Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Protiv Wengera si, moraš očekivat od paje simena i ostalih podršku 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma nije zlocin biti kontra Wengera,primitivnost jeste.topnik1 je napisao/la: Protiv Wengera si, moraš očekivat od paje simena i ostalih podršku![]()
Dobro došao novajlijo,pokušaj samo da ispoštuješ neke osnove kulturnog izražavanja u maniru jedne obrazovane licnosti,time ces najviše reci o sebi.
Ma nije bio ozbiljan komentar.chily-rz je napisao/la:Ma nije zlocin biti kontra Wengera,primitivnost jeste.topnik1 je napisao/la: Protiv Wengera si, moraš očekivat od paje simena i ostalih podršku![]()
Dobro došao novajlijo,pokušaj samo da ispoštuješ neke osnove kulturnog izražavanja u maniru jedne obrazovane licnosti,time ces najviše reci o sebi.

Mada slažem se, imamo jednu od najvulgarnijih tema na forumu. Ogavne izraze koriste pojedinci, znaju oni i sami ko su. Stvarno ružno i gadno čitati.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Eh da napokon kazem "Hvala".cekam cijelo jutro:D
Mislim da je važnije kakvo mišljenje ima o Giroudu u Cazorlitopnik1 je napisao/la:Protiv Wengera si, moraš očekivat od paje simena i ostalih podršku

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jest dobra ova Carla Humphrey zivota mi, odo joj se javit na fb. 

Što sise ne nosi kad potpisuje ugovor?QUARTERBACK je napisao/la:Jest dobra ova Carla Humphrey zivota mi, odo joj se javit na fb.

A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
giroud klasicna maloumna,usminkana,prerasla toljaga,a santi idealna zamjena za nekog prosjecnog veznog igraca,ubio se za prevagu na terenu na susretu goska i toska...
Jel' ovo Seaman.?Schneiderlin je napisao/la:voajer traže masere da mu osobno masiraju mlohavu ćunulik je zreo za starački dom,a ne za treniranje neke ekipe,klaun senilni

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Seamen i BBB će ti biti najbolji prijateljititi14oldschool je napisao/la:giroud klasicna maloumna,usminkana,prerasla toljaga,a santi idealna zamjena za nekog prosjecnog veznog igraca,ubio se za prevagu na terenu na susretu goska i toska...

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anelle zaboravio si i aa23
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
Najgore je sto je to realnost,ja bi volio da je to zajebancija i da mi nismo u pravu,a najzalosnije od svega je to sto nam je ta toljaga najbolji napadac ali sto je jos gore on nije najslabija karika ove ekipe.
- Schneiderlin
- Kontakt:
siSaurman je napisao/la:Jel' ovo Seaman.?Schneiderlin je napisao/la:voajer traže masere da mu osobno masiraju mlohavu ćunulik je zreo za starački dom,a ne za treniranje neke ekipe,klaun senilni

dobrodošlica Titi14oldschool

Koja si ti ustanovaSchneiderlin je napisao/la:siSaurman je napisao/la:Jel' ovo Seaman.?Schneiderlin je napisao/la:voajer traže masere da mu osobno masiraju mlohavu ćunulik je zreo za starački dom,a ne za treniranje neke ekipe,klaun senilni
![]()
dobrodošlica Titi14oldschooli samo nastavi tako jer je to jedini pravi put,po mogućnosti još žešće deri po voajeru i ostalim krampama koje nam tu pojedinci žele prodati pod neke klase i ostala prodavanja muda pod bubrege

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Naravno, ako mi budemo sve vise pljuvali Wenger ce otici jer on cita ovaj forum. Sad se sve uklapa, pa vi ste genijalci.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Ne,voajer je genije...I sta sad m ne cita i ja trebam lagati i sebe i vas da je senilni idealan trener,arsenal odlican?kramp najbolji napadac kojeg je svijet vidio,itd..
Schneiderlin je napisao/la:siSaurman je napisao/la:Jel' ovo Seaman.?Schneiderlin je napisao/la:voajer traže masere da mu osobno masiraju mlohavu ćunulik je zreo za starački dom,a ne za treniranje neke ekipe,klaun senilni
![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: $: Arsenal
Zato sto je zena a ne krava muzara.rambo16 je napisao/la:Što sise ne nosi kad potpisuje ugovor?QUARTERBACK je napisao/la:Jest dobra ova Carla Humphrey zivota mi, odo joj se javit na fb.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Još jedan mamoj.ebac na forumu,drama,valja trpit voajera još par godina dok Henry ne stasa..

joooj prepustio bi joj nadmoć u vlastitom šesnaestercu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.