FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blablabla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blablabla » 05 apr 2010, 15:48

otok je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:RUDAR PRIJEDOR - ŽELJEZNIČAR
Prijedor, 10.04.2010. 16.00

Sudija: Golać Edin (Banovići)
A 1: Drašković Dalibor (I.Sarajevo)
A 2: Bečirović Zlatan (Srebrenik)
4: Živković Anto (Orašje)
Delegat: Martinović Lazo (Čapljina)
Kont.suđenja: Čovčić Edib (Vitkovići)
treba li napominjati da je golac zeljin sudija
e da ne bi bilo poslije utakmice galame oko sudije i namjestaljki ja cu odmah reci da sam iz svog dzepa platio sudiji jangnje, a delegatu 2 kartona domaceg vina i (za puta) flasu rakije

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 apr 2010, 15:48

Svi smo nasi samo jasi :D Negdje ce mo morati pasti prije ili kasnije nadam se da to nije prijedor cisto iz razloga sto ce nakon ove utakmice biti lakse naravno ako je uzmemo a hocemo ako bog da :D
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 05 apr 2010, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 apr 2010, 16:02

Sjetih se jedne stare poslovice :mrgreen:

Od kolijevke pa do groba, najljepše je plavo doba! :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 apr 2010, 16:16

U Prijedoru igramo meč za titulu. Svaka čast svakome ko ode tamo i podrži ŽELJU u vjerovatno presudnoj utakmici!
Ako tamo uzmemo 3 boda, titula je 90% naša, a Evropa 100%!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 05 apr 2010, 16:17

željo 21 12 5 4 32:15 (+17) 41-------borac 21 13 2 6 26:15(+11) 41

22.kolo--------------rudar (A)-----------------------------slavija(H)
23.kolo--------------borac(H)------------------------------željo (A)
24.kolo--------------sloboda (A)---------------------------rudar(H)
25.kolo--------------modrica(H)---------------------------travnik(H)
26.kolo--------------velež(A)-------------------------------sloboda(A)
27.kolo--------------olimpik(H)----------------------------modrica(H)
28.kolo--------------sarajevo (A)-------------------------velež(A)
29.kolo--------------laktaši(H)----------------------------olimpik(H)
30.kolo--------------leotar(A)-----------------------------sarajevo(A)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 05 apr 2010, 16:24

Kako se je krenulo pisat na Zeljinoj temi za 3 mjeseca bice postova ko na ostalim temama Premijer Lige.De malo pisite o utakmici a ne o navijacima sa sjevera o tome sta psuju ili sto zvizde igracima.Vidjecete bice puno manje postova.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 apr 2010, 16:26

Željo jednostavno ne zna izgubiti...mašina koja melje sve redom do kraja ovog prvenstva...ako neko slucajno Želji otkine nekako jedan bod neka se udara nogom u guzicu i slavi.

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 05 apr 2010, 16:28

12.rudar prijedor 21 7 4 10 17:21 (-4) 25

rudar-celik 1-1
rudar-zvijezda 3-0
rudar-slavija 1-0
rudar-borac 1-0
rudar-modrica 1-0
rudar-olimpik 3-1
rudar-laktaši 2-0
rudar-leotar 0-0
rudar-široki 1-1
rudar-zrinski 2-0

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 apr 2010, 16:32

Željovac je napisao/la:U Prijedoru igramo meč za titulu. Svaka čast svakome ko ode tamo i podrži ŽELJU u vjerovatno presudnoj utakmici!
Ako tamo uzmemo 3 boda, titula je 90% naša, a Evropa 100%!
Imas li kakav video dokaz o ovome :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 apr 2010, 16:35

Komotno bi Sarajevo moglo odlučiti o tituli, jer čekaju obje ekipe, a sve u svemu Borac je i dalje u prednosti. Kad bi uzeli sad u Prijedoru, onda bismo ih i realno pretekli, prema šansama za osvajanje.
Za ovo nemam video, ali bih mogao pojasniti, opisati, oslikati... :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 05 apr 2010, 16:36

mislim da ce zanimljiva utakmica biti izmedu borca i slavije,potajno se nadam se bi im slavija mogla pomutiti racune kao prosle godine...isto tako zeljo i borac idu na vrlo teska gostovanja i po meni presudni ce biti bodovi sa gostovanja po kojem je bar trenutno zeljo dosta bolji...mada mislim da zeljo moze okinuti bod rudaru jer im nije toliko ni zagustilo za opstanak,zatim velezu jer imamao tu neku tradiciju dobrih rezultata dole,i na kraju kosevo bi mogla biti zanmiljiva utakmica ako sarajevu bude trebalo za evrope mada se i tu nadam nekim bodovima...a o domacim utakmicama da ne pricam,sve pobjede moraju biti od toga najteza je protiv borca...lahko bi trebinje moglo biti odlucujuce...e sad jel se gleda duel ekipa ili gol razlika :shock:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 apr 2010, 16:43

Šta vam je ljudi :o :shock: :?: ...pa mi necemo izgubiti utakmice do kraja sezone :!: :!:
Jedino gdje možemo izgubiti bod(ove) jeste Tuzla jer se ovi bore za opstanak i bice gadno.
Ove ostale gostujuce uzimamo hladno (bod minimum)....evo prve prilike u Prijedoru,sve osim pobjede plavog voza je senzacija...dalje npr.Veleža možemo i moramo otresti dole kod njih...kome još idemo?' Laktaši - to bi trebali razoriti tu seosku ekipicu.
Kod kuce se podrazumjeva,naravno - sve pobjede :!: :!:
Prvenstvo me ne brine u suštini - to je 90% gotova stvar ,Kup me malo više brine jer tu može biti svega ali želimo duplu krunu - nema izgovora.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 05 apr 2010, 16:44

Mandrak je napisao/la:Šta vam je ljudi :o :shock: :?: ...pa mi necemo izgubiti utakmice do kraja sezone :!: :!:
Jedino gdje možemo izgubiti bod(ove) jeste Tuzla jer se ovi bore za opstanak i bice gadno.
Ove ostale gostujuce uzimamo hladno (bod minimum)....evo prve prilike u Prijedoru,sve osim pobjede plavog voza je senzacija...dalje npr.Veleža možemo i moramo otresti dole kod njih...kome još idemo?' Laktaši - to bi trebali razoriti tu seosku ekipicu.
Prvenstvo me ne brine u suštini - to je 90% gotova stvar ,Kup me malo više brine jer tu može biti svega ali želimo duplu krunu - nema izgovora.
CILJ JE EVROPA!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 apr 2010, 16:45

vjeran1987 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Šta vam je ljudi :o :shock: :?: ...pa mi necemo izgubiti utakmice do kraja sezone :!: :!:
CILJ JE EVROPA!!!
To je vec ispunjeno davno...sad idemo dalje...pomjeramo ciljeve.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 05 apr 2010, 16:47

CILJ JE EVROPA!!!
taj je cilj 99% postignut! a kad vec mozemo ajmo na duplu : )
G A Z I
Željo sve do pobjede

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 05 apr 2010, 16:48

Mandrak je napisao/la:
CILJ JE EVROPA!!!
To je vec ispunjeno davno...sad idemo dalje...pomjeramo ciljeve.
ne,i dalje je cilj evropa ;) i ako ne bude titule ne treba razbijati glavu jer je niko nije obecao svi se mi potajno nadamo,ali treba ici od utakmice do utakmice... ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 apr 2010, 16:49

:mrgreen: Eto, pomjereni ciljevi. Prvo se gleda međusobni duel, pa onda gol razlika. Uzeti Borac ovdje 2:0 bi bilo savršeno. Vrlo vjerovatno ćemo imati bolju gol razliku, ali oni imaju bolji raspored. Daleko smo još od oba trofeja, ali Evropa je haman sigurna, što je najbitnije.

Visca el Višća!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 apr 2010, 16:51

Ne idemo laktašima ;) Dalje, bod u Prijedoru je ODLIČAN. Nemojmo sada pretjerivati. Također, vidjećemo koliko će nas biti u Prijedoru. Lako je pričati. Ne govorim ovo tebi, govorim generalno ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 apr 2010, 16:52

kako se brzo zaborave teski dani :( , a dobri dani se spominju i po 5 godina :( ...ljudi zato ne razmisljate korak po korak to jeste iz utakmice u utakmicu... :twisted:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 apr 2010, 16:54

19TM87 je napisao/la:kako se brzo zaborave teski dani :( , a dobri dani se spominju i po 5 godina :( ...ljudi zato ne razmisljate korak po korak to jeste iz utakmice u utakmicu... :twisted:
Ma ja...sad bi baš trebali sjesti i zamisliti se dobro , utackati se u jednu tacku i sjebavati se do bola zbog tih 5 godina...yebala vas ta pacenicka prica....sad kad nas je krenulo treba da se svjesno sjebavao kolektivno :evil: :twisted:
SAD JE OVO DRUGI ŽELJO :!: :!: pravi Željo koji zaslužuje titule i kupove svojim renomeom i to ništa nije cudno niti je smak svijeta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot i 4 gosta.