Rani gol na holandjanima i vodstvo Dortmunda i onda lagano...topnik1 je napisao/la:@consigliere
Ma ovo ide veceras pjeske

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Rani gol na holandjanima i vodstvo Dortmunda i onda lagano...topnik1 je napisao/la:@consigliere
Idemo po pare sutra pjesketopnik1 je napisao/la:@consigliere
Pa zar ti stvarno mislis da ovi tvoji nece dobitizgmiky je napisao/la:Juve-Atalanta gost daje gol 2.10
ma dortmund oba daju i imate pogođeno nakon 15.min
Gube. **** se leteci.FlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME:
20:00h
France 2 League
Orlean - Tours - 2 3,80 (ko hoce na sigurno)
Orlean - Tours - ht/ft 2-2 6,80 (ko se ne plasi)m
Maxbet !!!
Kladionica Soccer u lokalu ima najbolje kvote, online od jutros spustaju vrv zbog veceg priliva novca.
Pozdrav svima i srecno !!!
zgmiky je napisao/la:Slaven Belupo-Istra 1961 oba će ga ućerati 1.70, oba daju u 1.pol. 4.70
zgmiky je napisao/la:stuttgart-dortmund oba daju 1.65, oba daju u 1.pol 4.40
nadam se da je netko ispratio jer sad ide 98 padovazgmiky je napisao/la:Juve-Atalanta gost daje gol 2.10
ma dortmund oba daju i imate pogođeno nakon 15.min
zgmiky je napisao/la:Aytekin sudi Dortmundu![]()
![]()
![]()
biti će kartona, moguće da Denis ponovo pokaže crveni karton a ovaj puta bi mogao biti i penal
Jbg leteci,nije do tebe,sad sam zvao insajdera i rece mi da je propao plan,haman da nije niko javio ovim Francuzima da je namješteno..FlyingDutchman je napisao/la: FIXED GAME:
France 2 League
Maxbet !!!
Kladionica Soccer u lokalu ima najbolje kvote, online od jutros spustaju vrv zbog veceg priliva novca.
Hoce li se debilcina javiti nakon ovoga. Sumnjam.chily-rz je napisao/la:Jbg leteci,nije do tebe,sad sam zvao insajdera i rece mi da je propao plan,haman da nije niko javio ovim Francuzima da je namješteno..FlyingDutchman je napisao/la: FIXED GAME:
France 2 League
Maxbet !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.