FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lazar » 19 feb 2015, 19:51

Neandertalac je napisao/la:
lazar je napisao/la:Malo je glavna stranica pretjerala, da je momak ispostovan pa hajd moze se i ono napisati. Ali nije i ovako ce krenuti bespotrebno medijsko prepucavanje.
Opet ce Antolovic biti glavna veza za ofanzivnim dijelom, a kokot se dovodi :clap: :clap:
lazar je napisao/la:supak
lazar je napisao/la:Tomica na lomacu
lazar je napisao/la:Onda i razumijem Tomica
:crazy:
Dobro je pa nam dolazi u 16. kolu Olimpik, ako se tradicija nastavi mozemo se nadati Evropi.
lazar je napisao/la:Taman je to Kokot :crazy: Imali smo na probu 5x boljeg od Kokota pa nije "zadovoljio".
lazar je napisao/la:Uhvatili su se posla za koji nisu bili spremni. Hadis bi bio puno bolje rješenje od Harisa. I na kraju ce se sva kola slomiti na Odi. A oni ce se koristiti otrcanom frazom " omogucili smo stručno štabu vrhunske uslove i doveli tražena pojačanja".
Nama ostaje moliti Boga da Amara otjeraju ili da Brko kupi par naših staraca.
lazar je napisao/la:Zimske pripreme su itekako vazne. Istina pripremamo se za PL, ali nismo mi Siroki, Olimpic, Zrinjski ili Sarajevo da imamo sirinu. Nemamo klupe, nismo fizicki spremni, odbrana neuigrani, a bez Tomica je i vezni red upitan. Od 15 utakmica 3 bez primljenog gola. Jos novi trener, novi stil igre, novi igraci. Kad cemo se spremiti ako ne sada ? Moze Oda uigravati protiv Goska, ali **** ti to ako ce nam Kosoric i Bogdanovic biti glavni asistenti. Ne mozes ovako u Evropu.
I na kraju krajeva sve ovo imaju i u Sarajevu ako se vec gledaju finansije.
lazar je napisao/la: Ne ja sam onaj koji je dao prijedlog kako privuci clanove. Kako izvuci maksimum iz clanova, a ne kukati i moliti. Najbolje na clansku napisati "ko voli Želju on ce i kupiti".
2.
Ja kao clan kluba i vlasnik godisnje karte imam pravo da kritikujem rad uprave kad god mislim da nisu upravu.
lazar je napisao/la:Sta mozes vidjeti protiv GOSK ili Slobode i ne znam ko jos vec ? Nista
Ne mozes se uigrati kako treba, ne mozes vidjeti gdje skripi, a isto ne mozes ni vidjeti koji dio ekipe je dobar.
Fiziku su mogli u Sarajevu raditi, ko njihova plastika ili nasa isto je, a vrijeme slicno. Snijeg, kisa, sunce/vjetar tim redom
lazar je napisao/la:Kad Zvijezda može u Tursku mogli smo i mi. **** ti i pojacanja ako nemaš jake pripreme.
Evo samo u zadnjih mjesec dana. Iz postova ti se vidi da si totalno dezorjentisan, neupucen, neodgojen, da nemas postovanja. Balo balavi!
Opet preskaces ili ne vidiš.
Starac stigle su te godine, nabi cvike i upali svjetlo u toj pecini. **** ti pojela vid.
I sam sam napisao za dio koji se odnosi na igrački kadar da su primili kritike tj. za dio koji se ne odnosi za igrački kadar dobili su pohvale.
Sve citirano ziva istina i ako je istina pljuvanje sta onda nije ? Treba čovjek govoriti kako je sve uredu ? Sta napisati pozitivno ? Došao nam Kokot, Djelmic i Uzelac jupiii, prošetati ćemo se ligom. Titula na dohvat ruke ? Dovoljno pozitivno?
U vezi Tomica je neka druga prica bila.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 feb 2015, 19:56

lazar je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
lazar je napisao/la:Malo je glavna stranica pretjerala, da je momak ispostovan pa hajd moze se i ono napisati. Ali nije i ovako ce krenuti bespotrebno medijsko prepucavanje.
Opet ce Antolovic biti glavna veza za ofanzivnim dijelom, a kokot se dovodi :clap: :clap: :crazy:
Dobro je pa nam dolazi u 16. kolu Olimpik, ako se tradicija nastavi mozemo se nadati Evropi.
lazar je napisao/la:Taman je to Kokot :crazy: Imali smo na probu 5x boljeg od Kokota pa nije "zadovoljio".
lazar je napisao/la:Uhvatili su se posla za koji nisu bili spremni. Hadis bi bio puno bolje rješenje od Harisa. I na kraju ce se sva kola slomiti na Odi. A oni ce se koristiti otrcanom frazom " omogucili smo stručno štabu vrhunske uslove i doveli tražena pojačanja".
Nama ostaje moliti Boga da Amara otjeraju ili da Brko kupi par naših staraca.
lazar je napisao/la:Zimske pripreme su itekako vazne. Istina pripremamo se za PL, ali nismo mi Siroki, Olimpic, Zrinjski ili Sarajevo da imamo sirinu. Nemamo klupe, nismo fizicki spremni, odbrana neuigrani, a bez Tomica je i vezni red upitan. Od 15 utakmica 3 bez primljenog gola. Jos novi trener, novi stil igre, novi igraci. Kad cemo se spremiti ako ne sada ? Moze Oda uigravati protiv Goska, ali **** ti to ako ce nam Kosoric i Bogdanovic biti glavni asistenti. Ne mozes ovako u Evropu.
I na kraju krajeva sve ovo imaju i u Sarajevu ako se vec gledaju finansije.
lazar je napisao/la: Ne ja sam onaj koji je dao prijedlog kako privuci clanove. Kako izvuci maksimum iz clanova, a ne kukati i moliti. Najbolje na clansku napisati "ko voli Želju on ce i kupiti".
2.
Ja kao clan kluba i vlasnik godisnje karte imam pravo da kritikujem rad uprave kad god mislim da nisu upravu.
lazar je napisao/la:Sta mozes vidjeti protiv GOSK ili Slobode i ne znam ko jos vec ? Nista
Ne mozes se uigrati kako treba, ne mozes vidjeti gdje skripi, a isto ne mozes ni vidjeti koji dio ekipe je dobar.
Fiziku su mogli u Sarajevu raditi, ko njihova plastika ili nasa isto je, a vrijeme slicno. Snijeg, kisa, sunce/vjetar tim redom
lazar je napisao/la:Kad Zvijezda može u Tursku mogli smo i mi. **** ti i pojacanja ako nemaš jake pripreme.
Evo samo u zadnjih mjesec dana. Iz postova ti se vidi da si totalno dezorjentisan, neupucen, neodgojen, da nemas postovanja. Balo balavi!
Starac stigle su te godine, nabi cvike i upali svjetlo u toj pecini. **** ti pojela vid.
I sam sam napisao za dio koji se odnosi na igrački kadar da su primili kritike tj. za dio koji se ne odnosi za igrački kadar dobili su pohvale.
Sve citirano ziva istina i ako je istina pljuvanje sta onda nije ? Treba čovjek govoriti kako je sve uredu ? Sta napisati pozitivno ? Došao nam Kokot, Djelmic i Uzelac jupiii, prošetati ćemo se ligom. Titula na dohvat ruke ? Dovoljno pozitivno?
Realno si sve fulio, pljujes bez veze i bez ikakve osnove. Nemas pojma sta pises!

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u 19 feb 2015, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 19 feb 2015, 19:57

Moram samo reci par stvari uvezi statuta.

Sposobnost uprave se ne ogleda u donosenju statuta, jer takva stvar je vec lansirana (uspjesno), vec nakon statuta.
Kao sto je neko rekao, mi smo prerovili uzduz i poprijeko BIH a i sire, cak i Njemacku, i Tursku i Katare i sve ostalo , medjutim samo pukom srecom smo naletili na Tana zahvaljujuci jednom momku. Svaka mu cast na tome.
A i Tan ponekad vise emocijama nego glavom razmislja, pogotovo u poznim godinama :) ... jer da je uzimao rizike ulaganja u obzir, sigurno bi se dobro zapitao. Ali sreca nasa pa nije. :D

Prema tome, prave bitke pocinju tek nakon donosenja statuta - a paralelno s tim se mora od neceg zivjeti, jer moze potrajati.
Mi smo recimo izglasali statut 14.6.2012. a Tan je dosao na samom kraju 2013. godine. To je predug vremenski period u kojem nam se dosta ruznih stvari izdesavalo.
Poenta posta je da nece onog dana nakon izglasavanja statuta, sve biti sjajno i bajno i totalno drugacije u odnosu na prethodni dan, i da se mora raditi na prezivljavanju (dovodjenju sponzora, vracanju dugova, transferiranju igraca i sl.)
Zadnja izmjena: ren_hz, dana/u 19 feb 2015, 20:01, ukupno mijenjano 2 puta.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 19 feb 2015, 19:57

Upravu si @vrbanjusa. I ti i kolega ti.
Moja zadnja
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 19 feb 2015, 20:14, ukupno mijenjano 4 puta.

katalinskiosim
Kontakt:

Post Postao/la katalinskiosim » 19 feb 2015, 20:00

Može i u pp

Nisam najbolje upućen, a već ko jeste da mi kaze dali se sutra moze ogledati meč na tribinama
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 feb 2015, 20:06

@Neandrtalac

De kralju i moje postove nađi, da vidim gdje sam pljuvao jer ja stvarno ne mogu da sjetim ničega :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 19 feb 2015, 20:26

ren_hz je napisao/la:Moram samo reci par stvari uvezi statuta.

Sposobnost uprave se ne ogleda u donosenju statuta, jer takva stvar je vec lansirana (uspjesno), vec nakon statuta.
Kao sto je neko rekao, mi smo prerovili uzduz i poprijeko BIH a i sire, cak i Njemacku, i Tursku i Katare i sve ostalo , medjutim samo pukom srecom smo naletili na Tana zahvaljujuci jednom momku. Svaka mu cast na tome.
A i Tan ponekad vise emocijama nego glavom razmislja, pogotovo u poznim godinama :) ... jer da je uzimao rizike ulaganja u obzir, sigurno bi se dobro zapitao. Ali sreca nasa pa nije. :D

Prema tome, prave bitke pocinju tek nakon donosenja statuta - a paralelno s tim se mora od neceg zivjeti, jer moze potrajati.
Mi smo recimo izglasali statut 14.6.2012. a Tan je dosao na samom kraju 2013. godine. To je predug vremenski period u kojem nam se dosta ruznih stvari izdesavalo.
Poenta posta je da nece onog dana nakon izglasavanja statuta, sve biti sjajno i bajno i totalno drugacije u odnosu na prethodni dan, i da se mora raditi na prezivljavanju (dovodjenju sponzora, vracanju dugova, transferiranju igraca i sl.)
nista novo nisi rekao to mi svi znamo,samo sto kod vas su se ulagaci trazili a kod nas ce ici brze jer se vec vrse neki pregovori.sada na svoj dio foruma.
51%--------49%

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 19 feb 2015, 20:42

Kusturica, Gracic i Siljak izdominirase na TVSA

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 19 feb 2015, 21:02

Fino su Miro, Edis i Nijaz ovo odradili. Nefić par puta bez konkretnog odgovora.

Mislim da će ovo na dobro izaći, uz slogu sva tri kluba može se zakonski ovo izbjeći. Ch.Willa ti bi treba znati više oko ovih zakonskih stvari, može li se izbjeći plaćanje?

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Re: AW: FK Željezničar

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 19 feb 2015, 21:03

shzna je napisao/la:Kusturica, Gracic i Siljak izdominirase na TVSA

Daj link za nas koji ne zive u Bosni ako imas

Ma vi stvarno niste normalni !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 19 feb 2015, 21:08

Nema, zavrsila je emisija... Nefic ostao hladno bez argumenata, lako je pricati suplju, al' trebali su pomoci klubove, a tuzbom to sigurno nece...

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 feb 2015, 21:10

ja sam umjereni optimista.

a nefić je u svom životu bez konkretnog odgovora, najkonkretnije što se može čuti je "poduzimamo radnje na rasvjetljenju krivičnog djela".

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 feb 2015, 21:10

Nadam se da će @vedator da uradi neki upload ako bude u mogućnosti.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 feb 2015, 21:12

DukeOfWellington je napisao/la:Nadam se da će @vedator da uradi neki upload ako bude u mogućnosti.
Bice na youtube channel FKS.
1946

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 feb 2015, 21:19

DukeOfWellington je napisao/la:Nadam se da će @vedator da uradi neki upload ako bude u mogućnosti.
Evo ja cu ti ukratko;
Nefic, klasicni primjer doskolovanog papka sa jakim vezama. Novinarka, ko" da mu je sestra.
Ostali, kratko jasno, ne placa niti jedan kanton osim sarajevskog, nametnuto nam je potpisivanje ugovora, ne mozemo kao sportski kolektivi koji doprinose drustvu da podnesemo ovo finacijski, prilagani su neki primjeri gdje klubovi organizacijski oko 80% izdataka imaju na policiju i zastitare, itd(npr, utakmica kosta 100 milja, 50milja policiji, 30 zastitarima). Eh da, Gracic je javno rekao kako nece platiti, a ne bih ni ja da sam na njegovom mjestu.

Uglavnom jasno kao dan, jos jedan harac u drustvu gdje je vlasti sve dozvoljeno!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 19 feb 2015, 21:27

Ovo sada je na sudu, i mislim da je voz za otpis ili dogovor propao. To je i bila Neficeva prica,da se samo kao u buducnosti mogu dogovoriti da se cijena smanji i da Kanton iz budzeta placa dio tih troskova.

Jednostavno drzava te legalno reketira,imaju ugovor koji su i nasi potpisivali prije svake tekme za organizaciju,gdje se tacno navodi da u slucaju neizmirenja troskova sud dolazi kao zadnja instanca. A naravno sve je u skladu sa pravilnikom o organizaciji javnih priredbi. Mi smo te ugovore sa MUP-om morali potpisivati, jer jednostavno nema utakmice isao bi sluzbeni rezultat,ili da npr.idemo u Lukavicu da igramo ili Zenicu.

Sve u svemu mislim da cemo bar ovo do sad sto se nakupilo morati platiti,ljudi su nas uredno izreketirali "sve po zakonu" sto bi rekao Nedzad Brankovic.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 feb 2015, 21:28

vrbanjusa je napisao/la:
lazar je napisao/la:
Realno si sve fulio, pljujes bez veze i bez ikakve osnove. Nemas pojma sta pises!

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Nema svrhe objasnjavati, kasno je sada, kada su ga vec roditelji tako isprofilirali. Samo je jos dokazao da je povrsan i glup, te lazov i licemjer, a sa svakim novim postom tone sve dublje.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 feb 2015, 21:29

Možda ima neki pravni osnov po kojem sud može da presudi u našu korist.

Ali sve i da postoji takav osnov vjerovatno do takve presude ne bi ikad došlo.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 19 feb 2015, 21:33

DukeOfWellington je napisao/la:Možda ima neki pravni osnov po kojem sud može da presudi u našu korist.

Ali sve i da postoji takav osnov vjerovatno do takve presude ne bi ikad došlo.
Caka je u tome da li se utakmice stavljaju u isti kontekst sa organizacijom koncerta npr. odnosno da li su komercijalnog karaktera ili dogadjaji od drustvenog znacaja,nije tesko pogoditi kakvim dogadjajima ova drzava smatra fudbalske utakmice :crazy:

Bojim se da imamo novih 430 k duga
SLOBODA NAVIJAČIMA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 feb 2015, 21:33

polako, da ne letimo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 74 gosta.