Jesi vidio neku noc kako se Anderson sto je igrao u Man.Utd srusi nakon sto je odigrao manje od poluvremena? Masku mu morali stavljati da udahne have, Strongest ih razmontirao haha. Tu je Bolivija prije 5 godina nasamarala Argentinu sa najjacim sastavom 6-1.Dzoni je napisao/la:Al jbt valja igrat na 3,700+ metara nadmorske visine.
Fútbol Sudamericano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Fútbol Sudamericano
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Oni da organizuju prvenstvo sampioni bi bili 1:10 kvota 
Sabinho je napisao/la:Jesi vidio neku noc kako se Anderson sto je igrao u Man.Utd srusi nakon sto je odigrao manje od poluvremena? Masku mu morali stavljati da udahne have, Strongest ih razmontirao haha. Tu je Bolivija prije 5 godina nasamarala Argentinu sa najjacim sastavom 6-1.Dzoni je napisao/la:Al jbt valja igrat na 3,700+ metara nadmorske visine.
Ma j3ebeno skroz.
Znam da je Bolivija nocna mora svim gostujucim reprezentacijama,ocito je to slucaj i sa njihovim klubovima (logicno).
Nije lose prvo poluvrijeme,bilo je par dobrih sansi i zanimljivih pokusaja.
Bit ce **** Riveru da zabije gol,jer osim tih atmosferskih prilika i teren je da te Bog sacuva.
Nisam dugo pratio juznoamericki fudbal,(zadnje 2-3 sezone) al ove sezone ce se ispratit Libertadores,a na Areni su i argentinci a termini mi perfektno odgovaraju.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakav preokret San Lorenza.
Imam X, molim Boga za gol gostiju, naravno, zabiju uz moj krik u sitne sate, a onda minutu poslije ledeno hladan tuš.
Obećavajući početak turnira, nastojat će se pratiti što je više moguće. Ne znam je li klišej, ali navijam za Bocu.
Obećavajući početak turnira, nastojat će se pratiti što je više moguće. Ne znam je li klišej, ali navijam za Bocu.
Hayley <3
Vidim ja kvota na domacina 2,20.Kontam zbog cega majku mu kad vidim zasto cccc.Sabinho je napisao/la:Veceras River gostuje na najvecoj nadmorskoj visini u BolivijiIma da ih San Jose nasamara ko malu djecu
Nema veze i dalje drzimo nulu
Vamos River
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
E cuj Leonardo Pisculichi ima hrvatske korijene
Oplaka ovom komentatoru na areni hr.Pa i da je istina nekim cudom tacno se smorim kad slusam cije je porijeklo.Ko da mu je Marjan nesto
Komentarisi fudbal a ne neke korijene i koliko jako puse vjetar
Oplaka ovom komentatoru na areni hr.Pa i da je istina nekim cudom tacno se smorim kad slusam cije je porijeklo.Ko da mu je Marjan nesto
Ovaj na srpskoj areni bas dobar.Manuel je napisao/la:E cuj Leonardo Pisculichi ima hrvatske korijene![]()
Oplaka ovom komentatoru na areni hr.Pa i da je istina nekim cudom tacno se smorim kad slusam cije je porijeklo.Ko da mu je Marjan nesto![]()
Nije naporan ni sekunde.
Kakvu golčinu zabi ovaj sto je usao s klupe
Valverde haman
Preko 30 metara iz slobodnog udarca,golcina.
Gostima ocito popustila ****,al par minuta prije primljenog gola akcija 2 na 1 i onaj Mora umjesto da doda Solarijevom rodjaku
Koja mrcina je ovaj Balanta jbt ne **** njeg ni nadmorska visina.
-
Kalasnjikov
- Kontakt:
http://www.****.net/**** ... zuela.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa dobro, ocekivao sam ovo sinoc, manje-vise. U Boliviji je tesko igrati svima osim domacinu, veliki problem imaju sve gostujuce ekipe/reprezentacije.
San Lorenzo uspio preokrenuti i uzeti 3 veeelika boda. Bitno je da u direktnom okrsaju izmedju Corinthiansa, SPa i njih odlucujes o prolazu, najebao je onaj ko se oklizne na Danubiu a SLu je malo falilo. Domacin je fina ekipica, vidjelo se to odmah ali mislim da nisu dorasli prolasku u ovoj grupi.
San Lorenzo uspio preokrenuti i uzeti 3 veeelika boda. Bitno je da u direktnom okrsaju izmedju Corinthiansa, SPa i njih odlucujes o prolazu, najebao je onaj ko se oklizne na Danubiu a SLu je malo falilo. Domacin je fina ekipica, vidjelo se to odmah ali mislim da nisu dorasli prolasku u ovoj grupi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
[youtube][/youtube]
meni se oči zatvorile negdje u prvom pol
sad vidim da ništa nisam propustio
sad vidim da ništa nisam propustio
Najvise mrzim sebicne igrace a to je sinoc pokazao Mora.Pa imas 100% sansu da povedes 0:1 i ti pucas i ako imas igraca koji je u boljoj poziciji.Poslije toga pogrijesi Barovero i vozdrica.Balantu mnogi trazili,sjecam se da ga je i Roma trazila al River ga nije htio prodati za male pare i svi odustali.Dzoni je napisao/la:Ovaj na srpskoj areni bas dobar.Manuel je napisao/la:E cuj Leonardo Pisculichi ima hrvatske korijene![]()
Oplaka ovom komentatoru na areni hr.Pa i da je istina nekim cudom tacno se smorim kad slusam cije je porijeklo.Ko da mu je Marjan nesto![]()
Nije naporan ni sekunde.
Kakvu golčinu zabi ovaj sto je usao s klupe![]()
Valverde haman![]()
Preko 30 metara iz slobodnog udarca,golcina.
Gostima ocito popustila ****,al par minuta prije primljenog gola akcija 2 na 1 i onaj Mora umjesto da doda Solarijevom rodjakusuta sa 25-30 metara.
![]()
Koja mrcina je ovaj Balanta jbt ne **** njeg ni nadmorska visina.
@Rooney
Mogao bi San Lorenzo i ove godine daleko ako prodju ovu grupu a trebali bi.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa i ima, Piškulić.Manuel je napisao/la:E cuj Leonardo Pisculichi ima hrvatske korijene:
Hayley <3
Mnogo je ustasa pobjeglo u toku i poslije drugog rata mozda i ima te korijene.
- ASD
- Kontakt:
Puno jacu od Rivera, velike su razlike u budzetima izmedju brazilske i argentinske Lige pa tamo klubovi dovede neuporedivo bolje igrace.Manuel je napisao/la:
Corinthians ima fakat dobru ekipu,uz River mozda i najacu.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 20 feb 2015, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Da, to je prezime vezano za Novi Vinodolski, mislim da je i sam Leonardo porijeklom odatle.badblueboylivno je napisao/la:Pa i ima, Piškulić.Manuel je napisao/la:E cuj Leonardo Pisculichi ima hrvatske korijene:
Medjutim, kada su Hrvati u Juznoj Americi u pitanju mislim da su najvise vezani za klub Universidad Catolica, tamo ih je uvijek bilo nekoliko i to sa prezimenima na ic.
Iskreno se nadam da nece.Manuel je napisao/la:
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sto ba bas su gotivni ako nista zbog navijacaRooney88 je napisao/la:Iskreno se nadam da nece.Manuel je napisao/la:
@ASD
Brazilski klubovi imaju daleko vise para od Argentinskih al dzaba im kad Argentinci igraju srcem a oni se debili zayebavaju.Prosle godine osvojio San Lorenzo a ove aBd River
- ASD
- Kontakt:
U Copi dosta stvari nije normalno, pogledaj samo kakvi klubovi dolaze do polufinala, reklo bi se da su sve lige i klubovi u pet deka ali nije bas tako.
U Juznoj Americi dosta losih stvari se radi kako bi takmicenja bila zanimljivija ali ispasta kvalitet.
Brazilci su prosle godine protestvovali zbog zgusnutog rasporeda zbog kojeg je u svakom kolu pola tima u bolnici.
U Juznoj Americi dosta losih stvari se radi kako bi takmicenja bila zanimljivija ali ispasta kvalitet.
Brazilci su prosle godine protestvovali zbog zgusnutog rasporeda zbog kojeg je u svakom kolu pola tima u bolnici.
Pa , manje-vise, i svi klubovi i JESU u "pet deka", sto kvalitetom sto finansijama. Koga imas od bogatijih? Brazilce i to je to, i to ne sve ucesnike jer i oni cesto kubure sa finansijama. Copa je kvalitetno i jako interesantno takmicenje, necu se sloziti da kvalitet ispasta jer je isti sigurno iz godine u godinu sve veci i veci ali da se neka pravila mogu mijenjati komotno to da, a i proizvod da se moze "skuplje" prodati, takodjer da ali nisu svi Englezi jbga.ASD je napisao/la:U Copi dosta stvari nije normalno, pogledaj samo kakvi klubovi dolaze do polufinala, reklo bi se da su sve lige i klubovi u pet deka ali nije bas tako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.