FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rexxxoNa_
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rexxxoNa_ » 05 apr 2010, 17:58

Seyo_TM je napisao/la:June 26, 2007
Eto kad je taj video postavljen :roll:
Upravo tako Seyo, e sad il sam ja lud ili 26 juni 2007 bio pred pocetak ove sezone ?

P.S ( znam da ti znas odgvor i na ovo pitanje :mrgreen: )
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

drug

Post Postao/la drug » 05 apr 2010, 18:05

Jarane likovi nas s ovim ubjedjuju da je ovu sezonu kao sef struke zapoceo Nenad Starovlah, da su pojačanja bila Radulovic, Kamber, Jugovic, Baotic i zekan Da Silva koji je najavljen kao veliko pojacanje a dao sam jedan gol... :mrgreen: polako ba

Iz kluba non-stopo porucuju da je cilj evropa, da se ide korak po korak, a neki navalili. Borac je trenutno u slabijoj formi od nas i to dosta slabijoj. Nadoknadili smo prednost koju su imali nad nama, mi igrlali nerijeseno sa zrinjskim a oni popusili 3:0 itd...ali ovaj Borac se stvara dvije sezone, imali su i proslo proljece dobar niz i zato nas nista ne smije zavarati. Imaju povoljniji raspored. Mi smo ekipa koja se stvarala od kraja jula, proigrali tek nakon 8-9 kola, o ove polusezone uhvatili ritam. Nadamo se najbolje, ponavaljam nista im zamjerit necu kako god da bude. Volio bih da uvijek budemo prvi, da napravimo seriju ko lyon. 7 godina prvaci ali polako. Prvo da je osigurat evropu, pa onda idemo dalje sa srecom.
Zadnja izmjena: drug, dana/u 05 apr 2010, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 apr 2010, 18:08

drug je napisao/la:Jarane likovi nas s ovim ubjedjuju da je ovu sezonu kao sef struke zapoceo Nenad Starovlah, da su pojačanja bila Radulovic, Kamber, Jugovic, Baotic i zekan Da Silva koji je najavljen kao veliko pojacanje a dao sam jedan gol...polako ba

Iz kluba non-stopo porucuju da je cilj evropa, da se ide korak po korak, a neki navalili. Borac je trenutno u slabijoj formi od nas i to dosta slabijoj. Nadoknadili smo prednost koju su imali nad nama, mi igrlali nerijeseno sa zrinjskim a oni popusili 3:0 itd...ali ovaj Borac se stvara dvije sezone, imali su i proslo proljece dobar niz i zato nas nista ne smije zavarati. Imaju povoljniji raspored. Mi smo ekipa koja se stvarala od kraja jula, proigrali tek nakon 8-9 kola, o ove polusezone uhvatili ritam. Nadamo se najbolje, ponavaljam nista im zamjerit necu kako god da bude. Volio bih da uvijek budemo prvi, da napravimo seriju ko lyon. 7 godina prvaci ali polako. Prvo da je osigurat evropu, pa onda idemo dalje sa srecom.
Al bi nam Kamber sad valjao :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 05 apr 2010, 18:09

drug je napisao/la:Jarane likovi nas s ovim ubjedjuju da je ovu sezonu kao sef struke zapoceo Nenad Starovlah, da su pojačanja bila Radulovic, Kamber, Jugovic, Baotic i zekan Da Silva koji je najavljen kao veliko pojacanje a dao sam jedan gol...polako ba

Upravo tako, cilj je EUROPA, sve preko je vise od ocekivanja i obecanja, ako ne uzmemo titulu a izadjemo u europu (sto hocemo 99%) za mene je SEZONA USPJESNA, OBECANJA ISPUNJENA !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

drug

Post Postao/la drug » 05 apr 2010, 18:11

ma lik je pravo dobar igrač bio...ali sinoc razmisljam da ni Šime nije lošiji od njega a na istoj poziciji su igrali. Obojica veznjaci ali treneri koriste na poziciji desnog beka, dobro je, dobro je. Samo je Kamber pobjego ko bez glave, onda raspad sistema bio kod Hadzije i Faruka.

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 05 apr 2010, 18:44

pop.išam se na sve šminkere po jugu što vole želju samo kad mu ide... sad je pun racku tih instant cedevita aspirin nescafe navijača koji odma krenu pricat po forumima, te mi ovo, te mi ono, te ovako te onako... a najdalje mu gostovanje Koševo.

Da ne spominjem slikanje po tribini, te ja ovakav, te malo sa trebom me uslikaj, malo kako žvaljim košpice, malo sa šalom, malo ispod kopa, malo pored kopa, malo sjedeći, malo kad neko baklju zapali, malo kad se skače, malo stojeći, malo ispod semafora. Već je više puta upozoravano na slikanje i od sljedećih utakmica će se ići linijom manjeg otpora, tj. mobitel i od zemlju.

Toliko, a navijanje protiv Travnika DRAMA, kaže mi amidža da smo ga probudili u Grbavičkoj kilometar dalje :D 8-)
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 05 apr 2010, 19:16

UltrasNaBaterije je napisao/la:pop.išam se na sve šminkere po jugu što vole želju samo kad mu ide... sad je pun racku tih instant cedevita aspirin nescafe navijača koji odma krenu pricat po forumima, te mi ovo, te mi ono, te ovako te onako... a najdalje mu gostovanje Koševo.

Da ne spominjem slikanje po tribini, te ja ovakav, te malo sa trebom me uslikaj, malo kako žvaljim košpice, malo sa šalom, malo ispod kopa, malo pored kopa, malo sjedeći, malo kad neko baklju zapali, malo kad se skače, malo stojeći, malo ispod semafora. Već je više puta upozoravano na slikanje i od sljedećih utakmica će se ići linijom manjeg otpora, tj. mobitel i od zemlju.

Toliko, a navijanje protiv Travnika DRAMA, kaže mi amidža da smo ga probudili u Grbavičkoj kilometar dalje :D 8-)
a sto se tice navijanja sad moze i bolje ostalo se slazemo ;)

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 05 apr 2010, 19:18

Da Osim oce dati neku priliku Mulaliću da se dokaze : D

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 05 apr 2010, 19:22

amarpustahija je napisao/la:Da Osim oce dati neku priliku Mulaliću da se dokaze : D
Mislim da pored onakve konkurencije Mulalić i pored svih simpatija koje gajimo prema njemu nema izgleda da dobije priliku.

luckytm87
Kontakt:

Post Postao/la luckytm87 » 05 apr 2010, 19:24

Cekati da neko nesto napise na tm.org pa kopirati ili malo izmijeniti i pisati ovdje je jadno i bijedno, al hajd valjda ce s vremenom imati svoje neko misljenje i pratiti cijelokupnu situaciji.
S boljim rezultatima normlana je stvar da se i broj gledalaca poveca, i tako cu uvijek i biti. A covjek bi reko koliko neki ljudi pljuju po ostalim navijacima, i pricaju kako su to 0 od navijaca,a oni da su oni pravi i odani samo s ovog foruma ima ih za 2 autobusa. E bas bi bilo lijepo okupit TM s ovog foruma, ili se makar upoznat pred neko gostovanje, posto 90% ljudi pise da su odani i stalno prate Želju gddje god on igra, al hajd...

Evropa je gotovo izborena, nadat se tituli i osvajanju kupa, a onda dovest par pojacanja i proci sto dalje u evropi, da makar stanemo finansijski na noge, jer smo jos daleko od zeljenog cilja, a on nije samo jedna sezona u vrhu...
Bod iz Prijedora zlata vrijedan.
Pozz
kako se stavlja ovaj potpis???

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 05 apr 2010, 19:25

rexxxoNa_ je napisao/la:
Har3 je napisao/la:Ne provaljuje se covjek, u pravu je, to je bila parola pred celik, a samo nas titula interesuje je bilo prije pocetka sezone.

[youtube][/youtube]
A da ti SLUCAJNO ne vidis kada je ovo uploadano ?
A da ti SLUCAJNO ne vidis komentare ispod, i vrijeme postanja istih ?
A da ti SLUCAJNO i taj ti drug plava_pruga niste DERBI NAVIJACI ?
GDJE STE BILI SVIH OVIH GODINA ?
Ja cu ti reci gdje, ispijali kafe , pricali suplje price, i niste ni pomisljali da dodjete na GRBAVICU, a kamoli da date 20-30 km da odete na neko gostovanje.

Molim bez citiranja, i nepotrebnog SPAMA !

U PRIJEDORU SAMO PONOSNO I HRABRO ! ! !
ja se izvinjavam ali mi se cinilo da je to bilo ove sezone neznam zasto. Valjda mi zelja da osvojimo titulu pa se zanio a ODKUD ti znas gdje sam ja bio kad sam na svakoj domacoj bio a gostujuće kad se može od obaveza. Nemoras me odmah napadati ako sam pogrijesio
G A Z I
Željo sve do pobjede

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 apr 2010, 19:35

pape je napisao/la:Znaci u slucaju da utakmica Sarajevo - Borac bude odlucivala za prvaka izmedju Sugavaca i Borca, znaci ili Borac pustiti ili ako nece uprava da pusti onda moramo mi prekinuti utakmicu kako bi se registrovalo 3-0 za borac samo da ona djubrad ne budu prvaci!
slayer je napisao/la:koliko god da se cini glupo,i sta sve vec...100% se slazem... (jbt na sta smo spali)
hz_semir je napisao/la:Nemojte mi tog kvazi-patriotizma, bolje Željezničar, nego oni iz Banjaluke, nije bolje. Treba fino naći igrača koji će u predzadnjem kolu u Prijedoru dobiti treći žuti, a onda ga staviti da igra protiv Borca, pa nek ono **** iz Takmičarske komisije muda svoje pojede dok bude morao glasati za 0:3. Marš **** jedna.
VelaHavle je napisao/la: Neznam zasto pokrecemo tu pricu,ali ako smo pokrenuli,onda je definitivno da nam je vise ZLA doslo od zeljeznicara nego od onih jadova iz BL.

Tako da im zelim od svog srca da izgube i kup i prvenstvo,a mi cemo ako nista drugo sigurana sam barem 4. biti tako da cemo se opet "uhvatiti" UEFA Lige.

E onda cemo vidjeti ko ce bolje prezentovati i grad i drzavu u Evropi,nema tamo sudija i mrtvog Brkovica,pogino daBogda.
Evo malo komentara njanja o utakmici Njanje-Borac preuzetih sa drugog foruma :mrgreen: Eto šta pišu jadovi :mrgreen: Sad skontajte ko je u prednosti, mi ili Borac ;) Jer,ako ih mi dobijemo za derbi oni su ispali iz utrke za Europu garantovano. Utakmica sa Borcem im neće značiti ništa. Slobodno prekrižite sve "pitare prijatelje" ako ih puste :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 apr 2010, 19:38

Mozeli mi ko malo vise reci o ovom golmanu iz Rudara koji nece branit protiv nas? Jel on novi Casillas cim svi govore Zeljo ce uzet bod/bodove jer neigra taj golman. :S
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 05 apr 2010, 19:40

nikad_izvini je napisao/la:
pape je napisao/la:Znaci u slucaju da utakmica Sarajevo - Borac bude odlucivala za prvaka izmedju Sugavaca i Borca, znaci ili Borac pustiti ili ako nece uprava da pusti onda moramo mi prekinuti utakmicu kako bi se registrovalo 3-0 za borac samo da ona djubrad ne budu prvaci!
slayer je napisao/la:koliko god da se cini glupo,i sta sve vec...100% se slazem... (jbt na sta smo spali)
hz_semir je napisao/la:Nemojte mi tog kvazi-patriotizma, bolje Željezničar, nego oni iz Banjaluke, nije bolje. Treba fino naći igrača koji će u predzadnjem kolu u Prijedoru dobiti treći žuti, a onda ga staviti da igra protiv Borca, pa nek ono **** iz Takmičarske komisije muda svoje pojede dok bude morao glasati za 0:3. Marš **** jedna.
VelaHavle je napisao/la: Neznam zasto pokrecemo tu pricu,ali ako smo pokrenuli,onda je definitivno da nam je vise ZLA doslo od zeljeznicara nego od onih jadova iz BL.

Tako da im zelim od svog srca da izgube i kup i prvenstvo,a mi cemo ako nista drugo sigurana sam barem 4. biti tako da cemo se opet "uhvatiti" UEFA Lige.

E onda cemo vidjeti ko ce bolje prezentovati i grad i drzavu u Evropi,nema tamo sudija i mrtvog Brkovica,pogino daBogda.
Evo malo komentara njanja o utakmici Njanje-Borac preuzetih sa drugog foruma :mrgreen: Eto šta pišu jadovi :mrgreen: Sad skontajte ko je u prednosti, mi ili Borac ;) Jer,ako ih mi dobijemo za derbi oni su ispali iz utrke za Europu garantovano. Utakmica sa Borcem im neće značiti ništa. Slobodno prekrižite sve "pitare prijatelje" ako ih puste :mrgreen:
jadni su al bas jadni...ljubomora je cudo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 apr 2010, 19:40

svaka cast na preuzitim postovima...ovo treba postaviti na naslovnu stranu ss.ba :lol: ....hehehehe i kad mi kazu da nisu ljubomorni i kompleksasi nego da smo to mi... :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 apr 2010, 19:42

Kako se brukaju auuuuu. Svaka cast na ovim postovima da i drugi vide u kakvim se navijacima radi :oops: :oops:
eee tuge i žalosti :oops: :oops:

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 05 apr 2010, 19:43

Ako smo mogli u sirokom i mostaru uzeti bod/ove, mislim da to mozemo i u prijedoru. Ovo nam je najbitnija utakmica u posljednjih 5-6 godina, jer ako pobjedimo u prijedoru i na grbavici borac boljim omjerom od 0 - 2, mislim da smo prvac 90 %. S bodom ili porazom u prijedoru bitka se nastavlja. Ne treba se razocarati eventualnim porazom, jer i poraz nekad mora doci, iako realno imamo daleko kvalitetniju upravu, igrace, trenera, strucni stab, navijace, od rudara.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 05 apr 2010, 19:44

19TM87 je napisao/la:

svaka cast na preuzitim postovima...ovo treba postaviti na naslovnu stranu ss.ba :lol: ....hehehehe i kad mi kazu da nisu ljubomorni i kompleksasi nego da smo to mi... :D
smijesna grupa puna kompleksa
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 apr 2010, 19:45

ima ona pjesmica i nije dzaba izmisljena:
"da sam pitar ja
ne bi im'o sna
ne bi spav'o ja
zbog tog Zelje"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 apr 2010, 19:46

Oni se pozivaju na prošlu sezonu i derbi na Grbavici kada su oni ganjali Europu a mi "zapeli da ihg dobijemo" kao što jesmo zapeli :mrgreen: Također, oni ne bi izborili Europu da Slavija nije remizirala s Borcem u BL.
Samo, zaboravljaju da mi ne tražimo da oni nas puste na derbiju :lol:

To se zove "LAŽNA PITARSKA PERCEPCIJA".

Razlika između navijača ŽELJE i Torpeda jeste u mentalnom sklopu :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.