bordograd je napisao/la:Mi imamo neka pozitivna događanja, atmosferu i u globalu modalitet rada i upravljanja u klubu ali suludo je pričati o nekim "miljama ispred" ostalih u našoj ligi, okruženje neću ni da spominjem. Neki zaboravljaju da jedan Široki ima uređen stadion, jake sponzore i upravu godinama unazad, svoj trening kamp već pet godina i još mnogo toga. Možemo mi njih mrziti, imamo puno pravo na to, ali o njima govoriti pežorativno u smislu uređenosti i poslovanja nikada i nikako. Ono što možemo argumentovano konstatovati jeste da smo mi na pravom putu da kroz nekoliko godina postanemo jedan od najuređenijih i najuspješnijih klubova u ovom dijelu Evrope. Ne trebamo letiti u visine, iako možda možemo sada kada nam je Turkish Airlines sponzor

Ovo si dobro napisao, upravo tako ja vidim ŠB, oni su konstanti i uvijek u samom vrhu. Nama je ljudi važno da bez ovakve strašne euforije, napravimo ono čemu se nadamo. Gledao sam raspored ŠB i dosta je dobar, bojim se da će rekordan broj bodova trebati za titulu, a to je možda da sve pobijedimo

mi ako uspijemo sputati svoju euforiju i ne prenjeti je na igraće uspjećemo

naše vrijeme tek dolazi aBd