Jessica Alba - 6b Preseks! Ako je Afrodita ikada postojala izgledala je kao ova zena.
Eva Green - 4b Najbolje opisuje citat od oca Makarija Cudotovorca: "Sto bi rekao prost svijet dobra pichka." Iz ociju joj viri ona stvar. Ona je neko sa kim bi upraznjavao samo divlji sex dan i noc!
Kate Beckinsale - 3b Britnaska aristokratija. Neko koga bih persirao i dobro pazio na manire pre i posle sexa.
Natalie Portman - 2b Dama, neko koga bi samo gledao dan i noc.
Emma Stone -1b Nije neka ljepotica kao gore dame sa liste ali je nevjerovatno simaticna i harizmaticna. Zelis je da ti bude najbolji drug. Drug sa kojim bi se zelio sexat dok vam kukovi ne otkazu.
Uf, ovo je definitivno najtezi izbor i lista kada sam izostavio sa liste Emily Blunt, Gemmu Arterton, Hayley Atwell, Piper Perabo,Abbie Cornish, Kate Winslet, Keira Knightley, Zoe Saldana, Roselyn Sánchez, Sofía Vergara i jos mali milion ovih latinos cica...
PS: Znam da sam fulao malo. Svaka cast za glumacke kvalitete mnogih ali meni je najbitnije kakva je pichka i glavni uslov da gledam neki film ili seriju.