Odgledah veceras onu emisiju, sta da kazem, za lijeka im trebalo svima... Onaj papak Nefic pricao bas onako kako sam i ocekivao, stalno ponavljao da je potpisan ugovor i ponavljao jedan te isti zakon. Naravno ni rijeci nije spomenuo o tome kako je to npr diskriminirajuce, iako su i Siljak i Edis to spominjali par puta ne bi li se papak osvrnuo na to, al' jok. A i voditeljica i njih trojica su trebali postaviti konkrentnija pitanja Neficu a ne pustiti ga da mi on vazi o tome kako su ugovor potpisali obje strane, eto mi to ko ne znamo, i kao imali su izbora da biraju hoce li ili nece... jasta su imali, sto rece Nijaz to je bilo uzmi ili ostavi, potpisi-igraj utakmicu, nemoj potpisati-neces igrati nikako.
Sve u svemu ja koliko sam vidio iz stavova ovog pajkana veceras oni idu na to da se fakture uredno isplate i ne pada im na pamet bilo kakvo pretjerano smanjenje cijena.
Ja se iskreno bojim da bi iz ovoga mogao izaci veliki problem i da bi u bliskoj buducnosti mogli i prestati igrati na Hasetu... Vidjecemo na sta ce ovo izaci na kraju, daj Boze da bude na dobro