Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hajde Anderlecht daj gol, hebo vas 16 suteva u prvom poluvremenu. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
i imao sam los felling da ce sevilla zeznuti, vrlo tesko da ce biti 2+

Zadnja izmjena: reeds, dana/u 19 feb 2015, 22:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Guingamp i Inter X
Mehinglabamsvakidan gol
Tottenham, Ajax, Liverpool 1

Mehinglabamsvakidan gol
Tottenham, Ajax, Liverpool 1

Gleda li iko mrtvu Sevillu ima li ikakve sanse za 2+ ??
tesko drug, u oba sesnesterca dodju i jedni i drugi ali zavrsnica nikakva, jako tesko, previse kombinatorikeGuarin14 je napisao/la:Gleda li iko mrtvu Sevillu ima li ikakve sanse za 2+ ??
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 19 feb 2015, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nema prilika sad nekih ono da se nazove prilika, ali da se igra tromo ne može se reći. Svakog trenutka je puni trk i moguće je očekivati gol barem.Guarin14 je napisao/la:Gleda li iko mrtvu Sevillu ima li ikakve sanse za 2+ ??
-
- Kontakt:
Pa daj majmune uvedi kejna nek igra,**** ti fjorentina mater
- Slatinash_7
- Kontakt:
Kakav kreten onaj Stevens,izbaci Ronniea i sad izgubi od Fua i to vodio 2-0..inace Evropa Liga kao i uvijek nemoguca za pogoditi za sire narodne mase,tu tipovi 1,x,2 ne prolaze haman pa nikad
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ne znam ljudi kako ce te gurati na Sevilje i Totenheme Liverpule sve nestabilne ekipe, ti smetljari meni nikad na tiket nece samo protiv njih kad je dobra kvota. Over je plakao ovdje na Villarealu pa i St. Petersburg x2 a zasto ne i cisto ili ovaj Kiev, ipak su ti Sovjeti tate za ove poluekipe iz provincija ko Guingamp. Puno ozbiljnije shvataju ova takmicenja od prepotentnih francuza i engleza (namjerno malim) 
P.S. jos sebi grizem muda sto ne odigra na Getafu protiv Sevilje i protiv Rome, prije 5 kola jos sam prognozirao svima u kladari da ce krenuti u slobodan pad karakteristican za njih, a onda ih ne stavljam. Popisam se na ovaj potpis svoj dole koji mi je moto na kladari.

P.S. jos sebi grizem muda sto ne odigra na Getafu protiv Sevilje i protiv Rome, prije 5 kola jos sam prognozirao svima u kladari da ce krenuti u slobodan pad karakteristican za njih, a onda ih ne stavljam. Popisam se na ovaj potpis svoj dole koji mi je moto na kladari.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- prasovic89
- Kontakt:
Daj Bože da padnu 2 gola u Andaluziji

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- plavipatriota
- Kontakt:
e bem ti sevilju i 2+

Ajde Liverpool. 

Kol'ko kenjaš ne bi me čudilo da Guingamp okrene.Effenberg je napisao/la:Ne znam ljudi kako ce te gurati na Sevilje i Totenheme Liverpule sve nestabilne ekipe, ti smetljari meni nikad na tiket nece samo protiv njih kad je dobra kvota. Over je plakao ovdje na Villarealu pa i St. Petersburg x2 a zasto ne i cisto ili ovaj Kiev, ipak su ti Sovjeti tate za ove poluekipe iz provincija ko Guingamp. Puno ozbiljnije shvataju ova takmicenja od prepotentnih francuza i engleza (namjerno malim)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- prasovic89
- Kontakt:
Evo ga Sevilla 1:0. Hajmo momci još jedan,ko god napada navijamo ooooo

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- plavipatriota
- Kontakt:
istoprasovic89 je napisao/la:Evo ga Sevilla 1:0. Hajmo momci još jedan,ko god napada navijamo ooooo![]()
![]()

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:Kol'ko kenjaš ne bi me čudilo da Guingamp okrene.Effenberg je napisao/la:Ne znam ljudi kako ce te gurati na Sevilje i Totenheme Liverpule sve nestabilne ekipe, ti smetljari meni nikad na tiket nece samo protiv njih kad je dobra kvota. Over je plakao ovdje na Villarealu pa i St. Petersburg x2 a zasto ne i cisto ili ovaj Kiev, ipak su ti Sovjeti tate za ove poluekipe iz provincija ko Guingamp. Puno ozbiljnije shvataju ova takmicenja od prepotentnih francuza i engleza (namjerno malim)

- donCorleone1892
- Kontakt:
Namijestise ga Francuzi 

Guingamp nimalo ofirno 
Imam z1, mamu im štelarsku

Imam z1, mamu im štelarsku

Jos Dinamo crveni ima, ali opet.Puma je napisao/la:Hajde Anderlecht daj gol, hebo vas 16 suteva u prvom poluvremenu.

Call the coroner!
Srecom napravio sam malu arbitrazu pobjegao sam u 1 na vrijeme, jbg nisam smjeo na punu arbitrazu ici jer je villareal otvoren, Inter sumnjam da ce napravit sranje, mada nikad ne znas sta ce mafija kladionicarska da smisli.
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.