BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ma ako nista gledat cemo veoma zanimljiv mec, sto nismo navikli gledati u zadnjim Damirom mecevima. Nesto novo za nas. :p
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kakav drop shot.
Hahah poludio Džumi. Sudija je nastradao.
Hahah poludio Džumi. Sudija je nastradao.
- firefirefirely
- Kontakt:
Koliki aut u pm AAAAAAAAAAAA ja bi im mater hebo
Mater ti coravu, dva outa ko kuca
i meni se ucinila ova druga lopta kad je bila blizu damira da je velik aut bio

Damir pomrle hebe, mora se smiriti previše se počeo ljutiti...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
brejkkkk
Bravo mali
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- firefirefirely
- Kontakt:
Tako je Damkeeee, pokazi igrom da si jacini od sudija!!! 

Ma bravoooo majstore.
Morao je reagovat na one aut lopte.
Morao je reagovat na one aut lopte.
ja volim vjestice na metli hahahah metla atrakcijasuhakrpa je napisao/la:brejkkkk

Eto šta se desi čim milimetar odstupi od plana...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uh, ušao je u lošu seriju...samo da se ne počne previše nervirati.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Nije nemoguće i da želi na kvale u Buenos Aires.Vedad87 je napisao/la:Uh, ušao je u lošu seriju...samo da se ne počne previše nervirati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da nije BA u pitanju nego ovo gore što napisah na početku meča. Biće ovo sve samo ne lagan meč.pingpong je napisao/la:Uhh biće ovo težak meč. Slični su tipovi igrača, brzi obojica. Ni jedan neće imati sigurnu servu. A ovaj azijat će se naložit pravo da pokaže da je bolji.
Zadnja izmjena: pingpong, dana/u 19 feb 2015, 18:19, ukupno mijenjano 2 puta.
S tim u vezi, to bi bilo ok, ako želi...ali ko će mu ga znatiVirtu4l je napisao/la:Nije nemoguće i da želi na kvale u Buenos Aires.Vedad87 je napisao/la:Uh, ušao je u lošu seriju...samo da se ne počne previše nervirati.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
To mačak... 
Mada ovdje break nije break. Mislim da se lakše uzima break nego svoj servis u ovakvim mečevima...

Mada ovdje break nije break. Mislim da se lakše uzima break nego svoj servis u ovakvim mečevima...
Zadnja izmjena: pingpong, dana/u 19 feb 2015, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
to Damireee 

- firefirefirely
- Kontakt:
Cisto sumnjam, ne bi se ovoliko nervirao.. Vratio se malo u ritam, bitno je sada potvrditi break i uzeti prvi set. U drugom onda ide unistavanje
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ti nikako da odustaneš od te idejeVirtu4l je napisao/la: Nije nemoguće i da želi na kvale u Buenos Aires.

Odlično je ovo, samo da malo popravi igru na drugi servis i ovaj Jung će polako da pakuje kofere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.