FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A meni nikako ne ide u glavu da mup naplacuje osiguravanje javnih dogadjaja je.bo te kod nas i mup privatizovan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Amidza nam voli nastavljati svadju 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stvarno nam je dosadno.., rasprava totalno nebitna.. Bitno je da cemo sa ovim ugovorom naredne 4 sezone paliti i zariti nasom ligom te nadam se i plasirati se u grupna takmicenje jer i to je jedan od uslova ugovora.
Sto se tice poslovne saradnje sa TA, imaju oni tu dobru racunicu i ako ispunimo ono sto oni ocekuju od nas, njima su te cifre ma kako velike nama izgledale, smijesne. Takodjer sam uvjeren da su kod nas dosli i zbog Tana jer pokusavaju da preuzmu primat u maleziji, posto malezijsku avio kompaniju potresa kriza zbog nesreca proslih godina..
Nasa uprava je pametno iskoristila situaciju al je Amidza glavni brko u cijeloj ovoj prici...
Sto se tice poslovne saradnje sa TA, imaju oni tu dobru racunicu i ako ispunimo ono sto oni ocekuju od nas, njima su te cifre ma kako velike nama izgledale, smijesne. Takodjer sam uvjeren da su kod nas dosli i zbog Tana jer pokusavaju da preuzmu primat u maleziji, posto malezijsku avio kompaniju potresa kriza zbog nesreca proslih godina..
Nasa uprava je pametno iskoristila situaciju al je Amidza glavni brko u cijeloj ovoj prici...

Numquam Desistemus!
Mi svi nagadjamo o svemu?o bilbiji ovom onom lafo insajderi neki na temi ali niko nemoze u Mehaginu glavu uci stoga braco opusteno do prve tekme a vec protiv borca ce se sve iskristaliziratistoga lakapo
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Gdje prestaje razum, tu pocinje MUP KSSarajevo22 je napisao/la:A meni nikako ne ide u glavu da mup naplacuje osiguravanje javnih dogadjaja je.bo te kod nas i mup privatizovan

Das Ist Walter
-
- Kontakt:
I sto laze ovaj gracic, u plusu 300k hahaha od cega majke ti,,,,
- molotovljev
Tako je najbolje, blokiras i svi sretni.
A i ti Benko, ne vidim stvarno potrebu da spavas na Zeljinoj temi, pusti ba ljude...
Halali al moram te malo naruziti, a znas da sam u pravu ili mozda mislis da nisam...
A i ti Benko, ne vidim stvarno potrebu da spavas na Zeljinoj temi, pusti ba ljude...
Halali al moram te malo naruziti, a znas da sam u pravu ili mozda mislis da nisam...
F.K.SARAJEVO
Sabhino vala druze od koje god trazio dabogda ti dala hahaha!a vi sto ste se poceli svadjati izmedju sebe sram vas bilo!!!
Nekako sam stekao utisak da su sva trojica predstavnika kao prepadnuta bila kada su pricali veceras, a Gracic vidno uznemiren je sa nekim nesigurnim glasom kako kad dijete napadnes iskreno govorio o problemu sto se ne ocekuje od ozbiljnog biznismena kao sto je on!!!
Dakel, ti meni pises te stvari, izvodis me na pravi put a autor si ovih postova
toliko o tvom poznavanju fudbala
"12. veljača
A**** *****
12.2.2015 15:38
A**** *****
Imam info da je Turkish zavrsen"
Prije toga je aragon napisao da idu na pregovore u Tursku, i da traze hotel blizu sjedista TA
kad su se vratili i slikali, piškili ste ovdje "nema ugovora sa TA, smjesni ste itd..."
Da poznajes SM, znao bi i za Rustemovica
Povedi kojića kući
sve u svemu, ako ti ne bude nesto jasno mozemo i na pp pa da ti pokazem neke stvari i objasnim jer ocigledno da ti nesto smeta u mom pisanju, neke stvari koje nisu za foruma i javnosti
NE kontam sto se pravis pametan i prozivas me javno, bespotrebno
ako ti se ne svidjaju info koje imamo ja, fcsforever, head i ostala raja na forumu, nemoj ni citati
dakle da se nakon 7 godina borbe sa upravama, lopovima itd naguzimo nekom pliticaru?amidzaTan je napisao/la:Treba odabrati politicku marionetu koja moze rijesiti nase probleme, pa i ove sa MUP-om, a pridobiti ga kao jedno masovno biracko tijelo (imas 10 000 (lupam) glasova svake izbore, ali moras raditi u interesu kluba) na nivou kantona naravno!!!

da znas, koliko ne znas, znao bi da po rijecima kodre bilbija je najkompletniji igrac, ima naveči pozitivni index na utakmicama, borben je i apsolutno timski igrac... sto ces i vidjeti, a sto se tice ugovora, sve zavisi od toga sta meho kaze, a za svoju "rijec " ce cekati prvih par kola ... Bilbija nije dosao kao napadac, to je Ljupko na prvom treningu rekao, Biblija nije napaadac, niti ce ikada bitiamidzaTan je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje, a koliko je kvalitetan igrac Bilbija pokazuje i to da mu ugovor istice na kraju sezone, novi mu nije ponudjen niti ce biti!!! Dosao je kao napadac a sad mu se izmislja pozicija kreatora igre, iako imas 5 igraca koji 10X bolje mogu tu poziciju odigrati!!!
đe si stručnjakamidzaTan je napisao/la:Bilbiji istice ugovor na kraju sezone, e sad ce te da vidite koliko nam je potreban i dali ce mo produziti ugovor!!!
Pored toga sto je decko nazalost seceras ako niste znali, on nema nikakav kvalitet da bi ostao u Sarajevu!
hu d fak iz Kojić?amidzaTan je napisao/la:Da ali ako nisi u stanju da napadnes, onda se moras braniti!!! Naj jaca strana mu je skok igra a mi smo tu stvarno tanki, pogotovo sad kada ode Dupe i dodas Deju koji je svezan za gol liniju...MCMXLVI je napisao/la:Da ali Celikova odbrana je propustila 22 gola. 5 najlosija odbrana u ligi.

prvo, gledaj ovo :amidzaTan je napisao/la:Treba se pomiriti sa cinjenicom da ovdje niko nista ne zna, i da insajderske suplje ne treba uzimati za ozbiljno, kao dokaz tome je i ovaj transfer koji je odradjen u totalnoj tisini, jer niko nije niti ga spomenuo ovdje a ni na portalima ili novinama, tako dali ce i kad ko doci to mi neznamo, a ako moze Rustemovic biti pojacanje iz Drine, zasto ne bi mogao i Kojic iz Celika? Ja ne kazem da hoce, vec po pokazanim igrama u prvoj polusezoni bi nam odlicno dosao a ti ako nisi gledao utakmice Celika to je tvoj problem prijatelju!!!
"12. veljača
A**** *****
12.2.2015 15:38
A**** *****
Imam info da je Turkish zavrsen"
Prije toga je aragon napisao da idu na pregovore u Tursku, i da traze hotel blizu sjedista TA
kad su se vratili i slikali, piškili ste ovdje "nema ugovora sa TA, smjesni ste itd..."
Da poznajes SM, znao bi i za Rustemovica
Povedi kojića kući
sve u svemu, ako ti ne bude nesto jasno mozemo i na pp pa da ti pokazem neke stvari i objasnim jer ocigledno da ti nesto smeta u mom pisanju, neke stvari koje nisu za foruma i javnosti
NE kontam sto se pravis pametan i prozivas me javno, bespotrebno
ako ti se ne svidjaju info koje imamo ja, fcsforever, head i ostala raja na forumu, nemoj ni citati
zakleh se da više tamo neću ićimolotovljev je napisao/la:Tako je najbolje, blokiras i svi sretni.

jednostavno sam morao nako svega sto su oni nama, a onda sam shvatio da nema potrebe

-
- Kontakt:
Meni nije tako izgledo vec kao da ga boli kita za ovim bas kako je i reko "ja necu platit"
a voditeljica pojma nema ni o fudbalu ni ostalim stvarima
Pa je.bo te znaci klubovi pistoje da se mup ima iz cega finansirat po ovim ciframa prihodi od ulaznica idu mupu a ne nasem klubu
Pa je.bo te znaci klubovi pistoje da se mup ima iz cega finansirat po ovim ciframa prihodi od ulaznica idu mupu a ne nasem klubu
Benko brate nemas ti sta dokazivati ovim novim nickovima iza kojih mozda i aldin stoji. Svi koji duze prate ovaj forum i koji su s tobom ikad pricali preko pp-a znaju ko si i sta. Nek si dosao iz Banovica, nadam se da neces uskoro opet tamo. Ovi pojedini kao amidza i sl samo kuhaju po temi i napadaju nekog, nikakve oni veze sa nasim klubom nemaju. Ako nije Aldin onda je neko slican.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kao i vecina voditeljica, ona je dosla preko stranackog ku..rca ili preko direktoroovog...Sarajevo22 je napisao/la:Meni nije tako izgledo vec kao da ga boli kita za ovim bas kako je i reko "ja necu platit"
veze nemaju o 90% stvari o kojima pricaju i uopste se en pripremaju za emisiju
Drugo, ova tv je pod sapom politike i igra kako gazda kaze
ja ipak mislim da ce uz advokate koje imamo i koji su nam pomogli i oko tuzbi i oko statuta, ovo na kraju izaći na dobro... a i ako ne izadje sa ovih 300 000 , boze moj, ali se potruditi da se izmjeni zakon jer je ovo ocita iznuda novca
@jocker

-
- Kontakt:
Benko ignorisi ga,
nego sta je sa Ulker.
Meni mrsko spavati...
nego sta je sa Ulker.
Meni mrsko spavati...
Sarajevo22 je napisao/la:Meni nije tako izgledo vec kao da ga boli kita za ovim bas kako je i reko "ja necu platit"
Treba ovo onda jos jace mediski pogurati i bez ovih padobranaca iz MUP-a koji nisu kompetentni da komentarisu problem! Iz dana u dan prozivati ministra po medima dok se ne oglasi ili pristane na sastanak sa ljudima!
Apusrdistan definitivno, i stvarno se boljim da sada sve ove politicke ajkule ne nasrnu na nas klub i upravu iz 101-og razloga, jer je ocito da u ovoj drzavi vise nista nije sveto!!!
nakon 7 dana pauze, ni meni se vala nesto ne spavaSarajevo22 je napisao/la:Benko ignorisi ga,
nego sta je sa Ulker.
Meni mrsko spavati...

ulker je uz TA i jos nekih kompanija u vlasnistvu ove grupacije ...
sad ne znam na sta konkreetno mislsi

Veceras je na nasoj temi izgleda ZAVADI pa vladaj!!sunce li vam zareno ohladite malo!san ce vam u tome pomoci!sutra se malo skontajte sta ste sve bulazili ovdje veceras uh sunce li vam...!
Ja evo pratim dugo vremena nasu temu i tek sam se aktivirao i bez potrebe @Benko te napadaju,te,ovo, te ono i znam da si gotovo uvijek iznosio prave informacije,druze ignorisi nemoj odogovarati im eto,samo tako nastavi jer zaista si jedan od pravih forumasa ovdje i iznosis gotovo uvijek tacne informacije.
Uzivaj i Pozdrav
Uzivaj i Pozdrav

Ne daj se Benko, stipu hejtere.