Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2015, 23:20

gonzales je napisao/la: Ja veze nemam o tom pikadu :lol: ,,u čemu je fazon, jel zanimljiv za kladiti se :?:
nekima je ovdje uvijek bilo smiješno i uvijek će biti, mada uopće ne žele biti upućeni :)
i kad sam davao parove iz igrice League of Legends (doduše, analize nisu bile moje, par poznanika to igra i prati) i svaki dan pogađao kvote od 2 pa naviše, i tad su govorili da je smiješno od mene što na to stavljam pare..

Meni, npr. uopće nije smiješno kad vidim rezultate lige prvaka, kupa uefe, raznoraznih tenis turnira.. da ne nabrajam više, mislim da je jasno :)

Uglavnom, gonzales, ako daš priliku tom sportu vjerujem da će ti bit zanimljiv za gledanje, a i za klađenje također. Pogotovo uživo na stranim kladionicama poput bet365.. Jako dobre kvote budu, a i prati se sa većim guštom.
Probaj, "ništa te ne košta"! haha

EDIT: upravo gledam ovo http://www.vipleague.me/darts/281715/1/ ... nline.html
U desetom selu živi Antuntun!

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 19 feb 2015, 23:22

jopaa7 je napisao/la:Zanimljivo je pratiti pikado. Ako i ne kuzite, nije problem, brzo se nauce te neke osnove :)
Moje preporuke da se svakako pogleda pokoji meč :thumbup:
Znam samo da bacaju strjelice, cilj pogoditi polja sa većim bodovima i na kraju rezultat igrača mora biti 0.
Ili griješim :D
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 19 feb 2015, 23:23

bevanda4 je napisao/la: EDIT: upravo gledam ovo http://www.vipleague.me/darts/281715/1/ ... nline.html
Hvala na linku, bas sam htio pitati :D
Iskreno prije tjedan dana sam prvi put pogledao neki meč i stvarno mi se svidjelo, jako je zanimljivo. Imam i doma pikado, igralo se za zabavu pa je to plus jer se lakse prati, znaju se neke osnove :mrgreen:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2015, 23:24

jopaa7 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la: EDIT: upravo gledam ovo http://www.vipleague.me/darts/281715/1/ ... nline.html
Hvala na linku, bas sam htio pitati :D
Iskreno prije tjedan dana sam prvi put pogledao neki meč i stvarno mi se svidjelo, jako je zanimljivo. Imam i doma pikado, igralo se za zabavu pa je to plus jer se lakse prati, znaju se neke osnove :mrgreen:
nema na čemu.. igram i ja pikado, amaterski.. turniri po kafanama i tako. zna se i tu zaraditi, češće nego na kladionici, to sigurno :mrgreen:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 19 feb 2015, 23:27

gonzales je napisao/la:
jopaa7 je napisao/la:Zanimljivo je pratiti pikado. Ako i ne kuzite, nije problem, brzo se nauce te neke osnove :)
Moje preporuke da se svakako pogleda pokoji meč :thumbup:
Znam samo da bacaju strjelice, cilj pogoditi polja sa većim bodovima i na kraju rezultat igrača mora biti 0.
Ili griješim :D
Vjerojatno je svaki turnir drukciji, to jos ne znam :D ovaj se igra do 7 i krecu od 501 pa tko prvi do nule, u pravu si :)
Skuzio sam da kad se priblize nuli, npr ostane im 50, pise sa strane D20 (double 20) D5 (double 5) sto iznosi 50, ovo je nekakav primjer. Bevanda vjerojatno zna nesto vise o tim pravilima :D

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 19 feb 2015, 23:28

cekam jos ovog flamenga za 124KM,valjda ce doci :D
Manijaci Zeljini

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 feb 2015, 23:34

@bevanda i ovih dana je prvenstvo u league of legends, doti i counter strike samo su mi nekako kvote sitne u bet at home :D

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 19 feb 2015, 23:35

Ubode li ko šta večeras raja?

Na jednom imao sve GG tekme od 19h falila 4 gola za hiljadu km, a na drugom Zenit i Feyenoord daju po 2 gola na meču za 80 km, ali EL ludo do bola. :mrgreen: :P

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 19 feb 2015, 23:36

Čekam da prikažu Sevillu i Borussiu M. pa da vidim kome ću ovako psovati :mrgreen:

slika
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2015, 23:39

jopaa7 je napisao/la: Skuzio sam da kad se priblize nuli, npr ostane im 50, pise sa strane D20 (double 20) D5 (double 5) sto iznosi 50, ovo je nekakav primjer. Bevanda vjerojatno zna nesto vise o tim pravilima :D
ima raznoraznih igara na pikadu.. ali to su oni elektricni u birtijama.. 180,301,501,cricket,roulette,crazy cricket, crazy killer cricket.. da ne nabrajam

profesionalci igraju na pravim drvenim pločama (nisam nikad došao u kontakt s jednom, mislim da su malo veće od onih iz birtija, a znam da su im triple i double polja puno šira). I igraju 501.

već ste pohvatali pravila vidim, i da @jopaa7, izlazi se na double. što znači da u principu morate biti dobar matematičar :) oni dok bacaju strelice oduzimaju, zbrajaju i množe.. uglavnom, cilj je zadnju ruku namjestiti na što veći broj za gađanje doublea. najčešći je 40. Tako da im ostaje i najveći double, a to je double 20.
Ma teško je ovako tekstualno opisati, sljedeći četvrtak se spremite za premier ligu, odgledat ćemo koji meč i baciti par oklada :) sigurno je zanimljivije nego liverpool-bešiktaš :kafa:

Interista je napisao/la:@bevanda i ovih dana je prvenstvo u league of legends, doti i counter strike samo su mi nekako kvote sitne u bet at home :D
opa, nisam znao.. mogao bih ove svoje gejmere pitati što kažu. Imam jednoga koji je kvote 3.50 na doti2 gađao za dobar dan. što se tiče kladionice, napravi račun na Marathonbet. daleko najbolje kvote za sve u ponudi. U rangu su sa Pinnacleom po tome, čak i jači.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 feb 2015, 23:45

MirsoNi je napisao/la:
gonzales je napisao/la:Ja veze nemam o tom pikadu :lol: ,,u čemu je fazon, jel zanimljiv za kladiti se :?:
Ma nemam ni ja pojma, al primjetio sam da @bevanda4 daje dobre analize, tako da ga pratim.. ako ništa brzo završi meč, ne moraš se peglati dok pratiš :D
Samo nek on postavlja ovdje analize da mi igramo. Pratiti ne moramo. Samo, gdje se moze igrati na pikado? :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 19 feb 2015, 23:47

ultrassa1921 je napisao/la:cekam jos ovog flamenga za 124KM,valjda ce doci :D
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 19 feb 2015, 23:49

bevanda4 je napisao/la: ima raznoraznih igara na pikadu.. ali to su oni elektricni u birtijama.. 180,301,501,cricket,roulette,crazy cricket, crazy killer cricket.. da ne nabrajam
Ma razumijem to, takav nekakav i ja imam, pun k igara na njemu :D ovaj cricket je uvijek bio zanimljiv :lol:
U svakom slucaju zanimljivo, cak i vise zbog ovog dublea, samo ti nabaci stream kad bude iduci tjedan i sve 5 :D idem navijati za Nadala :mrgreen:

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 19 feb 2015, 23:54

vidim raspravljate o ovom pikadu, ostao meni ovaj nekakav lewis, i zavrsi 6 6 .. a ono u ponudi nema x. je l to kvota 1, ili sam pao? :crazy:

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 19 feb 2015, 23:55

A kako otvoriti racun i uplacivati na njega na tom bet365 i wwin-u?

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2015, 23:56

Red or Dead je napisao/la:vidim raspravljate o ovom pikadu, ostao meni ovaj nekakav lewis, i zavrsi 6 6 .. a ono u ponudi nema x. je l to kvota 1, ili sam pao? :crazy:
kvota 1, ili se X uračunava u kvotu koju si odigrao. Nisi pao.

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 20 feb 2015, 00:05

bevanda4 je napisao/la:
Red or Dead je napisao/la:vidim raspravljate o ovom pikadu, ostao meni ovaj nekakav lewis, i zavrsi 6 6 .. a ono u ponudi nema x. je l to kvota 1, ili sam pao? :crazy:
kvota 1, ili se X uračunava u kvotu koju si odigrao. Nisi pao.

hvala prijatelju, nadam se da su ista pravila u svim kladionicama, ovo sam odigrao u sportplus :)

ipak evo, slao poruku za provjeru listica, nije dobitan taj par.. :evil:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 20 feb 2015, 00:11

donCorleone1892 je napisao/la:A kako otvoriti racun i uplacivati na njega na tom bet365 i wwin-u?
Registracija regulare na e-mail potvrdiš već kako ide i onda imaš razne vrste uplata. Za Wwin u poslovnicama Williamsa, preko X bona na trafikama INovina, putem uplatnice u pošti i kreditnih. Za bet365 samo kreditne mogu ja mislim. ;)

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 20 feb 2015, 00:18

Red or Dead je napisao/la:ipak evo, slao poruku za provjeru listica, nije dobitan taj par.. :evil:
vrlo je jednostavno legendo, kladionica te sabotira i prijeti im tužbom. stavi svoj slučaj na njihovu fejs stranicu ili bilo gdje javno pa ćeš vidjeti kako će brzo prepraviti taj tiket.

Ako u ponudi nije bilo klađenje na remi, par ne smije biti gubitan.
Vjerojatno su makli X i smanjili kvotu, npr. u mene je lewis bio 1.50, ti si ga odigrao na 1.20 ili manje

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 20 feb 2015, 00:19

a kasnije cu postaviti dobitni :D
slika
Manijaci Zeljini

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.