Upravo tako Seyo, e sad il sam ja lud ili 26 juni 2007 bio pred pocetak ove sezone ?Seyo_TM je napisao/la:June 26, 2007
Eto kad je taj video postavljen
P.S ( znam da ti znas odgvor i na ovo pitanje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Upravo tako Seyo, e sad il sam ja lud ili 26 juni 2007 bio pred pocetak ove sezone ?Seyo_TM je napisao/la:June 26, 2007
Eto kad je taj video postavljen
Al bi nam Kamber sad valjaodrug je napisao/la:Jarane likovi nas s ovim ubjedjuju da je ovu sezonu kao sef struke zapoceo Nenad Starovlah, da su pojačanja bila Radulovic, Kamber, Jugovic, Baotic i zekan Da Silva koji je najavljen kao veliko pojacanje a dao sam jedan gol...polako ba
Iz kluba non-stopo porucuju da je cilj evropa, da se ide korak po korak, a neki navalili. Borac je trenutno u slabijoj formi od nas i to dosta slabijoj. Nadoknadili smo prednost koju su imali nad nama, mi igrlali nerijeseno sa zrinjskim a oni popusili 3:0 itd...ali ovaj Borac se stvara dvije sezone, imali su i proslo proljece dobar niz i zato nas nista ne smije zavarati. Imaju povoljniji raspored. Mi smo ekipa koja se stvarala od kraja jula, proigrali tek nakon 8-9 kola, o ove polusezone uhvatili ritam. Nadamo se najbolje, ponavaljam nista im zamjerit necu kako god da bude. Volio bih da uvijek budemo prvi, da napravimo seriju ko lyon. 7 godina prvaci ali polako. Prvo da je osigurat evropu, pa onda idemo dalje sa srecom.
Upravo tako, cilj je EUROPA, sve preko je vise od ocekivanja i obecanja, ako ne uzmemo titulu a izadjemo u europu (sto hocemo 99%) za mene je SEZONA USPJESNA, OBECANJA ISPUNJENA !drug je napisao/la:Jarane likovi nas s ovim ubjedjuju da je ovu sezonu kao sef struke zapoceo Nenad Starovlah, da su pojačanja bila Radulovic, Kamber, Jugovic, Baotic i zekan Da Silva koji je najavljen kao veliko pojacanje a dao sam jedan gol...polako ba
Iz kluba non-stopo porucuju da je cilj evropa, da se ide korak po korak, a neki navalili. Borac je trenutno u slabijoj formi od nas i to dosta slabijoj. Nadoknadili smo prednost koju su imali nad nama, mi igrlali nerijeseno sa zrinjskim a oni popusili 3:0 itd...ali ovaj Borac se stvara dvije sezone, imali su i proslo proljece dobar niz i zato nas nista ne smije zavarati. Imaju povoljniji raspored. Mi smo ekipa koja se stvarala od kraja jula, proigrali tek nakon 8-9 kola, o ove polusezone uhvatili ritam. Nadamo se najbolje, ponavaljam nista im zamjerit necu kako god da bude. Volio bih da uvijek budemo prvi, da napravimo seriju ko lyon. 7 godina prvaci ali polako. Prvo da je osigurat evropu, pa onda idemo dalje sa srecom.
a sto se tice navijanja sad moze i bolje ostalo se slazemoUltrasNaBaterije je napisao/la:pop.išam se na sve šminkere po jugu što vole želju samo kad mu ide... sad je pun racku tih instant cedevita aspirin nescafe navijača koji odma krenu pricat po forumima, te mi ovo, te mi ono, te ovako te onako... a najdalje mu gostovanje Koševo.
Da ne spominjem slikanje po tribini, te ja ovakav, te malo sa trebom me uslikaj, malo kako žvaljim košpice, malo sa šalom, malo ispod kopa, malo pored kopa, malo sjedeći, malo kad neko baklju zapali, malo kad se skače, malo stojeći, malo ispod semafora. Već je više puta upozoravano na slikanje i od sljedećih utakmica će se ići linijom manjeg otpora, tj. mobitel i od zemlju.
Toliko, a navijanje protiv Travnika DRAMA, kaže mi amidža da smo ga probudili u Grbavičkoj kilometar dalje![]()
Mislim da pored onakve konkurencije Mulalić i pored svih simpatija koje gajimo prema njemu nema izgleda da dobije priliku.amarpustahija je napisao/la:Da Osim oce dati neku priliku Mulaliću da se dokaze : D
ja se izvinjavam ali mi se cinilo da je to bilo ove sezone neznam zasto. Valjda mi zelja da osvojimo titulu pa se zanio a ODKUD ti znas gdje sam ja bio kad sam na svakoj domacoj bio a gostujuće kad se može od obaveza. Nemoras me odmah napadati ako sam pogrijesiorexxxoNa_ je napisao/la:A da ti SLUCAJNO ne vidis kada je ovo uploadano ?Har3 je napisao/la:Ne provaljuje se covjek, u pravu je, to je bila parola pred celik, a samo nas titula interesuje je bilo prije pocetka sezone.
[youtube][/youtube]
A da ti SLUCAJNO ne vidis komentare ispod, i vrijeme postanja istih ?
A da ti SLUCAJNO i taj ti drug plava_pruga niste DERBI NAVIJACI ?
GDJE STE BILI SVIH OVIH GODINA ?
Ja cu ti reci gdje, ispijali kafe , pricali suplje price, i niste ni pomisljali da dodjete na GRBAVICU, a kamoli da date 20-30 km da odete na neko gostovanje.
Molim bez citiranja, i nepotrebnog SPAMA !
U PRIJEDORU SAMO PONOSNO I HRABRO ! ! !
pape je napisao/la:Znaci u slucaju da utakmica Sarajevo - Borac bude odlucivala za prvaka izmedju Sugavaca i Borca, znaci ili Borac pustiti ili ako nece uprava da pusti onda moramo mi prekinuti utakmicu kako bi se registrovalo 3-0 za borac samo da ona djubrad ne budu prvaci!
slayer je napisao/la:koliko god da se cini glupo,i sta sve vec...100% se slazem... (jbt na sta smo spali)
hz_semir je napisao/la:Nemojte mi tog kvazi-patriotizma, bolje Željezničar, nego oni iz Banjaluke, nije bolje. Treba fino naći igrača koji će u predzadnjem kolu u Prijedoru dobiti treći žuti, a onda ga staviti da igra protiv Borca, pa nek ono **** iz Takmičarske komisije muda svoje pojede dok bude morao glasati za 0:3. Marš **** jedna.
Evo malo komentara njanja o utakmici Njanje-Borac preuzetih sa drugog forumaVelaHavle je napisao/la: Neznam zasto pokrecemo tu pricu,ali ako smo pokrenuli,onda je definitivno da nam je vise ZLA doslo od zeljeznicara nego od onih jadova iz BL.
Tako da im zelim od svog srca da izgube i kup i prvenstvo,a mi cemo ako nista drugo sigurana sam barem 4. biti tako da cemo se opet "uhvatiti" UEFA Lige.
E onda cemo vidjeti ko ce bolje prezentovati i grad i drzavu u Evropi,nema tamo sudija i mrtvog Brkovica,pogino daBogda.
jadni su al bas jadni...ljubomora je cudonikad_izvini je napisao/la:pape je napisao/la:Znaci u slucaju da utakmica Sarajevo - Borac bude odlucivala za prvaka izmedju Sugavaca i Borca, znaci ili Borac pustiti ili ako nece uprava da pusti onda moramo mi prekinuti utakmicu kako bi se registrovalo 3-0 za borac samo da ona djubrad ne budu prvaci!slayer je napisao/la:koliko god da se cini glupo,i sta sve vec...100% se slazem... (jbt na sta smo spali)hz_semir je napisao/la:Nemojte mi tog kvazi-patriotizma, bolje Željezničar, nego oni iz Banjaluke, nije bolje. Treba fino naći igrača koji će u predzadnjem kolu u Prijedoru dobiti treći žuti, a onda ga staviti da igra protiv Borca, pa nek ono **** iz Takmičarske komisije muda svoje pojede dok bude morao glasati za 0:3. Marš **** jedna.Evo malo komentara njanja o utakmici Njanje-Borac preuzetih sa drugog forumaVelaHavle je napisao/la: Neznam zasto pokrecemo tu pricu,ali ako smo pokrenuli,onda je definitivno da nam je vise ZLA doslo od zeljeznicara nego od onih jadova iz BL.
Tako da im zelim od svog srca da izgube i kup i prvenstvo,a mi cemo ako nista drugo sigurana sam barem 4. biti tako da cemo se opet "uhvatiti" UEFA Lige.
E onda cemo vidjeti ko ce bolje prezentovati i grad i drzavu u Evropi,nema tamo sudija i mrtvog Brkovica,pogino daBogda.Eto šta pišu jadovi
Sad skontajte ko je u prednosti, mi ili Borac
Jer,ako ih mi dobijemo za derbi oni su ispali iz utrke za Europu garantovano. Utakmica sa Borcem im neće značiti ništa. Slobodno prekrižite sve "pitare prijatelje" ako ih puste
nikad_izvini je napisao/la:pape je napisao/la:Znaci u slucaju da utakmica Sarajevo - Borac bude odlucivala za prvaka izmedju Sugavaca i Borca, znaci ili Borac pustiti ili ako nece uprava da pusti onda moramo mi prekinuti utakmicu kako bi se registrovalo 3-0 za borac samo da ona djubrad ne budu prvaci!slayer je napisao/la:koliko god da se cini glupo,i sta sve vec...100% se slazem... (jbt na sta smo spali)hz_semir je napisao/la:Nemojte mi tog kvazi-patriotizma, bolje Željezničar, nego oni iz Banjaluke, nije bolje. Treba fino naći igrača koji će u predzadnjem kolu u Prijedoru dobiti treći žuti, a onda ga staviti da igra protiv Borca, pa nek ono **** iz Takmičarske komisije muda svoje pojede dok bude morao glasati za 0:3. Marš **** jedna.Evo malo komentara njanja o utakmici Njanje-Borac preuzetih sa drugog forumaVelaHavle je napisao/la: Neznam zasto pokrecemo tu pricu,ali ako smo pokrenuli,onda je definitivno da nam je vise ZLA doslo od zeljeznicara nego od onih jadova iz BL.
E onda cemo vidjeti ko ce bolje prezentovati i grad i drzavu u Evropi,nema tamo sudija i mrtvog Brkovica,pogino daBogda.Eto šta pišu jadovi
Jer,ako ih mi dobijemo za derbi oni su ispali iz utrke za Europu garantovano. Utakmica sa Borcem im neće značiti ništa. Slobodno prekrižite sve "pitare prijatelje" ako ih puste
Kako se brukaju auuuuu. Svaka cast na ovim postovima da i drugi vide u kakvim se navijacima radinikad_izvini je napisao/la:pape je napisao/la:Znaci u slucaju da utakmica Sarajevo - Borac bude odlucivala za prvaka izmedju Sugavaca i Borca, znaci ili Borac pustiti ili ako nece uprava da pusti onda moramo mi prekinuti utakmicu kako bi se registrovalo 3-0 za borac samo da ona djubrad ne budu prvaci!slayer je napisao/la:koliko god da se cini glupo,i sta sve vec...100% se slazem... (jbt na sta smo spali)hz_semir je napisao/la:Nemojte mi tog kvazi-patriotizma, bolje Željezničar, nego oni iz Banjaluke, nije bolje. Treba fino naći igrača koji će u predzadnjem kolu u Prijedoru dobiti treći žuti, a onda ga staviti da igra protiv Borca, pa nek ono **** iz Takmičarske komisije muda svoje pojede dok bude morao glasati za 0:3. Marš **** jedna.Evo malo komentara njanja o utakmici Njanje-Borac preuzetih sa drugog forumaVelaHavle je napisao/la: Neznam zasto pokrecemo tu pricu,ali ako smo pokrenuli,onda je definitivno da nam je vise ZLA doslo od zeljeznicara nego od onih jadova iz BL.
smijesna grupa puna kompleksa19TM87 je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:pape je napisao/la:Znaci u slucaju da utakmica Sarajevo - Borac bude odlucivala za prvaka izmedju Sugavaca i Borca, znaci ili Borac pustiti ili ako nece uprava da pusti onda moramo mi prekinuti utakmicu kako bi se registrovalo 3-0 za borac samo da ona djubrad ne budu prvaci!slayer je napisao/la:koliko god da se cini glupo,i sta sve vec...100% se slazem... (jbt na sta smo spali)hz_semir je napisao/la:Nemojte mi tog kvazi-patriotizma, bolje Željezničar, nego oni iz Banjaluke, nije bolje. Treba fino naći igrača koji će u predzadnjem kolu u Prijedoru dobiti treći žuti, a onda ga staviti da igra protiv Borca, pa nek ono **** iz Takmičarske komisije muda svoje pojede dok bude morao glasati za 0:3. Marš **** jedna.Evo malo komentara njanja o utakmici Njanje-Borac preuzetih sa drugog forumaVelaHavle je napisao/la: Neznam zasto pokrecemo tu pricu,ali ako smo pokrenuli,onda je definitivno da nam je vise ZLA doslo od zeljeznicara nego od onih jadova iz BL.
svaka cast na preuzitim postovima...ovo treba postaviti na naslovnu stranu ss.ba....hehehehe i kad mi kazu da nisu ljubomorni i kompleksasi nego da smo to mi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.