FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na takvim terenima ne dolaze u obzir pasovi , sto nama ne odgovara. Na taj nacin ne mozemo doci do svoje igre. <znaci ostali su prekidi i sutiranje iz svake izgledne pozicije. ma ne brinem se bice to ok....bar 0-1
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme utakmice sa Leotarom mnogo bolja igra poslje ofanzivnih prekida,sto ne treba da cudi. Tako smo postigli i pogodak a i onaj drugi sto je ponisten. Ali i mnogo bolje postavljena odbrana poslje rijetkih prekida pred nasim golom. Inace mislim da ce Meho insistirati na smisljenim i uigranim akcijama kod prekida koje bi trebale da nam donesu prevagu u vecini utakmica. Uzimajuci u obzir stanje terena na gostujucim tekmama ovo bi mogao biti i presudan faktor. Veliki sam optimista i nadam se da ce inteligencija naseg trenera kao i igraca i naravno disciplina u igri i ispunjavanje zadataka ovaj jako bitan segment igre dovesti skoro do savrsenstva.
-
- Kontakt:
Kaze Ibra:
"Ja bih radje stavio ovog malog iz akademije kao treceg nego da Sarajevo ima posla sa ovim skartom sto je na trzistu"
"Ja bih radje stavio ovog malog iz akademije kao treceg nego da Sarajevo ima posla sa ovim skartom sto je na trzistu"
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Poslje pregleda drugog poluvremena protiv Leotara ne bih da analiziram igru protivnika ali su me stvarno iznenadili. Cvrste linije,markiranje igraca,solidna tranzicija sasvim solidna ekipa. Mi nekako usporeni sa pola snage.Mislio sam ovo preskociti ali ne mogu nikako, Bandovic u dva navrata bezobrazno nonsalantan kod ispucavanja,dodaje loptu protivnickon igracu za gol sansu kod drugog, na kraju utakmice. Ne znam sastav Leotara i starosnu strukturu al mozda nasi skauti prate i neko od njih zavrsi u FKS. Sta jedu oni u Trebinju?
Meni je samo bez veze što u subotu ne igramo dvije utakmice.Jednu od 13,00 sati sa Zvijezdom,a drugu od 15,30 sati sa Borcem. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma rijetko ti ja spavamMCMXLVI je napisao/la:Ma jok nocna smjena je tuSto si to ti tako poranio

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neka ga oni izrove, ja želim da ga naši preoru. Mislim da mi konačno imamo situaciju da na svakoj poziciju imamo adekvatno rješenje, tako da zvijezda sa okruglim igračima u vakuumu ne bi trebala da nam napravi problem. U svakom slučaju treba da izanaliziramo i to i da u Gradačac krenemo spremni na sve.esprit24 je napisao/la:Da se okrenemo suboti. Informacije su iz prve ruke. Nasa uprava trazila oko 800 karti, zvijezda neda vise od 300. Kod zvijezde neki problemi u upravi, trener razmisljao o ostavci. Juce igrana posljednja prijateljska protiv Bosne iz Kalesije, zvijezda dobila 2:0. Utakmica se igrala na glavnom terenu, u cilju da se teren sto vise izrovi i syebe, jer prema rijecima ljudi iz zvjezde koji su pratili bordo diva u antaliji, skontali su da na normalnom terenu nemaju nikakve sanse protiv sarajeva. Et toliko od mene..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
ma to je prica za malu djecu da ce nam dati samo 200 karti ,bit ce nas preko hiljadu zivi bili pa vidjeli. svi u Gradačac nema opravdanje
Sarajvoooo leeee aleeee ooooooo

Mi cemo dobiti Zvijezdu , u to sam ubijedjen milion %. Strah me samo povreda radi njive od terena sto kaze ovaj iznad
-
- Kontakt:
teren ce biti kao sto su i dosad bili u premijer ligi ,nema tu opravdanja u Gradačcu ce biti bolji teren nego u Travniku ,Bijeljini , Lukavici itd .HordeBL je napisao/la:Mi cemo dobiti Zvijezdu , u to sam ubijedjen milion %. Strah me samo povreda radi njive od terena sto kaze ovaj iznad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos su nam 2 gostujuce u Sarajevu
ljepote

Jeste al u qurcu. Neznam sto ovde par pojedinaca stalno hvali taj teren u Gradaccu? Pa ovo je PL, a sami znate kakvi su nam tereni na proljece.bordobijeli je napisao/la:teren ce biti kao sto su i dosad bili u premijer ligi ,nema tu opravdanja u Gradačcu ce biti bolji teren nego u Travniku ,Bijeljini , Lukavici itd .HordeBL je napisao/la:Mi cemo dobiti Zvijezdu , u to sam ubijedjen milion %. Strah me samo povreda radi njive od terena sto kaze ovaj iznad
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko je nas teren od oranice druze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa vjerovatno oko 9-10 u utorak pa ce se naci u 11 sa nasim da to potpisuAdo76 je napisao/la:Ima li iko informaciju kada bi u grad trebao doci generalni direktor TA posto ce i on biti prisutan na potpisivanju ugovora
Head je napisao/la:Ni na Kosevu nije tepih, nemojte ostale degradirati a na Kosevu imamo oranicu.
CAMP NOU za 80% terena u PL
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma samo se brinite da odete u Gradacac, kakav teren kakvi bakraci, pobjeda 100% 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
odevingi je napisao/la:To sto pricate za teren je istina,pa nismo ni mi budale idealan teret vam dat kad ste jaci od nas teren u gradačcu je odma posle BP.Lopta ne moze ici 5 metara kako treba ima dosta pijeska ipak ste vi najjaca ekipa![]()
tako da nemojte se zalit.I uzimamo vam makar bod

Nema opravdanja na Los teren. Pa nisu nasi igraci dosli Iz bundes lige pa da Im smeta igrat na svinjarnicima...

Interesujeme hocel nas sad sjebat mup protiv borca. Mislim da odbiju da obezbjeduju utakmicu...
ako bi shebali nas , onda moraju i gracicevce i malene....nema ba nista od togaPitar6785 je napisao/la:odevingi je napisao/la:To sto pricate za teren je istina,pa nismo ni mi budale idealan teret vam dat kad ste jaci od nas teren u gradačcu je odma posle BP.Lopta ne moze ici 5 metara kako treba ima dosta pijeska ipak ste vi najjaca ekipa![]()
![]()
![]()
Nema opravdanja na Los teren. Pa nisu nasi igraci dosli Iz bundes lige pa da Im smeta igrat na svinjarnicima...![]()
Interesujeme hocel nas sad sjebat mup protiv borca. Mislim da odbiju da obezbjeduju utakmicu...
-
- Kontakt:
hordebl jel to tebe strahHordeBL je napisao/la:odevingi je napisao/la:To sto pricate za teren je istina,pa nismo ni mi budale idealan teret vam dat kad ste jaci od nas teren u gradačcu je odma posle BP.Lopta ne moze ici 5 metara kako treba ima dosta pijeska ipak ste vi najjaca ekipa![]()
dobro , sve si nam reko i da ti kazem da nastavis sanjati...uzece te nam racku...sto ces i vidjeti ...0-2 glat i lagano se spremajte za 2 ligu , tamo vam je i mjesto

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, iliyaa8, PapakIzSa i 93 gosta.