FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo jedna pozitivna.Najaci smo kad nam je najgore jer mi smo Zeljo.Gazimo na proljece Oda ce uciniti cudo i mi cemo se plasirat u Evropu.Bicemo 3 na kraju.
nema ni antolović naše državljanstvo. ali to je opet samo 4.
Cini mi se da je Antolovic dobio naše državljanstvo..ChWilla je napisao/la:nema ni antolović naše državljanstvo. ali to je opet samo 4.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
A koliki je limit sa brojem stranaca .
- Neandertalac
- Kontakt:
Klimati glavom je ne talasanje i podrska klubu, sagledavanje realne situacije, i cekanje da ova uprava odradi bar jednu godinu pa da se sumiraju stvari? Interesantno je, i simptomaticno kako mladje generacije ni trunke postovanja nemaju, a pojedincima dobrano i ogoja fali. Pojedini nisu u zivotu na 20 utakmica bili, a daju sebi za pravo da "opravdano"lazar je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Lazar@, perozdero@faraonTM@ trenutno tri naj negativnija lika koja pisu na ovoj temi. Znaci, min svaki drug post pljuvanje i omalovazavanje o cemu god da se prica. I svaki dan vrte istu pricu, ujutro, popodne, navece, svaki im post skoro isti, i tako vec zadnjih 2 mjeseca. Kako vam ne dosadi u pm, svi znamo da imamo problema, napisite nesto pozitivno za promjenu.
Gdje ja pljujem ? I koga to pljujem ? I jesam li sta slagao do sada ? I sta sam ja to rekao pa je okarakterisano kao pljuvanje?
Pozitivno cu pisati kad bude sta pozitivno i to cu pohvaliti. Sto sam i radio.
A sto se mene tice ti nastavi klimat glavom dok artrozu ne dobijes, svejedno mi.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ja ne znam i da ima limit. a tačno je da večeras potpišu nekoga, da bi jedno 3-4 sedmice trebalo za sve papire, radnu i boravišnu.
Ima dobio je a dobice i vjerovatno poziv u reprezentacijuChWilla je napisao/la:nema ni antolović naše državljanstvo. ali to je opet samo 4.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hajd' fino.
Ovo u glavu, i sutra svi na generalku.. Korak po korak, SVI UZ PLAVO BIJELE !!!!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Jeli danas bio ko na treningu?
Moze li kakav izvjestaj napisati,kondicija,prvih 11, ima li sta novo?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Sutra na Grbavicu i sve mozes vidjeti na utakmiciPlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli danas bio ko na treningu?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
valjda ćeš šta šarnut za nas koji nećemo moći na utakmicuMinjore je napisao/la:Sutra na Grbavicu i sve mozes vidjeti na utakmiciPlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli danas bio ko na treningu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Naravno ako si u mogucnosti.
-
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
Na zalost nisam u mogucnosti pa ako bude mogao kakav izvjestaj il inataliraj vettel app na telefon i pusti utakmicu uzivo. 

Ma vi stvarno niste normalni !!!
Možda i Varea ima pravo na naše državljanstvo, ima ono pravilo za strance koji igraju 5 godina u jednoj državi da mogu dobiti državljanstvo te države u kojoj igraju, mada mislim da Varea ipak nije igrao 5 godina u BiH, možda 2,3 maksimalno...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Odgovori na pitanjaNeandertalac je napisao/la:Klimati glavom je ne talasanje i podrska klubu, sagledavanje realne situacije, i cekanje da ova uprava odradi bar jednu godinu pa da se sumiraju stvari? Interesantno je, i simptomaticno kako mladje generacije ni trunke postovanja nemaju, a pojedincima dobrano i ogoja fali. Pojedini nisu u zivotu na 20 utakmica bili, a daju sebi za pravo da "opravdano"lazar je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Lazar@, perozdero@faraonTM@ trenutno tri naj negativnija lika koja pisu na ovoj temi. Znaci, min svaki drug post pljuvanje i omalovazavanje o cemu god da se prica. I svaki dan vrte istu pricu, ujutro, popodne, navece, svaki im post skoro isti, i tako vec zadnjih 2 mjeseca. Kako vam ne dosadi u pm, svi znamo da imamo problema, napisite nesto pozitivno za promjenu.
Gdje ja pljujem ? I koga to pljujem ? I jesam li sta slagao do sada ? I sta sam ja to rekao pa je okarakterisano kao pljuvanje?
Pozitivno cu pisati kad bude sta pozitivno i to cu pohvaliti. Sto sam i radio.
A sto se mene tice ti nastavi klimat glavom dok artrozu ne dobijes, svejedno mi.kritikuju, tek se izlegli, a imaju "formirana" misljenja...
Za rad uprave koji se ne odnosi na igracki kadar nisam nista lose rekao, samo pohvalio. Citas na preskakanje, ali hajde nisi sam. Na ovaj ostatak ti i necu odgovarati.
- Neandertalac
- Kontakt:
lazar je napisao/la:Malo je glavna stranica pretjerala, da je momak ispostovan pa hajd moze se i ono napisati. Ali nije i ovako ce krenuti bespotrebno medijsko prepucavanje.
Opet ce Antolovic biti glavna veza za ofanzivnim dijelom, a kokot se dovodi![]()
lazar je napisao/la:supaklazar je napisao/la:Tomica na lomaculazar je napisao/la:Onda i razumijem Tomica![]()
Dobro je pa nam dolazi u 16. kolu Olimpik, ako se tradicija nastavi mozemo se nadati Evropi.
lazar je napisao/la:Taman je to KokotImali smo na probu 5x boljeg od Kokota pa nije "zadovoljio".
lazar je napisao/la:Uhvatili su se posla za koji nisu bili spremni. Hadis bi bio puno bolje rješenje od Harisa. I na kraju ce se sva kola slomiti na Odi. A oni ce se koristiti otrcanom frazom " omogucili smo stručno štabu vrhunske uslove i doveli tražena pojačanja".
Nama ostaje moliti Boga da Amara otjeraju ili da Brko kupi par naših staraca.
lazar je napisao/la:Zimske pripreme su itekako vazne. Istina pripremamo se za PL, ali nismo mi Siroki, Olimpic, Zrinjski ili Sarajevo da imamo sirinu. Nemamo klupe, nismo fizicki spremni, odbrana neuigrani, a bez Tomica je i vezni red upitan. Od 15 utakmica 3 bez primljenog gola. Jos novi trener, novi stil igre, novi igraci. Kad cemo se spremiti ako ne sada ? Moze Oda uigravati protiv Goska, ali **** ti to ako ce nam Kosoric i Bogdanovic biti glavni asistenti. Ne mozes ovako u Evropu.
I na kraju krajeva sve ovo imaju i u Sarajevu ako se vec gledaju finansije.
lazar je napisao/la: Ne ja sam onaj koji je dao prijedlog kako privuci clanove. Kako izvuci maksimum iz clanova, a ne kukati i moliti. Najbolje na clansku napisati "ko voli Želju on ce i kupiti".
2.
Ja kao clan kluba i vlasnik godisnje karte imam pravo da kritikujem rad uprave kad god mislim da nisu upravu.
lazar je napisao/la:Sta mozes vidjeti protiv GOSK ili Slobode i ne znam ko jos vec ? Nista
Ne mozes se uigrati kako treba, ne mozes vidjeti gdje skripi, a isto ne mozes ni vidjeti koji dio ekipe je dobar.
Fiziku su mogli u Sarajevu raditi, ko njihova plastika ili nasa isto je, a vrijeme slicno. Snijeg, kisa, sunce/vjetar tim redom
Evo samo u zadnjih mjesec dana. Iz postova ti se vidi da si totalno dezorjentisan, neupucen, neodgojen, da nemas postovanja. Balo balavi!lazar je napisao/la:Kad Zvijezda može u Tursku mogli smo i mi. **** ti i pojacanja ako nemaš jake pripreme.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ima onaj jedan jos gori sto pljuje kako smo otisli u Medjugorje a ne u Citluk 
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
U 20 na TVSA ima emisija, predstavnici Sarajeva, Zeljeznicara i Olimpica kontra predstavnika MUP-a. Pa eto, da znate.
1946
Hvala
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Odakle ce se gledat tekma sutra!? Mislim koja ce biti otvorena kapija!? Samo Jug? Ili i sjever i zapad ili zatvoreno sve!?
Kralj price
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.