FK Sloboda - pracenje utakmica
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda - pracenje utakmica
Bolje da smo igrali protiv jakog federalnog ligaša. Mogao bi nam "glumiti "Travnika. Ovako ispada da mi "glumimo" Zvijezdu "Galata-Sarajevu,"njima gostuju u prvom proljetnom kolu.
Ja volim FK Tuzla City
Ma koga boli racku ko kome sta glumi bitno je jos malo se uigrati sta nam ima ko glumiti travnik ko da se samo za njega pripremamosloboda72 je napisao/la:Bolje da smo igrali protiv jakog federalnog ligaša. Mogao bi nam "glumiti "Travnika. Ovako ispada da mi "glumimo" Zvijezdu "Galata-Sarajevu,"njima gostuju u prvom proljetnom kolu.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Sumnjam da ćemo se uigrati protiv Sarajeva. Travnik nam je prvi protivnik i ta utakmica je trenutno najvažnija.
Ja volim FK Tuzla City
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
posto danas protiv Sarajeva predvidjam poraz vjerujem da cemo odigrati par jos jednu utakmicu protiv nizeligasa nekog da se malo raspucamo..ne vjerujem da ce trener uci u sezonu sa 3 remija (ili 2 remija i poraz) u zadnje 3 tekme na pripremama
ps Okk i Pan i danas rade dobar posao u gradu sa marketingom a nama to ne treba
ps Okk i Pan i danas rade dobar posao u gradu sa marketingom a nama to ne treba

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igramo sa drugim sastavom i sa 6 akademaca protiv vas,najverovatnije posto smo izveli jedan od jacih sastava protiv Leotara 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja nesto mislim 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tacno imaju prejaku ekipu, gledam ovaj sastav protiv Leotara koji im je hajmo rec prvi sastav (+/- Cimirot, Okic) i onda pogledas ove sto ne igraju: Radovac, Kovacevic, Cimirot, Baric, Okic, Velkoski, Stojcev, Bekic...ne pamtim da je jaca ekipa bila u PL
a kad im se sjetim tima od prije 2 god, nista jaci, vjerovatno i slabiji od ovog sto cemo mi danas izvest protiv njih to je najbolji pokazatelj i kojim putem mi treba da idemo...samo strpljiv treba biti i bez zalijetanja
a kad im se sjetim tima od prije 2 god, nista jaci, vjerovatno i slabiji od ovog sto cemo mi danas izvest protiv njih to je najbolji pokazatelj i kojim putem mi treba da idemo...samo strpljiv treba biti i bez zalijetanja
[youtube][/youtube]Head je napisao/la:Bice nerjeseno ko da gledam, dogovorili se ljudi.
P.S. Istorija se ponavlja

🔴⚫️
Za ovaj mec protiv Sarajeva jedino upitan nastup Ivetica zbog bolova u koljenu !
Rezultat me ne interesuje ni najmanje,ipak je ovo prijateljska utakmica,nama je bitnija ona za 8 dana protiv Travnika..
Rezultat me ne interesuje ni najmanje,ipak je ovo prijateljska utakmica,nama je bitnija ona za 8 dana protiv Travnika..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kako je moguce da Sarajevo igra tekmu sa Leotarom i sa nama u razmaku od 4 sata
, kakva budalastinja 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
2 razlicite postave ce igrati..ovi uslovno jaci haman sa leotarom, slabiji protiv nas
Nigdje veze al fakat, ako ih nabijemo 5 razlike bice komentari igrali smo sa vama s drugom postavom, ili nedaj boze u nekom slucaju da izgubimo, bice poderali vas sa drugom postavomultrasstyle_tz je napisao/la:2 razlicite postave ce igrati..ovi uslovno jaci haman sa leotarom, slabiji protiv nas

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
nidje veze su te konstatacije, pa prijateljska je, tu se ugl isprobavaju taktike, uigrava se i ko god da dobije to nista ne mora da znaci, i nama i vama je mnogo bitnija utakmica u ligi i vjerujem da biste sad potpisali poraz od 3-0 protiv nas da dobijete tom razlikom Travnika kao sto bih i ja isto tako pristao danas na poraz al da razbijemo Zvijezdu u Gradačcufukara87 je napisao/la:Nigdje veze al fakat, ako ih nabijemo 5 razlike bice komentari igrali smo sa vama s drugom postavom, ili nedaj boze u nekom slucaju da izgubimo, bice poderali vas sa drugom postavomultrasstyle_tz je napisao/la:2 razlicite postave ce igrati..ovi uslovno jaci haman sa leotarom, slabiji protiv nas
Pyro is not a crime !
Ma glupost cista ovo uvredu i ponizenje Sloboda nije sebi trebala dopustiti ja sad ne bi ni igrao utakmicu 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ni meni nije jasno šta je Kodro mislio, pa izveo jači sastav protiv drugoligaša
al' et', ima čovjek neke svoje zamisli, možda je nešto htio sakrit', ko će ga znat' 
uglavnom, Sarajevo može napravit' maltene dvije ekipe, tako da, ovo je također jako dobra provjera za nas, a kao što već neko reče, nije bitno s kim igramo, glavno da se ekipa uigra, da Husref vidi kako, šta, gdje, nije bitan protivnik, kao ni rezultat koji nije u prvom planu, nego mi sami

uglavnom, Sarajevo može napravit' maltene dvije ekipe, tako da, ovo je također jako dobra provjera za nas, a kao što već neko reče, nije bitno s kim igramo, glavno da se ekipa uigra, da Husref vidi kako, šta, gdje, nije bitan protivnik, kao ni rezultat koji nije u prvom planu, nego mi sami
-
- Kontakt:
Nećete, vjeruj mi!fukara87 je napisao/la:Nigdje veze al fakat, ako ih nabijemo 5 razlike bice komentari igrali smo sa vama s drugom postavom, ili nedaj boze u nekom slucaju da izgubimo, bice poderali vas sa drugom postavomultrasstyle_tz je napisao/la:2 razlicite postave ce igrati..ovi uslovno jaci haman sa leotarom, slabiji protiv nas

- Probisvjet
- Kontakt:
Nisu pitari ko' njihove komsinice da igraju protiv Leotara na poraz. Stoga i igraju sa prvim timom protiv njih, nama malo usput da olaksaju.fukara87 je napisao/la:kako je moguce da Sarajevo igra tekmu sa Leotarom i sa nama u razmaku od 4 sata, kakva budalastinja

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Počela je druga prijateljska utakmica našeg kluba u Čitluku, protiv FK Sloboda. Za Sarajevo igraju: Plakalo, Barić, Protić, Kovačević, Kadušić, Radovac, Purić, Stojčev, Bekić, Okić, Velkoski.
https://www.facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto pa pratite!
Inače sastav daleko od lošeg kako su neki ovdje pisali!
https://www.facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto pa pratite!

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pratimo miBordoArmy88 je napisao/la:Počela je druga prijateljska utakmica našeg kluba u Čitluku, protiv FK Sloboda. Za Sarajevo igraju: Plakalo, Barić, Protić, Kovačević, Kadušić, Radovac, Purić, Stojčev, Bekić, Okić, Velkoski.
Eto pa pratite!![]()

https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.