Kad bi mi ko prije utakmice ponudio ovaj rezultat objerucke bi prihvatio, al sad kad se sjetim kako je isla utakmica ostaje zal sto se ovo nije pobijedilo. Mancini je trebo u drugom poluvremenu krenut da se da jos jedan gol, al je vjerovatno primijetio da su fizicki dosta pali pa je zato cuvo rezultat bojeci se katastrofe s obzirom kakva nam je odbrana. Kovacic je moro ranije uc, ne znam zasto uvijek kasni sa ovim izmjenama.
Kod prvog gola Kuzmanovicu covjek koji je asistiro bjezi dva puta na isti fazon

Kad se rijesimo ovih nekih prenosa u odbrani mogli bi bit fina ekipa

Kraj Ranocchie ili Juana treba neki stabilan stoper jer su ova dvojica zajedno totalno nesigurni, dodas tome jos i umrlog Huga i eto ti katastrofe cim ih neko pritisne. To je Vidic trebo bit ove sezone al covjek nikako da sklopi mjesec dana da nije povrijedjen. Taman kad je Juan bio kaznjen zaredo dvije utakmice i odma ozljeda ledja. Danila cekam ko ozebo sunce, samo da ne gledam Huga. Malo je rec da je covjek uzasan.
Santon me odusevljava, odlican je u defanzivi a veceras je imo par prodora u stilu Doda i vjerujem da ce ih bit sve vise kad dodje u formu i kad bude spreman da vise rizikuje.
Guarin pokazuje da nije konstantan igrac i da vjerovatno nikad nece ni bit. Od njega ne treba ocekivat vise od pet-sest dobrih utakmica u sezoni.
Drago mi je da Palacio konacno zabija, to nam je mozda i najvise falilo ove sezone. Shaq kraljina

koja masina od covjeka, kako mi je drago sto smo ga doveli
Prolazimo ovo sa rezultatom 1:1 i par srcanih na tribinama

We all have a past. We have ours and we're proud of it.