FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislim da cu ti ipak reci na PP u toku dana da me ne bi forumas amidza proglasio losim informatorom.
Vjerujem da znas al nes da kazes.
- molotovljev
Zakleo se ?Benko je napisao/la:zakleh se da više tamo neću ićimolotovljev je napisao/la:Tako je najbolje, blokiras i svi sretni.
A i ti Benko, ne vidim stvarno potrebu da spavas na Zeljinoj temi, pusti ba ljude...
Halali al moram te malo naruziti, a znas da sam u pravu ili mozda mislis da nisam...![]()
jednostavno sam morao nako svega sto su oni nama, a onda sam shvatio da nema potrebe

Salu na stranu, "prezivjeli" smo njihove atake i nisam zagovornik osvete. Cak sta vise,
uvijek sam spreman za otvoren sportski dijalog. Sjetih se poslovice;
Ko tebe kamenom ti njega kruhom.
Ono sto je vazno, g. Arogantni nije vise tu, tako da su sada stvoreni uslovi za normalan
i na obostrano zadovoljstvo, otvoren dijalog, sve u svrhu poboljsanja i napredovanja
BH fudbala...
F.K.SARAJEVO
hare28 je napisao/la:Ja evo pratim dugo vremena nasu temu i tek sam se aktivirao i bez potrebe @Benko te napadaju,te,ovo, te ono i znam da si gotovo uvijek iznosio prave informacije,druze ignorisi nemoj odogovarati im eto,samo tako nastavi jer zaista si jedan od pravih forumasa ovdje i iznosis gotovo uvijek tacne informacije.
Uzivaj i Pozdrav

najbitnije je da mi titulu uzmemo, i pokusamo proci to drugo pretkolo uz malo srece u zrijebu a sve ostalo nije bitno uopste

moltovljev, zakleh se ... necu, nema potrebe, njima njihovo, nama nase, mislim da sam dovoljno vratio za ono sto su oni nama...
sto se tice korektnog, sportskog i poslovnog, kontakta sa njima tu nema nista lose...pa nismo mostarci, jedni crnci, drugi bijelci

Sarajevo22 je napisao/la:Mislim da cu ti ipak reci na PP u toku dana da me ne bi forumas amidza proglasio losim informatorom.

Ma ocita je namjera Ortona i Amidze. Misljenja sam da je to isti lik sa tri profila. Treci mu je OdaVeliki. Ubaceni strumf koji namjerno minira temu. Nacin pisanja je ocit. Dovoljno je procitati par postova i znas o kome je rijec.
Ovo sa Bilbijom je cist dokaz. Samo ispoljava istu onu mrznju prema Nemanji kakvu imaju skretnicari.
Ovo sa Bilbijom je cist dokaz. Samo ispoljava istu onu mrznju prema Nemanji kakvu imaju skretnicari.
Druze @Benko naravno svoj ti posao,ko sto kazes vidjet ce se ko je u pravu a ko ne,lako cemo mi za to,kao sto si rekao da mi uzmemo titulu i nekako uz malo srece prodjemo drugo pretkolo,a sve ostalo nije ni bitno toliko,al polako prvo redom ajd titulu pa onda dalje idemo.
Jos jednom Pozdrav i drug uzivaj

Jos jednom Pozdrav i drug uzivaj

Re: Odg: FK Sarajevo
de link emisije ako ima na youtubeHead je napisao/la:Jadna nasa policija, ugrozeni, odmaraju, zrtvuju odmor da bi bili na utakmici. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Podrška za benku.. u periodu kad smo igrali protiv kardifa on je znao da ce doći Leon u Sarajevo 

- molotovljev
Benko, obecaj ti nama da neces vise lopatati u Banovicima... gotivan si i pozitivan lik.
Sjecam se kad si "upao" na temu sa nickom Rammstien, pa covjece ti si razvalio temu,
u pozitivnom smislu naravno... toliko si zracio pozitivnom energijom da je to izgledalo
kao da gledamo shou nekog komicara... e bas zbog toga ne bih zelio da zaglavis
trajno u Banovicima, jer si nam potreban ovde. Kontas...
Izvinjavam se stvarno na off-u, ali veceras sam dobro raspolozen tako da shvatite i vi mene.
Pozdrav za mnogobrojnu bordu armiju...
Sjecam se kad si "upao" na temu sa nickom Rammstien, pa covjece ti si razvalio temu,
u pozitivnom smislu naravno... toliko si zracio pozitivnom energijom da je to izgledalo
Izvinjavam se stvarno na off-u, ali veceras sam dobro raspolozen tako da shvatite i vi mene.
F.K.SARAJEVO
molotovljev je napisao/la:Benko, obecaj ti nama da neces vise lopatati u Banovicima... gotivan si i pozitivan lik.

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Osim aldina ovdje ga vise niko ne napada, jel da?
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- molotovljev
Samo polako, svako ima sansu da dokaze da li bordo brat ili pak neko drugi.Evander je napisao/la:Ma ocita je namjera Ortona i Amidze. Misljenja sam da je to isti lik sa tri profila. Treci mu je OdaVeliki. Ubaceni strumf koji namjerno minira temu. Nacin pisanja je ocit. Dovoljno je procitati par postova i znas o kome je rijec.
I svaki registrovani nick od polovine januara pa na ovamo je pod budnim okom velikog brata.
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
Svi moji drugovi, pitari, znaju koliko sam lud za FK Sarajevo, i cesto mi kazu da imam
nerealna ocekivanja, ali ja opet ne odustajem od svojih stavova i vjerujem da ce mi se
ispuniti djecacki san. Otkrit cu vam o cemu se radi i sta mi se mota u glavi uvijek kada
pomislim na FCS, a to je bas cesto; Uglavnom, svi mi, navijaci nase svetinje, prizeljkujemo
da nas klub bude u samom vrhu, sto implicira da osvaje trofeje u BH ligi.
Naravno da i sam to zelim, medjutim to i nije nesto sto bi me u potpunosti cinilo
sretnim i ponosnim navijacem. Drugim rijecima, to mi je negdje u podsvjesti, jer ono
o cemu ja ustvari razmisljam ili hajde da kazem, mastam, je, da podignemo svi zajedno
jedan evropski trofej. Pa ne mogu reci da mi je svejedno koji bi to trofej bio, jer jasno je
koji najvise vrijedi, ali ne bih imao nista protiv, da to bude trofej Lige Uefa.
Vjerovatno ste pomislili, ne svi u to sam siguran, ali odredjeni dio, da sam odlijepio i da
je to gotovo pa nemoguce. Ja ne mislim tako, ne znam fakat zasto, ali to je jace od mene,
nekako sam uvjeren da ce mi se ta zelja ostvariti i zaista vjerujem u to.
Uvijek kada procitam " jedan je cilj " pomislim da je ustvari da cilj taj evropski trofej.
.. do zadnjeg dana zivota mog' samo Saraj'vo...
nerealna ocekivanja, ali ja opet ne odustajem od svojih stavova i vjerujem da ce mi se
ispuniti djecacki san. Otkrit cu vam o cemu se radi i sta mi se mota u glavi uvijek kada
pomislim na FCS, a to je bas cesto; Uglavnom, svi mi, navijaci nase svetinje, prizeljkujemo
Naravno da i sam to zelim, medjutim to i nije nesto sto bi me u potpunosti cinilo
sretnim i ponosnim navijacem. Drugim rijecima, to mi je negdje u podsvjesti, jer ono
o cemu ja ustvari razmisljam ili hajde da kazem, mastam, je, da podignemo svi zajedno
jedan evropski trofej. Pa ne mogu reci da mi je svejedno koji bi to trofej bio, jer jasno je
koji najvise vrijedi, ali ne bih imao nista protiv, da to bude trofej Lige Uefa.
Vjerovatno ste pomislili, ne svi u to sam siguran, ali odredjeni dio, da sam odlijepio i da
je to gotovo pa nemoguce. Ja ne mislim tako, ne znam fakat zasto, ali to je jace od mene,
Uvijek kada procitam " jedan je cilj " pomislim da je ustvari da cilj taj evropski trofej.
F.K.SARAJEVO
moja su trenutno očekivanja grupna faza e.l. il l.p. A preambiciozno je razmišljati više od toga u ovom trenutku..al vidjecemo...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
I moja, jer tu leze pare. Meni je inace najvaznija akademija. Abd kada to zavrsimo, bice mo u miru na svojim sto bih se reklo. Praviti svoje talente, imate svoje klubske prostorije, terene i ostala sadrzaja. Ja to jedva cekam. Ostalo ce sve doci kad tad.Zagor je napisao/la:moja su trenutno očekivanja grupna faza e.l. il l.p. A preambiciozno je razmišljati više od toga u ovom trenutku..al vidjecemo...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Istisam.molotovljev je napisao/la:Svi moji drugovi, pitari, znaju koliko sam lud za FK Sarajevo, i cesto mi kazu da imam

Zato ponekad odlijepim pa neke postove neki nemogu da citaju radi katastrofalni gramaticki greski.

Buraz, ako si negdje iz dijaspore onda ok, razumijem i ne smeta mi. Ali ako si iz BiH i ovako pises, onda me zabrinjavasPitar6785 je napisao/la:Istisam.molotovljev je napisao/la:Svi moji drugovi, pitari, znaju koliko sam lud za FK Sarajevo, i cesto mi kazu da imam
![]()
plus da ce mo imat TA ARENU
Zato ponekad odlijepim pa neke postove neki nemogu da citaju radi katastrofalni gramaticki greski.

- franklampard8
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.