I onda ima obraza nešto meni i pegiju govoriti. Stidi se klare

DiCaprio clutch u zadnjem trenutku tricu za prvo mjesto.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tacno...Nisam nikako ni glasao, poucen iskustvom o najprecjenjenijim filmovima, to me nimalo ne iznenadjuje...muamerc je napisao/la:Sve ok, ali meni Bale nije za prvih pet. A nasuprot, na primjer, jedan Dustin Hoffman nema ni boda mislim.
Jel vas dvojica znate citati? Vama najbolji glumci je tema. Znaci nase subjektivno misljenje.Neandertalac je napisao/la:Tacno...Nisam nikako ni glasao, poucen iskustvom o najprecjenjenijim filmovima, to me nimalo ne iznenadjuje...muamerc je napisao/la:Sve ok, ali meni Bale nije za prvih pet. A nasuprot, na primjer, jedan Dustin Hoffman nema ni boda mislim.
ma niđe veze... bejl ima 3-4 dobra filma i dvije dobre uloge(betmena ne računam), već samo prestiž i američki psiho... pa kolega iz prestiža mu je 2x bolji glumac...muamerc je napisao/la:Sve ok, ali meni Bale nije za prvih pet. A nasuprot, na primjer, jedan Dustin Hoffman nema ni boda mislim.
to će biti izbor za najbolju sisu i dupe, a ne glumicumessilla je napisao/la:Daj nakon ovog glumice. To ce biti papren izbor. Valja izabrati samo 5 imena.
ne zayebaji nego stavi 10 imena, jer tako se dobija i kvalitet i pravi izborKlare je napisao/la:Uradjen je posljednji apdejt za anketu, molim da ponovo pritisnete dugmic, ako vam nije tesko.
Ja se duboko ispricavam, jer Donie je kriv za sve.![]()
Dakle zabuna je nastala u tome sto ne mislim stavljati milion imena na zavrsnu anketu, pravilno je da bude 5 imena max.
Peto mjesto kao sto vidite ima podjednak broj bodova, medjutim Eastwood je uletio zbog najveceg broja sestica, i to po pravilu presudjuje.
Pa ne moze biti najbolja glumica i gabor u isto vrijeme.DANTES je napisao/la: to će biti izbor za najbolju sisu i dupe, a ne glumicu
neće da stavi 10 jer je dep deveti..Donnie Darko je napisao/la:Klare izmišlja pravila samo da Day Lewis ne uđe u anketu. Sramota.
Ma neće DDL-a ubacit. Prvo stavio 5 da bi ovaj izvisio, pa je proširio na 6 i onda ga nije stavio u anketu iako je imao broj bodova, a onda vratio na 5 uz izgovor da ulazi onaj sa najviše šestica.DANTES je napisao/la: neće da stavi 10 jer je dep deveti..
Ma nisam kad ti kazem.Donnie Darko je napisao/la:Klare izmišlja pravila samo da Day Lewis ne uđe u anketu. Sramota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.