Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 17 feb 2015, 13:33

Ne bih rekao da su glasine, s obzirom da je Sky preneo vest, i to nisu naglasili "mozda ce biti" vec da jeste suspendovan. I Markec je na twitteru vec odgovorio.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 17 feb 2015, 14:12

Sky je prenio nakon sto je Markovic na tviteru objavio 4 i sliku prekrsaja. UEFA jos nije zvanicno objavila odluku.
Evo sta kaze Echo:
11:55AMKristian Walsh
We're still trying to get to the bottom of Markovic.The news originates from this UEFA document (which, if you click/tap, will open in a new window).However, we were alerted to this earlier in the week and our man James Pearcediscovered the length of his ban would be decided upon on Thursday.He’s certain to serve a one-match suspension which means he will miss Thursday’sEuropa League last 32 first leg with Besiktas at Anfield.
11:38AMKristian Walsh
I've been ruminating on Twiitter over whether Markovic's tweet is simply asking the question, rather than giving an answer. Given Uefa don't seem to have announced it, I suspect my hunch could be right. We'll see.Social media, eh?
11:31AMKristian Walsh
We are waiting for confirmation on the four-game ban, so stick with us.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ws-8652287" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 feb 2015, 21:46

Ojo večeras prvi put startao za Wigan i odma asistirao za vodstvo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 feb 2015, 22:05

slika

Ma šta 4 utakmice, zabrana do kraja karijere. :lol:
Mogao ga je ubiti :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 17 feb 2015, 23:32

Sudije su katastrofa al sto je najgore sto iz godine u godinu prave sve vise i vise gresaka. I to grijese na najbitnijim stvarima tokom igre i na najbitnijim utakmicama.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

micura26
Kontakt:

Post Postao/la micura26 » 18 feb 2015, 13:01

Pozdrav,odavno vec pratim forum pa reko da se prijavim i da zajedno pratimo utakmice najdrazeg nam kluba. YNWA

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 feb 2015, 13:02

pozdrav i hvala ljudima na lijepim zeljama znaci to...
e sad u vecini utakmica koje sam gledao u zadnje vrijeme sudije su ostetile liverpool al ne treba zaboraviti to da smo prosle sezone imali sjajno suđenje cak i pomoc sudija na nekim utakmicama.
mislim da je bolje ne obazirati se na to previse.
po meni se emre can pokazao za sad kao najbolje pojacanje ove sezone u zadnje vrijeme me odusevio sa nekoliko sjajnih partija. balloteli se vraca u formu izgleda zadnje dvije utakmice su bile dobre za njega ako se ne varam postigao je gol za pobjedu a u prosloj nakon faula koji je izborio sjajno sutirao a lallana postigao gol nakon odbijanca.
markovic se jos trazi i nece se ni naci dok ne poradi na snazi i kondiciji nek pita sterlinga za savjet on je napravio najveci pomak po tom pitanju i tu u veoma kratkom periodu :D
ibe se pokazao kao solidna opcija u svakom slucaju dosta bolje nego da je kupljen neki igrac na tu poziciju. meni nema nista draze nego kad neko iz akadamije dobije sansu i iskoristi je, ja sam uvijek pisao da je akademija jedina sansa liverpoola za neku svjetliju buducnost.
ovaj dvoboj protiv besiktasa meni nije toliko vazan ja bi volio da se pokusa iskoristiti prilika da se osvoji FA CUP jer ipak je taj trofej svima vjerovatno drazi nego europa liga a po meni ove sezone i puno realniji.
samo se bojim koliko ce ovi igraci izdrzati jer u zadnje vrijeme svaku utakmicu liverpool igra u manje vise istom sastavu.
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 feb 2015, 14:47

@fera sta ti je bilo ? :wtf:

Slazem se sa vecinom osim ovog za trofej. Smatram da nam EL treba vise biti prioritet zbog karte za LP jer ne vjerujem previse da istu mozemo osvojiti kroz ligu.
Ali FA Cup je nesto posebno i prestizno.
Nek oni osvoje makar jedan od ta dva trofeja i ja zadovoljan :)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 feb 2015, 15:13

Zna li neko šta večeras domaći kanali prenose, hoće negdje biti Liverpoola?
Ako neće, može neki link.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

micura26
Kontakt:

Post Postao/la micura26 » 19 feb 2015, 15:22

Ima prenos na BHT

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 19 feb 2015, 15:40

Bht,rtrs,htv2 prenose tekmu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 feb 2015, 16:05

dal da se smijem ili plačem. super što se neću morati peglati sa streamovima, ali na sva tri kanala OČAJNI komentatori.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 feb 2015, 16:12

alan_kardec je napisao/la:dal da se smijem ili plačem. super što se neću morati peglati sa streamovima, ali na sva tri kanala OČAJNI komentatori.
Sve je bolje od OBN-a :mrgreen:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 feb 2015, 18:20

Zato ja odoh u kafanu gledat, da me ne smaraju komentatori. :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 19 feb 2015, 18:33

Ili gledat na Obn a pustit ton sa streama? :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 19 feb 2015, 19:33

Veceras ponoviti onih 8:0 od 2008 godine ako se ne varam :D :D

Balonja vcrs igrac utakmice :)
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 19 feb 2015, 19:43

Ne mogu docekati utakmicu.Volio bih vidjeti Balu i Sturridga zajedno veceras.

EDIT:
STARTNIH 11: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Allen, Henderson, Moreno, Ibe, Coutinho, Lallana, Sturridge
IZMENE: Lovren, Lambert, Manquillo, Borini, Balotelli, Sterling, Ward

Moglo je to i bolje ali idemo pobjediti :opaopa:
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 feb 2015, 19:59

Zadnjih par dana je napisano dosta analiza po raznim stranicama oko toga sta treba biti prioritet ove sezone. Top4, FA cup ili Evropa Liga. Top4 je nekako svima prioritet, Cup drugi, dok je Evropa nekako vecini na zadnjem mjestu. Svi zele LP sljedece sezone, ali je plasman krpz ligu dosta tezak s obzirom na trenutnu poziciju i raspored utakmica. Brendan zeli neki kup. Evropa finansijski donosi malu zaradu u odnosu na plasman u ligi. Ja sam se ipak opredijelio za Evropu. Osvajanje EL bi doninelo oboje, plasman u LP i osvajanje kupa. Druga stvar je dodatno iskustvo koje bi igraci stekli u ovom takmicenju. Ovaj tim je neiskusan u evropskim takmicenjima. Rijetki su zaigrali protiv timova sa Kontinenta. Ogromna je razlika u stilovima igre u drugim ligama, nesto sa cim ovi igraci i trener nisu bas upoznati. Eventualno osvajanje bi dosta doprinijelo razvoju ovog mladog tima i zato bi ja volio da se ovo takmicenje igra sa najjacim timom, ali i ozbiljan napad na top4. Ipak je ljetos tim dosta pojacan tako da bi mogli izdrzati veci broj utakmica uz pazljivo doziranje minuta i vecom rotacijom igraca. To je nesto sto Rodgersu slabije ide. Gotovo svaku utakmicu igra sa istim igracima, sto je vjerujem i uzrok nekih povreda igraca. Vjerujem da par izmjena ne bi previse uticalo na kvalitet igre.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 feb 2015, 20:11

EdoMajka je napisao/la:Ne mogu docekati utakmicu.Volio bih vidjeti Balu i Sturridga zajedno veceras.

EDIT:
STARTNIH 11: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Allen, Henderson, Moreno, Ibe, Coutinho, Lallana, Sturridge
IZMENE: Lovren, Lambert, Manquillo, Borini, Balotelli, Sterling, Ward

Moglo je to i bolje ali idemo pobjediti :opaopa:
Kako nam navala izgleda strasno :tokralju: :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 feb 2015, 20:12

Iako sam rođeni optimista, mislim da je najlaksi nacin da se obezbijedi lp iduce sezone upravo kroz europa ligu. I, naravno, ako se gleda kroz financije, i nije neka lova, ali pehar je vec nesto drugo. Vec 10 godina nismo nista iz europe donijeli, tako da... Svakako nastaviti borbu za top 4, i svakako "gurati" FA kup, ali maksimalno se posvetiti Europa ligi.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.