Sto bih volio da vam zacepi usta, i onda ko hadzo na kraju sezone ode

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ovaj je krenuo pravo agresivno,bega_afc je napisao/la:Ja hale u ovog lika, ti sunca...Simen napravio dupli nalog, banujte ga opet...
Ma ovo je neko iskusan, dok on odma raspoznaje rijeci poput voajer i tako te slicne gluposti...Ja tipujem na curryisbacksesnestmilionitiput..topnik1 je napisao/la:Ovaj je krenuo pravo agresivno,bega_afc je napisao/la:Ja hale u ovog lika, ti sunca...Simen napravio dupli nalog, banujte ga opet...
titi14oldschool je napisao/la:Ako nesto ne mogu u zivotu to su ovi virtualni intelektualci...jarane iznosim svoje misljenke i stav,to neki problem?ajmo svi isto misliti..pozz sad odo malo u stvarni zivot..znas gdje je?
Ma neka stavi u potpis : "Voajer out","Žiru parmak","Cazorla peljator" "Walcott kloc" a ne ovako da mu svaki post lici na onaj prethodni..Desole je napisao/la: Glupost je i taj neki front koji nije ni proWenger. Sta imate kritikovati ljude koji se na drugaciji nacin izrazavaju. Ja se slazem sa dosta kritika, a ovo kako Seaman i Paja pisu shvatam samo kao neko karikiranje situacije. Zezanje nije na odmet... opustite se![]()
Gunner4 je napisao/la:PUNI VOAJEROVU PRCIJU!![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uzmite ga slobodno neće se niko protivitiOnlyUnited je napisao/la:![]()
@Seamene predji u devile.
Sta ima u tom zivotu, kako ide...titi14oldschool je napisao/la:U znak dobre volje kao dokaz da sam autenticanpozivam ove iz Zenice,ko moze naravno,na jedno picence u Stari sat,Boban i Brko,ovo ono..rekao sam da dugo pratim forum a imam puno toga za reci tako da su mi komentari poput ovog beginog suvisni,ostali halalite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.