come on you lions!
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
sutra nemamo vise pravo na kiks. ovaj colchester je cista **** u zadnje vrijeme, ako tamo izgubimo vala i nemamo sta traziti u vezi druge pozicije iskreno receno
! uzeti sutra tri boda bi bilo idealno, pogotovo jer ce 100% swindon dobiti svoju utakmicu protiv slabasnog tranmere-a. igraci moraju ici na tri boda sutra, biti ce vise millwallovi navijaca nego domaci maltene
tako da ce biti skoro i domacinska atmosfera..
come on you lions!
come on you lions!
Jeli se to igraju sutra i nize lige od Championshipa ili samo Millwall igra posto sam malopre gledao u ponudi za sutra nema nista.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
igra se puno kolo league one sutra, vjerovatno i league two..Devil je napisao/la:Jeli se to igraju sutra i nize lige od Championshipa ili samo Millwall igra posto sam malopre gledao u ponudi za sutra nema nista.
colchester-millwall 1-1(lisbie 50' - morison 43')
colchester-millwall 1-2(bathh autogol 78')
colchester-millwall 1-2 FT. nadam se da smo opet poceli novi pobjednicki niz s tri boda danas
. hitman morison zabio svoj 19 gol(!) ove sezone za zasluzeno vodstvo millwalla pri kraju prvog poluvremena nakon sto je propustio par sansi. totalna dominacija millwalla i onda strasan kiks golmana david forde-a
i 1-1! do tada ovaj colchester nije imao udarca u okviru gola, sto kaze komentator millwall do tada bio u potpunoj kontroli meca. steta. nakon toga zamjena morisona kojeg jackett stedi radi suspenzije(jos jedan zuti morisonu i on pauzira dvije utakmice), ulazi shaun batt i nakon odlicnog prodora ubaciva loptu u peterac colchestera gdje batth pogada autogol za novo vodstvo millwalla
. nakon toga colchester nije uspio bas nista ozbiljno pokusati da ugroze gol forde-a opet. sve u svemu potpuno zasluzena pobjeda, samo da tranmere sad otkine bod(ove) swindonu i mirna bosna
.
come on you lions!
come on you lions!
Vidi ti njih sto su se ubezobrazili u poslednje vreme,nece ljudi bezveze da se cimaju po barazu kada mogu direktno.Cestitke na pobedi,da Bog da ih bilo jos vise do kraja prvenstva.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hvala vam 
odlican vijest je stigla iz kluba danas, solidni lijevi bek tony craig je produzio svoj ugovor s klubom do 2013. ispod sam postavio par slika iz utakmice protiv colchestera..

Udrobilo se ovo na kraju moj ti @steve-o.
Gurati do kraja,ko zna kad ce vam opet ispasti prilika da direktno idete.
Play off je lutrija i kocka.
Gurati do kraja,ko zna kad ce vam opet ispasti prilika da direktno idete.
Play off je lutrija i kocka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Pikamer: sve je moguce, nadam se da cemo vidjeti naj-zesci derbi londona u championshipu
@haris: to se desilo prosle sezone, u playoff finale apsolutni favorit protiv scunthorpea i na kraju nista. moramo sad ici na drugo mjesto, pogotovo jer igramo zadnju utakmicu sezone kuci protiv swindona, ta utakmica ce vjerovatno odluciti ko ide direktno u championship..
@haris: to se desilo prosle sezone, u playoff finale apsolutni favorit protiv scunthorpea i na kraju nista. moramo sad ici na drugo mjesto, pogotovo jer igramo zadnju utakmicu sezone kuci protiv swindona, ta utakmica ce vjerovatno odluciti ko ide direktno u championship..
nema problema, evo tablice. raspored slijedi ispod linkaPIKAMER je napisao/la:Steve, de nam stavi tabelu i raspored do kraja, ako ti nije sta!?
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 418665.stm
10.04 - 16.00: Gillingham
13.04 - 20.45: @Yeovil
16.04 - 20.45: @Huddersfield
24.04 - 16.00: Leyton Orient
01.05 - 16.00: @Tranmere
08.05 - 16.00: Swindon
Millwall: Forde, Smith, Craig, Abdou, Robinson, Ward, Schofield, Trotter, Batt, Morison, Hackett. Subs: Sullivan, Barron, Laird, Harris, Obika, Alexander, Frampton.
Gillingham: Julian, Fuller, Nutter, Lewis, Richards, Jackson, Barcham, Miller, Jackman, Howe, Dennehy. Subs: Royce, Maher, Bentley, Dickson, Gowling, Oli, Weston.
Gillingham: Julian, Fuller, Nutter, Lewis, Richards, Jackson, Barcham, Miller, Jackman, Howe, Dennehy. Subs: Royce, Maher, Bentley, Dickson, Gowling, Oli, Weston.
millwall-gillingham 1-0(batt 27')
ps: colchester-swindon 1-0!
edit: millwall-gillingham 2-0(craig 35')
ps: colchester-swindon 1-0!
edit: millwall-gillingham 2-0(craig 35')
Eto vas na tom famoznom drugom mjestu.Ja vise nebi ni igrao.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Eto vas na tom famoznom drugom mjestu.Ja vise nebi ni igrao.![]()
veliki kiks swindona veceras, samo remi protiv exetera. znaci imaju utakmice vise od millwalla i bod manje. nebi smjeli sutra kiksati protiv yeovila!
Yeovil Town: McCarthy, Acock, Caulker, Forbes, Tomlin, Welsh, Bowditch, Williams, Kalala, MacDonald, N.Smith. Subs: Murtagh, Martin, Murray, Downes, Ayling, Hutchins.
Millwall: Forde, J. Smith, Craig, Abdou, Robinson, Ward, Schofield, Trotter, Batt, Morison, Harris. Subs: Sullivan, Barron, Hackett, Fuseini, Laird, Obika, Alexander.
Millwall: Forde, J. Smith, Craig, Abdou, Robinson, Ward, Schofield, Trotter, Batt, Morison, Harris. Subs: Sullivan, Barron, Hackett, Fuseini, Laird, Obika, Alexander.
Jao-vilsteve-o je napisao/la:veliki kiks swindona veceras, samo remi protiv exetera. znaci imaju utakmice vise od millwalla i bod manje. nebi smjeli sutra kiksati protiv yeovila!
Nabodite ih ,veceras duplo
Ali izgleda oni bodu vas,a i Leeds ode ako ovako ostane.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 apr 2010, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
tu se proslavio beg.harishp je napisao/la:Jao-vilsteve-o je napisao/la:veliki kiks swindona veceras, samo remi protiv exetera. znaci imaju utakmice vise od millwalla i bod manje. nebi smjeli sutra kiksati protiv yeovila!to je klub gdje je ona ohrdina od covjeka branila
edit: a u pm, evo vodi yeovil 1-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.