Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Mislim da Seferovic sam ima vise golova nego svi nasi napadaci zajedno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Moze Vedo jos toga ponuditi, ali je van forme totalno. Gledao sam malo protiv Bayerna, ni izbliza ne igra kao kad je tek dosao u Stuttgart.
Promjena kluba mozda nebi bila lose rjesenje
Promjena kluba mozda nebi bila lose rjesenje

Hvala ti Safete.Greivis je napisao/la:Mislim da Seferovic sam ima vise golova nego svi nasi napadaci zajedno.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Teško će naći dobar klub sa ovakvom reputacijom.suhakrpa je napisao/la: Promjena kluba mozda nebi bila lose rjesenje

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Od njega je jedna odlicna polusezona igraca napravila. To ga i drzi u ligi jos uvijek.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Njegov sljedeci transfer bi vrlo lako mogao bit u Tursku, Rusiju, Ameriku ili Arapsku zemlju.Garfield je napisao/la:Teško će naći dobar klub sa ovakvom reputacijom.suhakrpa je napisao/la: Promjena kluba mozda nebi bila lose rjesenje
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovaj Rus Vilson haman jos ljut radi super bola, pa pljuje sve redom nase igrace. Dobro je, otvori sebi temu "tom brejdi" pa udri kritikama momak.
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas opet na klupi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa tribina se ori ''Vedade supcino''. Mislim da je od Hoffenheimovih navijaca.
- DragonGirl
- Kontakt:
Koja salva zvižduka kad je ulazio... 

Sreca pa ga Stuttgartovi cijene.Goalgetter je napisao/la:Sa tribina se ori ''Vedade supcino''. Mislim da je od Hoffenheimovih navijaca.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trebao je ostati u Hoffenheimu. Ako nista imao je 5+ golova sigurnih u klubu kao asistencije Salihovica. A poslje toga je sve puno lakse kad te krene. Cini mi se da je i penale pucao tamo.Goalgetter je napisao/la:Sa tribina se ori ''Vedade supcino''. Mislim da je od Hoffenheimovih navijaca.
@Greivis
Cijeni ga Pape koji nije zelio da pozove rezervnog napadaca jer bi to uvrijedilo tada rovitog i nespremnog Ibisevica koji nije bio ni u formi tada. I odlucio se je tada za igru bez napadaca.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 feb 2015, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nije ni čudo što je Stuttgart u ovoj krizi kad drži Ibiševića u prvih 11, čovjek nije dao gol od zadnjeg ledenog doba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Očekivano ipak.DragonGirl je napisao/la:Koja salva zvižduka kad je ulazio...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ispao je i papak kad je presao u glavnog rivala Hoffenheima. Zbog toga je i dobio zvizduke. Sada ga ne vole ni jedni ni drugi. Sam je kriv.
Seferovic je samo jedna od gresaka Susica. Nema potrebe da se opet toga doticemo.
Seferovic je samo jedna od gresaka Susica. Nema potrebe da se opet toga doticemo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Samo mi Seferovica ne spominji
Eno ga za pola sata starter protiv Schalkea. I to nije jedna od gresaka to je najveca moguca greska totalno van pameti i logike. Kao sto je bila ona da su Kvrzic, Visca i Ibricic napadaci.
I jos kad se sjetim da je bilo ovdje ljudi koji su branili te Papetove poteze i provocirali raju kako Pape dijeli pljuske i slicno. A ljudi sasvim opravdano kritikovali i pravovremeno.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 feb 2015, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bar si upucen.Saurman je napisao/la:Nije ni čudo što je Stuttgart u ovoj krizi kad drži Ibiševića u prvih 11, čovjek nije dao gol od zadnjeg ledenog doba.

- DragonGirl
- Kontakt:
A nije baš i da su ga ovi u Hoffenheimu tetošili dok je igrao za njih, pogotovo pred kraj njegovog igranja tamo, pa da bi sad gledao da im ugodi...ni njega ni Seju samo što se jedan zasitio i otišao u klub koji je tada bio sušta suprotnost ovome danas i u kojem je pružao odlične partije dok je i kompletan tim igrao kako treba, a drugi iz samo njemu znanih razloga ostao, iako ni danas u njemu ne dobiva onoliko poštovanja koliko zaslužuje...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
glavnog rivala Hoffenheima ?Greivis je napisao/la:Ispao je i papak kad je presao u glavnog rivala Hoffenheima. Zbog toga je i dobio zvizduke. Sada ga ne vole ni jedni ni drugi. Sam je kriv.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, Burberry46, CAGarfia, General505, GoldenLilies, JackW, jasmin10, KarlMarx, KimJongEsmer, legendarnadruga, Micron, MrPink, myself, Rimes87, Sheyi, signalidunapark, zikerrz21 i 140 gostiju.