zahirovic je napisao/la:Kodru kad su nepravedno izbacili, on je reko JEDNOG DANA CU SE VRATITI I ZAVRSITI ONO STO SAM POCEO... taj dan ce doc kad odu foteljasi, siguran sam...
Ma ja govorim da se svi okupimo i zapalimo tu zgradu saveza pa nek nema fudbala nek nema nista jednu godinu,pa ne se ponovo savez osnuje sa novim ljudima,pa kad neko dodje novi razmislit ce da li ce krast pare u savezu.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne budi .....Tarik14 je napisao/la:Kodro napolje!
Ciro je selektor!

...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...
- kemo zahirovic
- Kontakt:
ma samo treba to organizovat, znas kolko ima navijackih skupina, svi bi dosli svi hoce da se mogu radovat bodovima sa gostovanja...ja nebi palio zgradu ja bi popalio ona **** mamu im... pa onda sve iznova...BIHfan je napisao/la:Ma ja govorim da se svi okupimo i zapalimo tu zgradu saveza pa nek nema fudbala nek nema nista jednu godinu,pa ne se ponovo savez osnuje sa novim ljudima,pa kad neko dodje novi razmislit ce da li ce krast pare u savezu.![]()
Uvjet da budes u savezu, minimum 10 utakmica za repku, pa onda bi otisli na SP 100%
Pa bilo je sve oraganizovano,pa je doslo hiljadu ljudi jos u onakvom trenutku kada su svi bili za kodru cijela bih javnost....koliko znamo zapalili ste je.....ne valjajte gluposti tih hiljadu naivcina medju kojim i ja smo vidjeli taj dan sve, koliko su ljudi spremni na promjene, i sve ostalo u tih sat vremena desavalo pred savezom govori o nasim mudima i namjerama i sta na kraju,od vas zapaljivaca zgrada i slicno nekih 50 momaka vecinom hordi i nas manijaka i ostalih popusili smo kazne i krivicne prijave....za koga ....a prije toga svi ste pozivali na linc govana iz saveza.....i sta ...samo puste rijeci i dizanje tenzija...eto ja otvoreno kazem taj dan svi koji nisu dosli cast onim koji nisu mogili,ne zele toliko promjene nego vise vole prazniti svoje isfrustrirane glave po forumima a ne raditi prave stvari da krene nabolje,nego uzivajte sada i ne serite vise o tome,,,pozdrav svima...kemo zahirovic je napisao/la:ma samo treba to organizovat, znas kolko ima navijackih skupina, svi bi dosli svi hoce da se mogu radovat bodovima sa gostovanja...ja nebi palio zgradu ja bi popalio ona **** mamu im... pa onda sve iznova...BIHfan je napisao/la:Ma ja govorim da se svi okupimo i zapalimo tu zgradu saveza pa nek nema fudbala nek nema nista jednu godinu,pa ne se ponovo savez osnuje sa novim ljudima,pa kad neko dodje novi razmislit ce da li ce krast pare u savezu.![]()
Uvjet da budes u savezu, minimum 10 utakmica za repku, pa onda bi otisli na SP 100%
AMAR OSIM!!!
- kemo zahirovic
- Kontakt:
Ev nije problem necemo vise o tome...To sam ja i govorio svi pricaju nesto, a kad treba protestovat 1000 ljudi... Svima daje da ovi iz saveza odu, a 5% od tih koji to zele, jedino oni rade da to ostvare...csh je napisao/la:Pa bilo je sve oraganizovano,pa je doslo hiljadu ljudi jos u onakvom trenutku kada su svi bili za kodru cijela bih javnost....koliko znamo zapalili ste je.....ne valjajte gluposti tih hiljadu naivcina medju kojim i ja smo vidjeli taj dan sve, koliko su ljudi spremni na promjene, i sve ostalo u tih sat vremena desavalo pred savezom govori o nasim mudima i namjerama i sta na kraju,od vas zapaljivaca zgrada i slicno nekih 50 momaka vecinom hordi i nas manijaka i ostalih popusili smo kazne i krivicne prijave....za koga ....a prije toga svi ste pozivali na linc govana iz saveza.....i sta ...samo puste rijeci i dizanje tenzija...eto ja otvoreno kazem taj dan svi koji nisu dosli cast onim koji nisu mogili,ne zele toliko promjene nego vise vole prazniti svoje isfrustrirane glave po forumima a ne raditi prave stvari da krene nabolje,nego uzivajte sada i ne serite vise o tome,,,pozdrav svima...kemo zahirovic je napisao/la:ma samo treba to organizovat, znas kolko ima navijackih skupina, svi bi dosli svi hoce da se mogu radovat bodovima sa gostovanja...ja nebi palio zgradu ja bi popalio ona **** mamu im... pa onda sve iznova...BIHfan je napisao/la:Ma ja govorim da se svi okupimo i zapalimo tu zgradu saveza pa nek nema fudbala nek nema nista jednu godinu,pa ne se ponovo savez osnuje sa novim ljudima,pa kad neko dodje novi razmislit ce da li ce krast pare u savezu.![]()
Mislis li stvarno da je to nacin da se rijese svi problemi...daj bjezi, gledaj partizanske filmove i dalje...BIHfan je napisao/la:Ma ja govorim da se svi okupimo i zapalimo tu zgradu saveza pa nek nema fudbala nek nema nista jednu godinu,pa ne se ponovo savez osnuje sa novim ljudima,pa kad neko dodje novi razmislit ce da li ce krast pare u savezu.![]()
Jest' tako je , uvesti strahovladu i svako da zna sta smije sta ne smije...sta god mi uradili ili ne(uradili) ovako ce nam biti sve dok (mozda 100 god.) nam se situacija u drzavi ne popravi, to je tako, na zalost, kakva drzava-tako drustvo i sve to u nedogled pusta klice dalje, pa naravno i prema sportu...
Vom Jäger zum Gejagten
i sve neki mangupi, pa gdje ste ili zar fukare nespadaju ovdje, gdje su na protestima nema ih a ostale da i ne spominjem.ja cu uzdignute glave reci jesam bio sam, jeste stari me je prebio, malo vise od drotova ali nema veze samo me nerviraju ovi mangupi "treba ovo treba ono" pa gdje st nema vas nigdje.nego na proteste dode raja pobjegne iz skole i slicno i beze dobije batine dok ovi ostali hlade jaja negdje u kaficu ispijajuci kafu.hvalacsh je napisao/la:Pa bilo je sve oraganizovano,pa je doslo hiljadu ljudi jos u onakvom trenutku kada su svi bili za kodru cijela bih javnost....koliko znamo zapalili ste je.....ne valjajte gluposti tih hiljadu naivcina medju kojim i ja smo vidjeli taj dan sve, koliko su ljudi spremni na promjene, i sve ostalo u tih sat vremena desavalo pred savezom govori o nasim mudima i namjerama i sta na kraju,od vas zapaljivaca zgrada i slicno nekih 50 momaka vecinom hordi i nas manijaka i ostalih popusili smo kazne i krivicne prijave....za koga ....a prije toga svi ste pozivali na linc govana iz saveza.....i sta ...samo puste rijeci i dizanje tenzija...eto ja otvoreno kazem taj dan svi koji nisu dosli cast onim koji nisu mogili,ne zele toliko promjene nego vise vole prazniti svoje isfrustrirane glave po forumima a ne raditi prave stvari da krene nabolje,nego uzivajte sada i ne serite vise o tome,,,pozdrav svima...Pa bilo je sve oraganizovano,pa je doslo hiljadu ljudi jos u onakvom trenutku kada su svi bili za kodru cijela bih javnost....koliko znamo zapalili ste je.....ne valjajte gluposti tih hiljadu naivcina medju kojim i ja smo vidjeli taj dan sve, koliko su ljudi spremni na promjene, i sve ostalo u tih sat vremena desavalo pred savezom govori o nasim mudima i namjerama i sta na kraju,od vas zapaljivaca zgrada i slicno nekih 50 momaka vecinom hordi i nas manijaka i ostalih popusili smo kazne i krivicne prijave....za koga ....a prije toga svi ste pozivali na linc govana iz saveza.....i sta ...samo puste rijeci i dizanje tenzija...eto ja otvoreno kazem taj dan svi koji nisu dosli cast onim koji nisu mogili,ne zele toliko promjene nego vise vole prazniti svoje isfrustrirane glave po forumima a ne raditi prave stvari da krene nabolje,nego uzivajte sada i ne serite vise o tome,,,pozdrav svima...kemo zahirovic je napisao/la:ma samo treba to organizovat, znas kolko ima navijackih skupina, svi bi dosli svi hoce da se mogu radovat bodovima sa gostovanja...ja nebi palio zgradu ja bi popalio ona **** mamu im... pa onda sve iznova...BIHfan je napisao/la:Ma ja govorim da se svi okupimo i zapalimo tu zgradu saveza pa nek nema fudbala nek nema nista jednu godinu,pa ne se ponovo savez osnuje sa novim ljudima,pa kad neko dodje novi razmislit ce da li ce krast pare u savezu.![]()
Ljudi Ciro je odlican strucnjak ali ovo sve je urađeno kako bi se ljudima zamazale oci!Ovo je samo fasada ali pravi problem je iznutra!!Kao covjeka Ciru cijenim puno ali mislim da ovo nije pravi potez NS, ali kad su oni uostalom napravili pravi potez(NIKAD)tako da mozemo da da pustimo da nas vuku za nos,i vuci ce dok mi svi ne ustanemo i ne kazemo dosta!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
tako je slazem se...ja dole doso, pobjego iz skole..sve bice dosta raje, kad sam doso nema nikoga, bilo 1000 ljudi...jos haj da se sta desilo nego nista..bezveze zaradim 2-3 neopravdana, smanji mi vladanje i stari me **** kuci...nizasta...a treba nesto napraviti da bude dosta raje...sve se ovi kurce..mi cemo doci , mi cemo ovo, mice3mo ono...ono sto je bilo ono nije ba organizovano da dodje dosta raje, vec organizovano da ddje 200-300 ljdi, ovi fanaticosa, a ovi ostali to bila prolaznici(djeca) i ovi ko ja i spaha sto su pobjegli iz skole...spaha je napisao/la:i sve neki mangupi, pa gdje ste ili zar fukare nespadaju ovdje, gdje su na protestima nema ih a ostale da i ne spominjem.ja cu uzdignute glave reci jesam bio sam, jeste stari me je prebio, malo vise od drotova ali nema veze samo me nerviraju ovi mangupi "treba ovo treba ono" pa gdje st nema vas nigdje.nego na proteste dode raja pobjegne iz skole i slicno i beze dobije batine dok ovi ostali hlade jaja negdje u kaficu ispijajuci kafu.hvalacsh je napisao/la:
treba se ba organizovati dfa se zna koliko ce tacno ljudi doci, a da se ne okuplja nista ispod 15000 ljudi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pa kako da ja iz Tuzle dodjem,vama je tu savez pred nosom SARAJLIJE,plus porodica mi nebi dala i itd.Da je u Tuzli savez bio bi 100%.ZELJO DO GROBA je napisao/la:tako je slazem se...ja dole doso, pobjego iz skole..sve bice dosta raje, kad sam doso nema nikoga, bilo 1000 ljudi...jos haj da se sta desilo nego nista..bezveze zaradim 2-3 neopravdana, smanji mi vladanje i stari me **** kuci...nizasta...a treba nesto napraviti da bude dosta raje...sve se ovi kurce..mi cemo doci , mi cemo ovo, mice3mo ono...ono sto je bilo ono nije ba organizovano da dodje dosta raje, vec organizovano da ddje 200-300 ljdi, ovi fanaticosa, a ovi ostali to bila prolaznici(djeca) i ovi ko ja i spaha sto su pobjegli iz skole...spaha je napisao/la:i sve neki mangupi, pa gdje ste ili zar fukare nespadaju ovdje, gdje su na protestima nema ih a ostale da i ne spominjem.ja cu uzdignute glave reci jesam bio sam, jeste stari me je prebio, malo vise od drotova ali nema veze samo me nerviraju ovi mangupi "treba ovo treba ono" pa gdje st nema vas nigdje.nego na proteste dode raja pobjegne iz skole i slicno i beze dobije batine dok ovi ostali hlade jaja negdje u kaficu ispijajuci kafu.hvalacsh je napisao/la:
treba se ba organizovati dfa se zna koliko ce tacno ljudi doci, a da se ne okuplja nista ispod 15000 ljudi...
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.