BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Je l Damir prvi nas igrac u TOP 100. Mislim, pod zastavom BiH ?
JestePappy je napisao/la:Je l Damir prvi nas igrac u TOP 100. Mislim, pod zastavom BiH ?
Što se mene tiče, ova sedmica je završena, ako urade nešto više - svaka čast, ako ne - nikom ništa...samirr je napisao/la:ja sam vise za Estrellu i molim vas bez pljuvanja ako sutra izgubi i on i Mirza ( nadam se da nece ).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: AW: BiH Tenis
Isprskali ga Damir i Mirza.emil02in je napisao/la:Gdje se izgubi onaj nadal:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svaka cast Dzumiju spasit 2 mec lopte nije mala stvar.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ovo je ogroman uspjeh za Damira ,da smo normalna drzava kao sto nismo siguran sam da bi vec bio oko 20-30 mjesta. Ali ovako sam sa malo sponzora uraditi ovakvo nesto je ravno osvajanju GS. Jer ko i malo prati tenis zna koliko je novca potrebno uloziti da bi se doslo do toga da igra neke ozbiljnije turnire. Jos jednom za PONOS NAVIJACIM I SRAMOTU POLITICARIMA BRAVO DAMIRE
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
risingforce
- Kontakt:
emil02in je napisao/la:Ovo je ogroman uspjeh za Damira ,da smo normalna drzava kao sto nismo siguran sam da bi vec bio oko 20-30 mjesta. Ali ovako sam sa malo sponzora uraditi ovakvo nesto je ravno osvajanju GS. Jer ko i malo prati tenis zna koliko je novca potrebno uloziti da bi se doslo do toga da igra neke ozbiljnije turnire. Jos jednom za PONOS NAVIJACIM I SRAMOTU POLITICARIMA BRAVO DAMIRE
ljudi moj da vam kazem nešto ako se opet pojavi BMW trebamo ga svi lagano iskulirati ha ya 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
gdje li je punjena paprika

Ovo je posve drugi Damir, vidjelo se to u Dominikanskoj Republici, kao i u svakoj partiji ovdje. Ni jednog trenutka nisam bio napet jer sam znao da ide u finale. Nepravda je da ga ne vidimo u Buenos Airesu s teniskom 'prvom ligom' next week. Kako god, sjajan napredak. Do aprila, da se osigura, treba jos jedan dobar rezultat da odbrani bar nesto od 90 bodova iz Mersina za MD of RG.
Kakva su samo imena iza Damira na rang listi

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ove sezone 44. igrač svijeta
Polako Damire, mog'o bi u Londonu završiti
Polako Damire, mog'o bi u Londonu završiti
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dobiJoRicardo2004 je napisao/la:joj damir pobjedi svaka cast velike cestitke sto je dobijo jedva 50 mjesta losije rangiranog igraca koji je imao povredu gotovo citav mec..
ja se izvinjavam sto sam mislio da je on uzasno los igrac on je samo los
Objasnio si momčino,nemaš se ti ovdje šta raspravljati kada još nisi ni puberteta vidio,a i da jesi to je gore za tebe
dobijo, dobijo 
- Ricardo2004
- Kontakt:
joj kretenizma Allahu dragi zar nisi imo nista drugo napisat nisam znao da gledate i stamparske greske hahahahah
hahahahahaha izdominiro si ga svaka cast hahahahahxinxee je napisao/la:dobiJoRicardo2004 je napisao/la:joj damir pobjedi svaka cast velike cestitke sto je dobijo jedva 50 mjesta losije rangiranog igraca koji je imao povredu gotovo citav mec..
ja se izvinjavam sto sam mislio da je on uzasno los igrac on je samo los
Objasnio si momčino,nemaš se ti ovdje šta raspravljati kada još nisi ni puberteta vidio,a i da jesi to je gore za tebe![]()
![]()
Nije to štamparska greška, to je nepismenost.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
svaka cast na odgovoruVirtu4l je napisao/la:Nije to štamparska greška, to je nepismenost.
stamparska greska :/
- Ricardo2004
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Nije to štamparska greška, to je nepismenost.
nepismenost
- Ricardo2004
- Kontakt:
samirr je napisao/la:svaka cast na odgovoruVirtu4l je napisao/la:Nije to štamparska greška, to je nepismenost.
samirr sta se ti bola javljas malo prije si reko da me treba ignorisat "bmw" seljacino glupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.