FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 21 feb 2015, 01:44

Ne znam sta da ti kazem...u odbrani ima propuha ali on je naprijed dobar,najbolji nas strijelac a odbrambeni...vrlo je tesko to...ne znam :silent:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 21 feb 2015, 01:46

-----------------------Benko----------------------
----------------------Velkoski--------------------
------Alispahic----------------------Duljevic----
----------------Cimirot---Radovac--------------
-Puzigaca---Tatomirovic---Mihojevic---Baric-
----------------------Bandovic-------------------

Neka moja vizija :D
Ti si opet šampion !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 feb 2015, 05:46

Sta je ovo svi spavaju jbt :angel:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 feb 2015, 05:59

Ma jok nocna smjena je tu :yawn: Sto si to ti tako poranio :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 21 feb 2015, 09:53

O jutroooo marunci :-)
Zvijezda nam je kao prva previse opasna i bitna tekma da bi novajlija Rustempasa igrao, mislim da ce Home ipak jesenjoj ekipi dati priliku uz Benku posto su nam golovi jako potrebni a on je klasicni gol igrac. Bilbija je i po meni siguran jer mi nismo imali odavno polivalentnijeg igraca. Rustem ce s vremenom ulaziti i kaliti se. To je moje misljenje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 21 feb 2015, 10:13

Neka bude svaka po 1-0...hebe mi se , samo je titula vazna i nista vise.
Btw , Visit Malesija nece uopste biti na dresu...

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 21 feb 2015, 10:15

simon je napisao/la:-----------------------Benko----------------------
----------------------Velkoski--------------------
------Alispahic----------------------Duljevic----
----------------Cimirot---Radovac--------------
-Puzigaca---Tatomirovic---Mihojevic---Baric-
----------------------Bandovic-------------------

Neka moja vizija :D
OK, samo si možda trebao zamijeniti Krstu i Mešu, jer ipak Meša klasična desteka i najubitačniji na sredini, a Krste se solidan pokazao sa krila ( btw. ja mislim da će tu početi Okić), čak mislim da Barić nije starter ispred AK-47. Naravno mi imamo tako puno mogučnosti da svako od nas može svoju viziju iznjeti i da bude drugačija, tu je ipak Home koji će kao vrstan psiholog da procijeni ko je psihom spremniji na taj dan :thumbup:
Mosa RajvoSa

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 feb 2015, 10:20

Nantess je napisao/la:O jutroooo marunci :-)
Zvijezda nam je kao prva previse opasna i bitna tekma da bi novajlija Rustempasa igrao, mislim da ce Home ipak jesenjoj ekipi dati priliku uz Benku posto su nam golovi jako potrebni a on je klasicni gol igrac. Bilbija je i po meni siguran jer mi nismo imali odavno polivalentnijeg igraca. Rustem ce s vremenom ulaziti i kaliti se. To je moje misljenje.

Ja dijelim isto misljenje. Opet uzimajuci u obzir da je Mehagina filozofija napadacka nemojmo se iznenaditi ako krene i sa dvije klasicne devetke (Benko,Velkoski)pa nas tako sve "sokira". I sam kaze da je to najvaznija tekma,sto svakako ima smisla zbog mnogo cega. Licno,to je moja velika zelja,pa moze biti da sam pomalo i subjektivan. :)
Ne treba zaboraviti onaj potez u Tuzli kad smo ganjali rezultat kad izvadi Dupeta. Potez sezone,covjek ima daMu :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 21 feb 2015, 10:49

Ne mogu vjerovati da neki Velkoskog guraju na krilo, a momak se pola polusezone "gušio" na toj poziciji.
Das Ist Walter

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 feb 2015, 10:59

hordebl @ hoce , ja mislim, ispod broja,
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 21 feb 2015, 11:05

Ljudi radije ubiju igraca nekom divljom pozicijom jer im je kao drag nego da ga na klupu stave

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 feb 2015, 11:14

Ubacene utakmice na stranicu. :opaopa:
1946

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 21 feb 2015, 11:32

Ja ne znam jeste li vi primjetili koliko je krste kroz pripreme fizički spreman koliko dobro probija po strani njega je mehaga iskristalisao za strane čovjek brzi od okica xD sto bi rekli ubi bože

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 21 feb 2015, 11:58

odmazda je napisao/la:Ja ne znam jeste li vi primjetili koliko je krste kroz pripreme fizički spreman koliko dobro probija po strani njega je mehaga iskristalisao za strane čovjek brzi od okica xD sto bi rekli ubi bože
To što je on spremniji, to znaci da konkurencija radi svoje. Da za konkurenciju imam Benka, pa zaš ne i Bekica, kojem sigurno nije cilj da grije klupu i ja bi se tri puta bolje spremio. Koliko se sjecam, Krste nije ni jednu prijateljsku tekmu odigrao po krilu. U glavnom je igrao sam u napadu ili u tandemu sa Bekicem.
Das Ist Walter

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 feb 2015, 12:03

Svi smo vidjeli kako se Krste gusi na krilu. Bolje je da se rotira na devetci sa kracom minutazom i bude efikasan, nego ga trosit bezveze na krilu. Jednostavno ne moze dat, po meni, maksimum na toj poziciji.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 21 feb 2015, 12:03

miden je napisao/la:
odmazda je napisao/la:Ja ne znam jeste li vi primjetili koliko je krste kroz pripreme fizički spreman koliko dobro probija po strani njega je mehaga iskristalisao za strane čovjek brzi od okica xD sto bi rekli ubi bože
To što je on spremniji, to znaci da konkurencija radi svoje. Da za konkurenciju imam Benka, pa zaš ne i Bekica, kojem sigurno nije cilj da grije klupu i ja bi se tri puta bolje spremio. Koliko se sjecam, Krste nije ni jednu prijateljsku tekmu odigrao po krilu. U glavnom je igrao sam u napadu ili u tandemu sa Bekicem.
Činjenica koju ja govorim ovde da je definitivno za krila sada kad ga gledaš odličan je čak mislim da ce teško biti Mehi u vezi njega i benke... Iskustvo naspram mladosti.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 feb 2015, 12:11

Navijaci nekad precijene igraca (Krste) a isto tako i podcijene (Bilbija). Svi nazor guraju Velkoskog u prvih 11, a realno u ovakvoj ekipi i kad ima Benku ispred sebe, on nema mjesta u prvih jedanaest. Sad ce doci strucnjaci i reci kako trebamo igrati i sa Benkom i sa Krstom i sa dva ofanzivna krila (Okic i Duljevic). Ko ce onda igrati u polju?
Dva centarfora ne znaci da ekipa igra "napadacki" fudbal. Takav fudbal se moze igrati bez iti jednog klasicnog centarfora. Mi sa Benkom, Duljevicem i Okicem imat cemo tri napadaca. Plus Alispahic iza njih.
Krste jeste dobar igrac, ali na njegovu zalost dosao je bolji od njega i to je to.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 feb 2015, 12:12

Desaval se vama da ne mozete da premotate ove utakmice u Citluku vec ode na sljedecu tekmu sa pripremnih...protiv Slobode nema zvuka takodje. :? :?
Ma vala i Benko ima da se dokaze..ali ako je Mehi on bolji od Krste i meni je...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 feb 2015, 12:19

mma_hz je napisao/la:Desaval se vama da ne mozete da premotate ove utakmice u Citluku vec ode na sljedecu tekmu sa pripremnih...protiv Slobode nema zvuka takodje. :? :?
Ma vala i Benko ima da se dokaze..ali ako je Mehi on bolji od Krste i meni je...
Benko je dosao kao bolji igrac i neko ko ce biti prvi napadac. Ako se ispostavi da je los, u losoj formi ili slicno, naravno imamo dva centarfora na klupi koja ce ga zamijeniti i igrati, jasno kao dan. Ali on nije dosao da se dokazuje, dosao je kao veliko pojacanje i skladno tome on je prvi centarfor u ekipi ispred Krste i Bekica, u ovom trenutku. Da li ce opravdati to sve, vidjet cemo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 feb 2015, 12:21

Evander je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Desaval se vama da ne mozete da premotate ove utakmice u Citluku vec ode na sljedecu tekmu sa pripremnih...protiv Slobode nema zvuka takodje. :? :?
Benko je dosao kao bolji igrac i neko ko ce biti prvi napadac. Ako se ispostavi da je los, u losoj formi ili slicno, naravno imamo dva centarfora na klupi koja ce ga zamijeniti i igrati, jasno kao dan. Ali on nije dosao da se dokazuje, dosao je kao veliko pojacanje i skladno tome on je prvi centarfor u ekipi ispred Krste i Bekica, u ovom trenutku. Da li ce opravdati to sve, vidjet cemo.
Ma o tome pricam,naravno da ce on biti prvi napadac bar za pocetak..al mora se dokazati da to i ostane,jer je Krste za nase uslove vrhunski igrac..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, mnon46, riki46 i 71 gost.