edit: Hilmo, čuli te

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
umjesto Bilbije - Radovac. A Duljevic svakako ulazi svjez da lomi kicme polumrtvim umornim bekovima i stoperimakoalem je napisao/la:EDit: **** ti link
Ovo je neka moja pretpostavka kojih će 11 istrčati. Kasnije očekujem Radovca, Duljevića i Berberovića.Bosniacum Lilium je napisao/la:umjesto Bilbije - Radovac. A Duljevic svakako ulazi svjez da lomi kicme polumrtvim umornim bekovima i stoperimakoalem je napisao/la:EDit: **** ti link
Tu je i Kovacevic,eto ga lijevo od Tatomirovica.simon je napisao/la:Tek kada covjek vidi ovu sliku shvati koliko smo jaki
Od njih silnih tu su danas samo Dejo, Ivan i Samir.
Ma ideja je super. Još jedna dobra stvar, klip objavljen u 00:00 otprilike, 15tak minuta poslije preko one granice od 301 pregledahilmo je napisao/la:Ako Gojko ne bude 100 % spreman ja zaista ne bih volio da rizikujemo.
A to je to otprilike, svi se dvoumimo oko dva - tri igrača, a nadam se da Meho nema te dileme.
@koalem
Ja sam mislio da nakon one špice BordoTV ide neka reklamica od nekoliko sekundi. Naravno oni obični sponzori bi to dodatno plaćali
Nije ovo Kovačević, ovo je Nemanja Mijušković.sonpenn je napisao/la:Tu je i Kovacevic,eto ga lijevo od Tatomirovica.simon je napisao/la:Tek kada covjek vidi ovu sliku shvati koliko smo jaki
Od njih silnih tu su danas samo Dejo, Ivan i Samir.
Polakobegiii je napisao/la:Jao jao!nisam neki euforicar ali zvijezda ce protiv nas da dozivi katastrofu!bit ce trpanja do bola ako Bog da haha
Bilbija ce biti u prvih 11...koliko god ga vi izbacivali...ubrzo cete se uvjeriti...28 je blizuuuuBosniacum Lilium je napisao/la:umjesto Bilbije - Radovac. A Duljevic svakako ulazi svjez da lomi kicme polumrtvim umornim bekovima i stoperimakoalem je napisao/la:EDit: **** ti link
forum je, razmjenjujemo misljenja i predvidjanjafarukzidane je napisao/la:Bilbija ce biti u prvih 11...koliko god ga vi izbacivali...ubrzo cete se uvjeriti...28 je blizuuuuBosniacum Lilium je napisao/la:umjesto Bilbije - Radovac. A Duljevic svakako ulazi svjez da lomi kicme polumrtvim umornim bekovima i stoperimakoalem je napisao/la:EDit: **** ti link
Imam isto misljenje.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja sam od rijetkih koji je vjerovao Puzigaci i davao mu mjesto ispred Tadejevica. Jednostavno se vidi da je dobar naprijed. Opasan, sut, odlican i u skoku, ali ako mislimo nesto vise, tu na ljeto moramo uci ozbiljnije. Ruku na srce, brzo ga stigne umor, desi se da odustane od svog igraca, bjeze mu dosta. Takav tip igraca prolazi u nasoj ligi, za vece domete nije to to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, juka55, propoklopac, supervizor, Vanja8 i 50 gostiju.