RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 20 feb 2015, 18:03

" onclick="window.open(this.href);return false;

idemo rodjeniiiiiiii
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 feb 2015, 18:18

ŠIROKI – VELEŽ 1:1 (1:0)

U „generalci“ pred početak prvenstva Široki i Velež remizirali su danas na terenu SC „Musa-Karačić“. Po idealnom vremenu 50-tak gledalaca moglo je vidjeti dopadljivu utakmicu, koja je zadovoljila prisutne. Široki je bolje otvorio utakmicu. Brazilac Tai je već na početku efektno iskoristio grešku zadnje linije i sa vrha šesnaesterca zatresao mrežu Veleža. Uzvratio je Blagojević u 4. minuti, ali njegov šut završio je u bloku igrača domaćih. Tri minute kasnije Kožulj je isprobao šut, ali je Dragojević siguran. U 25. minuti Hajdarović je glavom šutirao, ali nedovoljno da prevari golmana Soldu.

U nastavku izjednačena igra na terenu, ali je gol šanse imao Velež. Prva je bila u 72. minuti, kada je Hebibović šutirao iskosa, ali je Soldo odbranio. U 87. minuti Haurdić je prošao po desnoj strani i u trenutku kada je imao mnogo boljih riješenja u šesnaestercu domaćih, koji bi vrlo moguće i bili krunisani pogotkom, on se odlučio na šut. Soldo uz pomoć stative loptu odbija u korner. Dvije minute kasnije Haurdić je sjajno asistirao za Jovanovića, koji glavom pogađa mrežu Širokog.

ŠIROKI – VELEŽ 1:1 (1:0)

SC „Musa-Karačić“. Gledalaca 50. Vrijeme i teren idealni za igru. Glavni sudija: Antonio Bandić (Grude). Žuti kartoni: Mahinić, Zolj, Zvonmić (Velež), Pandža (Široki). Strijelci: 1:0 Tai (3), 1:1 Jovanović (89)

ŠIROKI: Soldo, D.Džidić (od 60. Pandža), Brekalo, Ćorić (od 77. Menalo), Barišić, Landeka, Kožulj (od 60. Kožul), Wagner, Tai (od 60. Plazonić), Peko (od 60. Ivaković), Zakarić

VELEŽ: Dragojević, Maletić (od 80. Kodro), Mahinić, Zolj, Pejić (od 60. Barišić), Zvonić, Nikolić, Blagojević (od 46. Janković), Hebibović (od 82. Haurdić), Reljić (od 60. Tolić), Hajdarović (od 78. Jovanović)

fkvelez.ba

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 feb 2015, 18:28

Citam ovaj nas sastav i nevidim Skahica,zna li neko sta je s njim ?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 feb 2015, 18:29

Zabi ga Sale. Čestitke! 'ćemo da vidimo od neke stvari od njega, nadam se. Vjerovatno tek od drugog, trećeg kola.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 20 feb 2015, 18:41

Hvala brate. Haurdic bizon po starom. Aj Ronaldo pojacaj nas, mars iz Veleza,

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 feb 2015, 19:06

rodjenisa je napisao/la:Citam ovaj nas sastav i nevidim Skahica,zna li neko sta je s njim ?
Laksa povreda,odmarao danas :wave:
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 feb 2015, 19:13

1922VFC1981 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Citam ovaj nas sastav i nevidim Skahica,zna li neko sta je s njim ?
Laksa povreda,odmarao danas :wave:
Hvala brat moj,Skahu ja gotivim.Covjek zna lopte,ja bih volio da produzimo ugovor s njim

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 feb 2015, 19:13

Izgleda Haurdić nastavio po starom...

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 feb 2015, 19:15

vm22 je napisao/la:Izgleda Haurdić nastavio po starom...

Polako ljudi pustite momka da ga vidimo svojim ocima kako je odlucio pa cemo onda reagovat ako bude potrebe :) ;)
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 feb 2015, 19:16

da su nam barem ostali ili Asim ili Merzić, bili bi smo još bolji... :(

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 20 feb 2015, 19:24

Nemojte odma sr.at po Haurdicu jbt pustite momka nek igra...jednu fuli i odma ne valja a najbolji nam strijelac na ovim pripremama...on i Dino

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 feb 2015, 19:29

pravnik1981 je napisao/la:Nemojte odma sr.at po Haurdicu jbt pustite momka nek igra...jednu fuli i odma ne valja a najbolji nam strijelac na ovim pripremama...on i Dino
dobro ih je FEJA spremio, još ako se Sale uklopi ima da lete po terenu abd. :cool:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 feb 2015, 19:33

AlemC85 je napisao/la:da su nam barem ostali ili Asim ili Merzić, bili bi smo još bolji... :(
:nene: :nene: ne slazem se @Aleme ,njihov odlazak je bio neminovan.Velez se mora suprostaviti svakom induvidualcu koji smatra da je iznad kluba i da se moze ponasati kako pozeli.Niko ,bas niko nesmije ni pomisliti da se zayebava sa nasim dresom

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 feb 2015, 19:34

rodjenisa je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:da su nam barem ostali ili Asim ili Merzić, bili bi smo još bolji... :(
:nene: :nene: ne slazem se @Aleme ,njihov odlazak je bio neminovan.Velez se mora suprostaviti svakom induvidualcu koji smatra da je iznad kluba i da se moze ponasati kako pozeli.Niko ,bas niko nesmije ni pomisliti da se zayebava sa nasim dresom
razumijem te brato, ali bi barem sa jednim od njih naša odbrana bila dovedena skoro pa do perfekcije, na to mislim.

Nego kakav je ovaj igrač Mahinić? Hoće li biti od njega dobrog igrača? ;)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 19:36

Cernica je napisao/la:Ja imam smek da ce Sale ako potpise bit pun pogodak. Oca mi u 16 svaka je njegova glavom. Kad ga podju pitat Ani Dino Blagoje i Janko ima da iskrivi šiju :urnebes: :urnebes:
Ma bola namirisao sam ja Saleta odmah. Zavali ga car a samo 12 minuta igrao. Brato svaka je njegova u sesnaest oca mi. Dobar rezultat jer vidim da smo bili ravnopravni protiv ekipe koja pretenduje za titulu. Ako Sale potpise i nastavi zabijat ima da utrpam koznu jaknu u donji dio trenerke,utoku za pas i tako hodam kroz grad :urnebes: :urnebes:
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 20 feb 2015, 19:54

NeverGiveUp je napisao/la:Hvala brate. Haurdic bizon po starom. Aj Ronaldo pojacaj nas, mars iz Veleza,

Šta ti je čovječe bola više, šta bulazniš po ovom pdf-u.Odavno mi upada u oči da pišeš ne o Veležu, ne o igri, ne o stanju u klubu, ne o navijačima i uopšte ne pišeš niočem osim o vrijeđanju Haurdića.Ne znam šta ti je momak toliko uradio, vjeruj i meni nekad ide njegovo soliranje na živce, ali mi ne pada na pamet ovakve nebuloze, ovakve uvrede i ovakvo javno isijavanje mržnje prema momku koji nosi naš dres.Ja momka niti mrzim niti volim, niti mi smrdi niti miriše, ali za tvoju info od pojedine raje iz Sarajeva koji normalno nisu navijači Veleža dobijam samo lijepe informacije i lijepe riječi o momku.I ja sam vjeruj mi čitavo vrijeme bio u nekoj zabludi ko tu koga zajebaje, moji prijatelji mene ili Haurda sve nas.Međutim, ovako u miru i hladne glave dok nema još službenih utakmica moram ti samo napomenut ove činjenice.Kada je došao u nas nije došao na vrijeme na pripreme, malo je okasnio, a ako znaš nešto o fudbalu onda ti mora biti jasno da igrač koji ne prođe KOMPLETNE pripreme ne može sezonu odraditi kako treba, osim toga upao je u dobro posloženo osinje gnijezdo u svlačionici pa ako ćeš realno uzeti onda moraš shvatiti da mu nije bilo nimalo lako, što ga opet ni u kojem slučaju ne opravdava za pokazanu sebičnost u nekim trenucima.Eh sad kad je momak prošao kompletne pripreme, kad zabija u skoro svakoj tekmi i po svim izvještajima igra jako korektno ti nastvaljaš kenjati po njemu.I danas u utakmici kontra ŠB zadnjih 15-ak minuta kad je ušao čitavu našu igru je pokrenuo u jako pozitivnom smjeru, nije bio strijelac, ali je asistirao kod sjajnog gola.To što u nekim trenucima ima potez viška morat ćemo istrpiti, ali ako će nastaviti ovakvim tempom go i asistencije u svakoj tekmi ja ću biti prezadovoljan.Zato ako te mogu zamoliti nemoj više molim te, ovo su samo pripreme, a ako momak nastavi kako ne treba u prvenstvu onda ćemo mu svi, a prvi ja hebavati sve po spisku, ali ako nastavi sa ovom igrom ja ti opet kažem ja prezadovoljan i molim te i drugi čitaju naš pdf i oni koji nas vole, a boga mi i oni koji nas mrze zato ne volim da na ovom mjestu bljujemo po našim igračima.Kad budemo imali, a valjda ćemo i to ostvariti neki svoj kutak samo za nas Veležovce ili članove kluba, a da drugi nemaju uvida u to onda ćemo tu moći svašta pisati.Ovako, ljudi moji ja ne znam šta je svima nama kakve smo se mi pogane trave najeli pa smo svi poludili, pa igral ismo protiv ŠB jedinog kluba koji nije dužan u državi, aktualnog jesenjeg prvaka, višestrukog prvaka BiH, nama vrlo nezgodnog protivnika na njegovom terenu i izvućemo 1:1 uz vrlo vrlo solidnu da ne bih upotrijebio neku krupniju riječ igru i ko sad mi pljujemo po igračima.E hebo ti sve nas...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 20 feb 2015, 19:59

pravnik1981 je napisao/la:Nemojte odma sr.at po Haurdicu jbt pustite momka nek igra...jednu fuli i odma ne valja a najbolji nam strijelac na ovim pripremama...on i Dino

Pa nije problem što fuli, nego što je to sebičan igrač (bez obzira na povoljniju poziciju suigrača a čemu smo bili svjedoci (pre)često otkako je kod nas, i takvi igrači ne postaju preko noći drugačiji (ili ikako).
Ko misli da hoće, vara se.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 feb 2015, 20:02

Cernica je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Ja imam smek da ce Sale ako potpise bit pun pogodak. Oca mi u 16 svaka je njegova glavom. Kad ga podju pitat Ani Dino Blagoje i Janko ima da iskrivi šiju :urnebes: :urnebes:
Ma bola namirisao sam ja Saleta odmah. Zavali ga car a samo 12 minuta igrao. Brato svaka je njegova u sesnaest oca mi. Dobar rezultat jer vidim da smo bili ravnopravni protiv ekipe koja pretenduje za titulu. Ako Sale potpise i nastavi zabijat ima da utrpam koznu jaknu u donji dio trenerke,utoku za pas i tako hodam kroz grad :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :urnebes: moramo te angazovati za skauting ,em imas nos za procijenit igraca em bi te se bojali ,kad vide lolu zapasanog :lol: :lol:

ps da li je neko bio na tekmi da nam malo iznese utiske
I da, polahko raja ,lakse malo ,nismo svi isti djaba je

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 feb 2015, 20:04

NeverGiveUp je napisao/la:

Pa nije problem što fuli, nego što je to sebičan igrač (bez obzira na povoljniju poziciju suigrača a čemu smo bili svjedoci (pre)često otkako je kod nas, i takvi igrači ne postaju preko noći drugačiji (ili ikako).
Ko misli da hoće, vara se.
pustite prepucavanja. gledao sam tekmu danas kontra Širokog i mogu reći :thumbup: nije to nimalo loše drug, samo se nadam da su puni snage jer valja nam se krpiti na domaćem terenu sa favoritima... :kafa:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 feb 2015, 20:07

VOLIM TE VELEŽU!!!!!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.