Opet preskaces ili ne vidiš.Neandertalac je napisao/la:lazar je napisao/la:Malo je glavna stranica pretjerala, da je momak ispostovan pa hajd moze se i ono napisati. Ali nije i ovako ce krenuti bespotrebno medijsko prepucavanje.
Opet ce Antolovic biti glavna veza za ofanzivnim dijelom, a kokot se dovodi![]()
lazar je napisao/la:supaklazar je napisao/la:Tomica na lomaculazar je napisao/la:Onda i razumijem Tomica![]()
Dobro je pa nam dolazi u 16. kolu Olimpik, ako se tradicija nastavi mozemo se nadati Evropi.lazar je napisao/la:Taman je to KokotImali smo na probu 5x boljeg od Kokota pa nije "zadovoljio".
lazar je napisao/la:Uhvatili su se posla za koji nisu bili spremni. Hadis bi bio puno bolje rješenje od Harisa. I na kraju ce se sva kola slomiti na Odi. A oni ce se koristiti otrcanom frazom " omogucili smo stručno štabu vrhunske uslove i doveli tražena pojačanja".
Nama ostaje moliti Boga da Amara otjeraju ili da Brko kupi par naših staraca.lazar je napisao/la:Zimske pripreme su itekako vazne. Istina pripremamo se za PL, ali nismo mi Siroki, Olimpic, Zrinjski ili Sarajevo da imamo sirinu. Nemamo klupe, nismo fizicki spremni, odbrana neuigrani, a bez Tomica je i vezni red upitan. Od 15 utakmica 3 bez primljenog gola. Jos novi trener, novi stil igre, novi igraci. Kad cemo se spremiti ako ne sada ? Moze Oda uigravati protiv Goska, ali **** ti to ako ce nam Kosoric i Bogdanovic biti glavni asistenti. Ne mozes ovako u Evropu.
I na kraju krajeva sve ovo imaju i u Sarajevu ako se vec gledaju finansije.lazar je napisao/la: Ne ja sam onaj koji je dao prijedlog kako privuci clanove. Kako izvuci maksimum iz clanova, a ne kukati i moliti. Najbolje na clansku napisati "ko voli Želju on ce i kupiti".
2.
Ja kao clan kluba i vlasnik godisnje karte imam pravo da kritikujem rad uprave kad god mislim da nisu upravu.lazar je napisao/la:Sta mozes vidjeti protiv GOSK ili Slobode i ne znam ko jos vec ? Nista
Ne mozes se uigrati kako treba, ne mozes vidjeti gdje skripi, a isto ne mozes ni vidjeti koji dio ekipe je dobar.
Fiziku su mogli u Sarajevu raditi, ko njihova plastika ili nasa isto je, a vrijeme slicno. Snijeg, kisa, sunce/vjetar tim redomEvo samo u zadnjih mjesec dana. Iz postova ti se vidi da si totalno dezorjentisan, neupucen, neodgojen, da nemas postovanja. Balo balavi!lazar je napisao/la:Kad Zvijezda može u Tursku mogli smo i mi. **** ti i pojacanja ako nemaš jake pripreme.
Starac stigle su te godine, nabi cvike i upali svjetlo u toj pecini. **** ti pojela vid.
I sam sam napisao za dio koji se odnosi na igrački kadar da su primili kritike tj. za dio koji se ne odnosi za igrački kadar dobili su pohvale.
Sve citirano ziva istina i ako je istina pljuvanje sta onda nije ? Treba čovjek govoriti kako je sve uredu ? Sta napisati pozitivno ? Došao nam Kokot, Djelmic i Uzelac jupiii, prošetati ćemo se ligom. Titula na dohvat ruke ? Dovoljno pozitivno?
U vezi Tomica je neka druga prica bila.