HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Eagles
Moderator
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Eagles » 23 jan 2009, 03:38

Evo danas se igra turnir u Gabeli.Prvu utakmicu igraju GOŠK i Dinamo,a u drugoj igraju Osijek i Zrinjski.Nadam se da ce se vrijeme poboljsat i da barem ne bude kise jer ce ic dosta raje iz Mostara navijati za Zrinjski.Boysi dodju svake godine pa mislim da ce ih biti i ove,jedno 50-tak po mojim procijenama.Veceras mi je nekoliko momaka iz Osijeka (inace pripadnici Kohorte) rekli da ce doci u Gabelu,ali nas ce biti najvise.
Uprava Zrinjskog je pokazala veliku neozbiljnost jer se nije pojavila na preskonferenciji u kojoj su sudjelovali predstavnici GOŠKA,Dinama I Osijeka.
Na pitanje novinara jeli bolji BiH jesenji prvak (Zrinjski) ili trenutno osmoplasirana momcad hrvatske lige (Osijek)
Predstavnici Osijeka su rekli da je hrvatska liga mnogo kvalitetnija od nase i da je Osijek puno kvalitetniji od Zrinjskoga. :shock:
Ja mislim da je hrvatska liga bolje uredjenija,ali ne i da je kvalitetnija (izuzev Dinama i Hajduka) i da ce Zrinjski na terenu dokazati tko je bolji.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 jan 2009, 09:24

Ja mislim da je Zrinjski bolja ekipa od Osijeka po meni su samo tri ekipe iz HNL-a jace od Zrinjskog i to Hajduk,Dinamo i Slaven,ostalo ili je slabije ili je jednako jako...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 23 jan 2009, 10:29

M volio bih da pobjedimo ove Osječane samo zbog bahatosti. Kako može čovjek ovo tvrditi,a nije gledao ni jednu utakmicu Zrinjskog, kao vjerojatno ni bilo kojeg kluba iz BiH. Golemo ovo govori trener kluba koji u tri utakmice sa Zrinjskim ima dva poraza i jedan remi.
Ma da ih je dobiti pa neka izgubimo u finalu koliko god.

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 23 jan 2009, 17:47

vidis da su ipak bolji 0:2,objesimo ga macko o rep i mi i nasa liga te buduci prvak BiH gubi od 8 plasirane momcadi hnl glatko...dobro malo sam ironican...nije sve tako sivo...to je samo prijateljska tekma :lol: !
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jan 2009, 17:50

antipolitika je napisao/la:vidis da su ipak bolji 0:2,objesimo ga macko o rep i mi i nasa liga te buduci prvak BiH gubi od 8 plasirane momcadi hnl glatko...dobro malo sam ironican...nije sve tako sivo...to je samo prijateljska tekma :lol: !
i Široki je usrijedu pripremnu izgubio 0:2..ali bio je puno bolji..jedan autogol a drugi tamo u 80 i nekoj..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 23 jan 2009, 19:15

jbg. Osijek je bio bolji i zasluzeno je dobio.Ali nema veze gonimo dalje.Jovic je iskusavao neke formacije i igrali su ovi novi sto su dosli.Mene vise brine da nam se ne ponovi prosla godina i da nam osijek (ili dinamo) pokupe igrace prije svega Zileta koji jos nije potpisao ugovor i po meni je cekao ovaj turnir.Sutra igramo protiv GOŠK-a dosta rano ali nema veze.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 23 jan 2009, 23:00

Evo jedan rezime utakmice Osijeka i Zrinjskog.Tekst sam preuzeo sa portala zrinjski.info

Nogometaši Zrinjskog izgubili su danas na turniru Andrija Anković u Gabeli od hrvatskog prvoligaša Osijeka rezultatom 2:0. Rezultat na kraju ne odgovara stanju na terenu, ali pošto se rezultat piše, a sve ostalo zaboravlja možemo samo čestitati momčadi Osijeka na prolazu u finale.

Prisutni gledatelji njih oko 500 mogli su vidjeti dva različita poluvremena, od kojih je u prvom Zrinjski stvarao prilike i promašivao ih, dok su nogometaši Osijeka poveli iz jedne poluprilike. Trener Jović je na teren izveo slijedeći sastav:
Melher, Džidić, Šarac, Vuković, Musa, Žuržinov, Ivanković, Sušić, Kordić, Rankić i Zadro.

Nošeni pjesmom svojih nekoliko stotina Ultrasa Plemići su od prve minute krenuli jako prema golu Osijeka i već u drugoj minuti Vuković dobro puca, ali lopta ide pored gola. Zrinjski je u tom prvom dijelu bio itekako opasniji protivnik i samo je sreća spasila vratara Osijeka da ne vadi loptu iz svoje mreže. Dobre prilike za pogodak su propustili Kordić koji puca glavom tik pored vratnice, zatim Damir Džidić koji također dobro puca glavom ali i njegov šut ide pored vrata.

Pravu pometnju pred vratima Osijeka napravili su Vuković i Zadro, ali se ovaj zadnji našao u zaleđu. Zadro je isprobao svoj udarac sa nekih tridesetak metara i taj šut vratar Skender je jedva izbacio u korner. Kada se Plemići nisu snašli uspjelo je to za rukom Osječanima koji su poveli iz svoje prve prilike preko Babića koji je bio najprisebniji u gužvi ispred Melhera. I nakon primljenog pogotka Zrinjski je bio bolja momčad i nastavio sa napadima, ali to nije dalo rezultata. Opet je Kordić sjajno skočio na nabačenu loptu Zadre i opet je nažalost bio neprecizan, a do kraja poluvremena svakako treba izdvojiti i pravu malu bravuru Šarca koji je majstorski nanizao nekoliko igrača Osijeka na malom prostoru.

U drogom poluvremenu očekivali smo poravnanje, a na teren je izašla momčad u sastavu:
Sušac, Raić, Vlaho, Serdarušić, Selimović, Germič, Stojanović, Đurić, Čilić, Tole i Aničić.

Drugi dio nije bio ni nalik prvom i drugi sastav Osijeka bolje je otvorio poluvrijeme sjajnom prilikom, ali Sušac je dobro reagirao. Nogometaši Zrinjskog pokušavali su nepovezanim akcijama, ali to nije dalo velikog rezultata. Od prilika za Zrinjski izdvojit ću pokušaj Đurića koji ide preko vrata, te udarac Tole glavom kada gostujući igrač izbacuje loptu sa gol crte. Do kraja smo vidjeli drugi pogodak Osijeka preko Škorića kada je obrana Zrinjskog slabo reagirala.

Šteta za poraz jer sutra se očekivao veliki meč sa Dinamom, ali ipak treba imati razumijevanja za naše nogometaše kojima je ovo prva utakmica ove godine. Itekako su nedostajali Žižović i Nikolić koji će se sutra priključiti momčadi u borbi za treće mjesto. Čestitke nogometašima Osijeka na pobjedi, kao i Ultrasima koji su opet po tko zna koji puta bili najbolji pojedinac susreta.

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 24 jan 2009, 00:40

Jel istina da se Vidic vraca u Zrinjski,ili je samo suplja ?
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 jan 2009, 01:02

antipolitika je napisao/la:Jel istina da se Vidic vraca u Zrinjski,ili je samo suplja ?
Ne znam ti brate.Evo u postu imas sve igrace.Nisu igrali Sunjic (zbog ozlijede),Nikolic (ne znam razlog) i Zizovic (navodno otiso sa repkom na nekakve pripreme)

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 jan 2009, 13:44

Utakmica za trece mjesto izmedju GOŠK-a i Zrinjskoga se nece odrzati jer se teren cuva za finale Dinamo-Osijek.
Kako se uprava Zrinjskoga ponasala na ovom turniru tesko je da ce nas i dogodine pozvati.
Svima u Zrinjskom svaka cast sto su uradili jesenas,ali ovim pocetkom su bacili crnu mrlju na sebe!
Evo prvo uprava koja se nije udostojila doci na preskonferenciju (ne mora bas uprava,ali niko iz kluba da ne dodje!),a na plavo-bijelu noc su mogli otici jer je bilo jela i pica dzaba.
Onda Jovic koji je nesto eksperimentirao sa novajlijama.Jovicu svaka cast po meni najbolji trener u BiH i Cirin naslijednik.Ali iako su ovo bile pripremne utakmice ipak je ovo bio TURNIR na koji se ide i pokasa osvojiti.
Zrinjski je bio bolji od Osijeka citavu utakmicu,a Osijek iz dvije poluakcije daje dva gola,a to nitko nece spomenut jer se samo rezultat pise,a ostalo se zaboravlja.A da smo izasli u najacem sastavu sigurno je da bi dobili Osijeka jedno 2-3 gola razlike.Novajlije mozemo provijeravat protiv Brotnja,Branitelja i ostalih a na ovim turnirama ici sto dalje barem zbog imena i reputacije.I sto sad moze ocekivati javnost u Hrvatskoj od premijer lige kada se buduci prvak ponasa kao neki trecerazredni klub.Zrinjski u Gabeli nije dostojno predstavio ni sebe ali ni citavu nasu ligu.
A i ovi nasi igraci.Svi govore kako hoce ostat u Zrinjskom a niko ne potpisiva (Đuricu svaka cast) i ceka zadnji dan prijelaznog roka kao Matko i Landeka.
Sve u svemu mi sad cekamo utakmice u Neumu a na proljece i duplu krunu.Nije ni ovo crno,bit ce turnira ali jucer su se svi mogli pokazat u boljem svijetlu (da nisu mogli ne bi rijeci rekao,ali znam da ovaj Zrinjski moze i mora bolje) barem zbog velikog broja navijaca koji su dosli u Gabelu.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 jan 2009, 14:29

Imamo ponudu da 12.02 ugostimo reprezentaciju BiH pod Bijelil brijegom!
Provijerena informacija! slika
Zadnja izmjena: Eagles, dana/u 25 jan 2009, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.

3r0
Kontakt:

Post Postao/la 3r0 » 24 jan 2009, 14:39

Eagles je napisao/la:Imamo ponudu da 12.02 ugostimo reprezentaciju BiH pod Bijelil brijegom!
Provijerena informacija!
Ne vjerujem !
...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 24 jan 2009, 17:37

Bolje bi bilo da se igra međunarodna utakmica sa nekim drugim protivnikom,a ne sa Zrinjskim jer realno, bilo bi manje tenzija. Dobra ideja u krivo (nedozrelo) vrijeme, rekao bih.
**** prijateljsu utakmicu ako će biti visokog rizika!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 jan 2009, 17:50

3r0 je napisao/la:
Eagles je napisao/la:Imamo ponudu da 12.02 ugostimo reprezentaciju BiH pod Bijelil brijegom!
Provijerena informacija!
Ne vjerujem !
Nemas ti tu sta vjerovat, ne vjerovat.To ti je tako!

3r0
Kontakt:

Post Postao/la 3r0 » 24 jan 2009, 17:56

Pa oni nisu normalni ! em što je slaba ekipa em što će to biti tekma visokog rizika :roll:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 jan 2009, 17:59

3r0 je napisao/la:Pa oni nisu normalni ! em što je slaba ekipa em što će to biti tekma visokog rizika :roll:
Slazem se da je repka ima slabu ekipu! :D :mrgreen:
slika slika
Zadnja izmjena: Eagles, dana/u 25 jan 2009, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.

3r0
Kontakt:

Post Postao/la 3r0 » 24 jan 2009, 18:03

Eagles je napisao/la:
3r0 je napisao/la:Pa oni nisu normalni ! em što je slaba ekipa em što će to biti tekma visokog rizika :roll:
Slazem se da je repka ima slabu ekipu! :D :mrgreen:
A k..ac ! :P :P :P
Nego,izgleda hoće Ćiro Hajduk ili Dinamo pod Bijelim brijegom,a ne Zrinjski :lol:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 jan 2009, 18:05

Aje reci gdje si to vidio?
Inace ja sam ovo cuo iz dosta provijerenih informacija!

3r0
Kontakt:

Post Postao/la 3r0 » 24 jan 2009, 18:21

Eagles je napisao/la:Aje reci gdje si to vidio?
Inace ja sam ovo cuo iz dosta provijerenih informacija!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-12133.htm

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 24 jan 2009, 18:39

aj ne seri eagles o klubu vise ta nije manchaster united...sta hoces s toliko novca pa mi smo covjece amaterski klub kao i svi ostali a nasa liga je se pokazala protiv litexa,basela,partizana,dudelangea,ta nece poraz od osjeka ostavit toliki trag ...pa sta mislis da smo toliko dobri da bi i Dinama tukli...budi realan i ne ocekuj previse mozda se nekad i ugodno iznenadis kao protiv vaduza a inace smo i mi i svi ostali **** al ga VOLIM ZRINJSKOG SVOG!
a o igracima pa sta hoces ti bi bio tri puta gori i jedva bi cekao otici iz Zrinjskog ...svak zeli svoju egzistenciju osigurat i treba ih shvatit,tko ostane ostane---tko ode nek ide i sretno mu!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.