P.S.rekoh ja prije dan dva da ocekujem da bude medju 90

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da, siguran TOP100. Promakao mi je još Nishioka, ako osvoji Delray Beach, on ga može zeznuti, ali to je isto kao da ja osvojim Masters u Rimu.DukeOfWellington je napisao/la:Eto, izgubili su i Paire i Falla, po Virtualovoj računici to znači siguran top 100.
Pretpostavio sam da je sutra, na nekim challengerima finale bude subotom a ovo je jedan od tih turnira.Virtu4l je napisao/la:Polufinale je sutra.
Ne prija 16h. Ali prije njega ima 5 mečeva, program počinje u 11. Ne vjerujem da će u 16h početi, da hoće sačekati do pola 7 ili barem 6.esprit24 je napisao/la:Cestitke dzumiju, i idemo dalje, znal neko kad igra Mirza sutra?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Joj nemoj brate tako kasnoUnofficialpage je napisao/la:Ne prija 16h. Ali prije njega ima 5 mečeva, program počinje u 11. Ne vjerujem da će u 16h početi, da hoće sačekati do pola 7 ili barem 6.esprit24 je napisao/la:Cestitke dzumiju, i idemo dalje, znal neko kad igra Mirza sutra?
1 ili 2, zavisi od Souze sutra.LloriS je napisao/la:Pa da li trebaju 2 odustajanja da bi Damir usao u glavni zdrijeb BA ??
Znaci ako ne udje u glavni zdrijeb a u meksiku ode u finale onda nista od BAForster je napisao/la:1 ili 2, zavisi od Souze sutra.LloriS je napisao/la:Pa da li trebaju 2 odustajanja da bi Damir usao u glavni zdrijeb BA ??
$3,765Vedad87 je napisao/la:Da li je i koliko je za sad Dzumi zaradio na ovom turniru?
$3,765 i 35 bodovaVedad87 je napisao/la:Da li je i koliko je za sad Dzumi zaradio na ovom turniru? Npr. da ne do Bog sutra izgubi (kao što neće)
Hvala drugVirtu4l je napisao/la:$3,765Vedad87 je napisao/la:Da li je i koliko je za sad Dzumi zaradio na ovom turniru?
Jesu i dublovi. Meni ne odgovara u 16h, škola. Samo da bude u isto vrijeme sa Damirom.esprit24 je napisao/la:Joj nemoj brate tako kasnoUnofficialpage je napisao/la:Ne prija 16h. Ali prije njega ima 5 mečeva, program počinje u 11. Ne vjerujem da će u 16h početi, da hoće sačekati do pola 7 ili barem 6.esprit24 je napisao/la:Cestitke dzumiju, i idemo dalje, znal neko kad igra Mirza sutra?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.moram na posao, otkud pet meceva??? Nije valjda da ce se i dublovi igrat ne centralnom terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.