FK Sloboda - pracenje utakmica

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda - pracenje utakmica

Post Postao/la sloboda72 » 20 feb 2015, 13:28

Bolje da smo igrali protiv jakog federalnog ligaša. Mogao bi nam "glumiti "Travnika. Ovako ispada da mi "glumimo" Zvijezdu "Galata-Sarajevu,"njima gostuju u prvom proljetnom kolu.
Ja volim FK Tuzla City

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 20 feb 2015, 13:32

sloboda72 je napisao/la:Bolje da smo igrali protiv jakog federalnog ligaša. Mogao bi nam "glumiti "Travnika. Ovako ispada da mi "glumimo" Zvijezdu "Galata-Sarajevu,"njima gostuju u prvom proljetnom kolu.
Ma koga boli racku ko kome sta glumi bitno je jos malo se uigrati sta nam ima ko glumiti travnik ko da se samo za njega pripremamo :tralala:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 20 feb 2015, 13:40

Sumnjam da ćemo se uigrati protiv Sarajeva. Travnik nam je prvi protivnik i ta utakmica je trenutno najvažnija.
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 feb 2015, 13:40

posto danas protiv Sarajeva predvidjam poraz vjerujem da cemo odigrati par jos jednu utakmicu protiv nizeligasa nekog da se malo raspucamo..ne vjerujem da ce trener uci u sezonu sa 3 remija (ili 2 remija i poraz) u zadnje 3 tekme na pripremama

ps Okk i Pan i danas rade dobar posao u gradu sa marketingom a nama to ne treba :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2015, 13:51

Igramo sa drugim sastavom i sa 6 akademaca protiv vas,najverovatnije posto smo izveli jedan od jacih sastava protiv Leotara ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 feb 2015, 13:53

Bice nerjeseno ko da gledam, dogovorili se ljudi. :mrgreen:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2015, 13:55

I ja nesto mislim :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 feb 2015, 14:01

tacno imaju prejaku ekipu, gledam ovaj sastav protiv Leotara koji im je hajmo rec prvi sastav (+/- Cimirot, Okic) i onda pogledas ove sto ne igraju: Radovac, Kovacevic, Cimirot, Baric, Okic, Velkoski, Stojcev, Bekic...ne pamtim da je jaca ekipa bila u PL

a kad im se sjetim tima od prije 2 god, nista jaci, vjerovatno i slabiji od ovog sto cemo mi danas izvest protiv njih to je najbolji pokazatelj i kojim putem mi treba da idemo...samo strpljiv treba biti i bez zalijetanja

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 feb 2015, 14:05

Head je napisao/la:Bice nerjeseno ko da gledam, dogovorili se ljudi. :mrgreen:
[youtube][/youtube]

P.S. Istorija se ponavlja :mrgreen:
🔴⚫️

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 feb 2015, 14:58

Za ovaj mec protiv Sarajeva jedino upitan nastup Ivetica zbog bolova u koljenu !

Rezultat me ne interesuje ni najmanje,ipak je ovo prijateljska utakmica,nama je bitnija ona za 8 dana protiv Travnika..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 feb 2015, 15:03

kako je moguce da Sarajevo igra tekmu sa Leotarom i sa nama u razmaku od 4 sata :roll:, kakva budalastinja :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 feb 2015, 15:04

2 razlicite postave ce igrati..ovi uslovno jaci haman sa leotarom, slabiji protiv nas

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 feb 2015, 15:08

ultrasstyle_tz je napisao/la:2 razlicite postave ce igrati..ovi uslovno jaci haman sa leotarom, slabiji protiv nas
Nigdje veze al fakat, ako ih nabijemo 5 razlike bice komentari igrali smo sa vama s drugom postavom, ili nedaj boze u nekom slucaju da izgubimo, bice poderali vas sa drugom postavom :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 feb 2015, 15:11

fukara87 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:2 razlicite postave ce igrati..ovi uslovno jaci haman sa leotarom, slabiji protiv nas
Nigdje veze al fakat, ako ih nabijemo 5 razlike bice komentari igrali smo sa vama s drugom postavom, ili nedaj boze u nekom slucaju da izgubimo, bice poderali vas sa drugom postavom :lol:
nidje veze su te konstatacije, pa prijateljska je, tu se ugl isprobavaju taktike, uigrava se i ko god da dobije to nista ne mora da znaci, i nama i vama je mnogo bitnija utakmica u ligi i vjerujem da biste sad potpisali poraz od 3-0 protiv nas da dobijete tom razlikom Travnika kao sto bih i ja isto tako pristao danas na poraz al da razbijemo Zvijezdu u Gradačcu
Pyro is not a crime !

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 20 feb 2015, 15:12

Ma glupost cista ovo uvredu i ponizenje Sloboda nije sebi trebala dopustiti ja sad ne bi ni igrao utakmicu :x
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 feb 2015, 15:15

ni meni nije jasno šta je Kodro mislio, pa izveo jači sastav protiv drugoligaša :damn: al' et', ima čovjek neke svoje zamisli, možda je nešto htio sakrit', ko će ga znat' :D

uglavnom, Sarajevo može napravit' maltene dvije ekipe, tako da, ovo je također jako dobra provjera za nas, a kao što već neko reče, nije bitno s kim igramo, glavno da se ekipa uigra, da Husref vidi kako, šta, gdje, nije bitan protivnik, kao ni rezultat koji nije u prvom planu, nego mi sami

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 feb 2015, 15:17

fukara87 je napisao/la:
Nećete, vjeruj mi! :mrgreen: Imaju i ovi momci iz Akademije ogroman motiv da se "preporuče" Mehi i da opravdaju igranje u akademiji, tako da očekujem da će izginuti, bez obzira na protivnika! Iskreno očekujem dobru tekmu samo da ne bude povreda ni kod koga! :thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 feb 2015, 15:30

fukara87 je napisao/la:kako je moguce da Sarajevo igra tekmu sa Leotarom i sa nama u razmaku od 4 sata :roll:, kakva budalastinja :lol:
Nisu pitari ko' njihove komsinice da igraju protiv Leotara na poraz. Stoga i igraju sa prvim timom protiv njih, nama malo usput da olaksaju. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 feb 2015, 15:48

Počela je druga prijateljska utakmica našeg kluba u Čitluku, protiv FK Sloboda. Za Sarajevo igraju: Plakalo, Barić, Protić, Kovačević, Kadušić, Radovac, Purić, Stojčev, Bekić, Okić, Velkoski.

https://www.facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto pa pratite! :thumbup:

Inače sastav daleko od lošeg kako su neki ovdje pisali! :silent:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 feb 2015, 15:50

BordoArmy88 je napisao/la:Počela je druga prijateljska utakmica našeg kluba u Čitluku, protiv FK Sloboda. Za Sarajevo igraju: Plakalo, Barić, Protić, Kovačević, Kadušić, Radovac, Purić, Stojčev, Bekić, Okić, Velkoski.

https://www.facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto pa pratite! :thumbup:

Inače sastav daleko od lošeg kako su neki ovdje pisali! :silent:
Pratimo mi :thumbup:

https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.