FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

|-|0rD@Š
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la |-|0rD@Š » 05 apr 2010, 00:00

MaliMemo je napisao/la:
i mene strah da ne ostanemo bez evrope al ja sam jos optimista da cemo uzet titulu neznam sto al vjerujem u svoju svetinju do zadnjeg kola
Iskreno sanse da osvojite titilu su jako male, a da se domognete evrope itekako imate sanse.

Nemoj mislit da je ovo provokacija, nego moje ikreno i mislim realno misljenje, ... draze je meni da igraju Sarajevo i Zeljo u evropi nego neki drugi timovi. 8-)
pa svakom normalnom sarajliji je draze da igramo mi i vi u evropi.ako ti se cefne mozes otici pogledat utakmicu zelje ili sarajeva dok jedan od ta 2 tima igra u gostima. Znamo i mi da je tesko al jbg ovo je fudbal ko zna sta ce se desiti a iskreno ove godine u evropi zelim vidjeti timove koji znace nesto u evropi a evropi su najblizi sarajevo,borac,zeljo ;)
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 05 apr 2010, 00:03

TheManiacs je napisao/la:
pik je napisao/la:Gledam ovaj pregled i nemogu da vjerujem da ste dali gol pored onakvog sudjenja.Ono nije normalno,dva crvena ni zbog cega i mogu misliti jos koliko je kradje bilo od strane sudija :oops:
o kakvoj kradji ti pricas ? bio mozda u laktasima ? na pregledu vidjelo se da se moze igrati u laktasima imali ste velik broj prilika od kojih ste samo jednu iskoristili ;)
Sta si ti gledao? Cim smo poceli da dominiramo dao nam je dva crvena,koja ruku na srce nigdje veze al necemo o tome da nebude da kukamo sve je bilo posteno! Od evrope nista izgubicemo od Leotara nema ko da igra!

alibi

Post Postao/la alibi » 05 apr 2010, 09:25

pik je napisao/la:Gledam ovaj pregled i nemogu da vjerujem da ste dali gol pored onakvog sudjenja.Ono nije normalno,dva crvena ni zbog cega i mogu misliti jos koliko je kradje bilo od strane sudija :oops:
Nisam gledao a i ne moram ni gledati jer dobro znam kako i sta se sve desava na "vrucem" gostujucem terenu.Ocigledno je sudija bio centralna figura meca.Sto se tice nastavka prvenstva daj boze da se stvari malo poboljsaju,al iskreno se bojim da ova sezona je vec PROMASAJ.CALA p....za mene si ti najveci krivac.Bez obzira sto se povukao,ostavio si desetkovanu ekipu da se "vadi".

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 05 apr 2010, 10:56

alibi je napisao/la:
Nisam gledao a i ne moram ni gledati jer dobro znam kako i sta se sve desava na "vrucem" gostujucem terenu.Ocigledno je sudija bio centralna figura meca.Sto se tice nastavka prvenstva daj boze da se stvari malo poboljsaju,al iskreno se bojim da ova sezona je vec PROMASAJ.CALA p....za mene si ti najveci krivac.Bez obzira sto se povukao,ostavio si desetkovanu ekipu da se "vadi".

ne slazem s esa tobom, ova sezona sto s etice titule je izgubljena, ali sto se tice evrope nije, i mislim da cemo na kraju igrati u evropi,
sreca nasa pa kad smo i najslabiji idemo u evropu
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 apr 2010, 11:17

TheManiacs je napisao/la: o kakvoj kradji ti pricas ? bio mozda u laktasima ? na pregledu vidjelo se da se moze igrati u laktasima imali ste velik broj prilika od kojih ste samo jednu iskoristili ;)

moglo se igrati u laktasima, upravu si ti ali mi u 2. poluvremenu kad smo poceli igrati sudija daje crvene ko od sale :roll: :roll: :evil: zamisli kako je bilo igracima kad su vidjeli sta radi sudija, sigurno im je tesko bilo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 apr 2010, 11:33

Turković: Ne mogu vjerovati šta nam se dešava

Ekipa Sarajeva i sa trećeg gostovanja u proljetnom dijelu sezone, vratila se kratkih rukava.
Nakon Slobode i Travnika, ovaj put su od tima sa Koševa bili bolji Laktaši koji su slavili pobjedu rezultatom 2-1.

Sarajevo ni ovaj put kraj utakmice nije dočekalo kompletno jer je sudija Bjelica crvene kartone pokazao Maksumiću i Muminoviću.

Almir Turković neće po dobrom pamtiti svoj debi na klupi Sarajeva jer je i njemu prije vremena pokazan put u svlačionicu.

Stvarno ne znam šta bih rekao. Ne mogu vjerovati da smo tako korektan meč završili sa toliko kartona. Sa Laktašima imamo sjajne odnose i dočekali su nas veoma lijepo. Iako su tražili bodove spasa, težili su nadigravanju. Oni imaju ekipu koja se, jednostavno, ne zna tući.

Nije bilo nijednog prljavog starta, a sudija nam pokaže dva crvena i osam žutih kartona. Pa to, zaista, nema smisla. Kada sam mu to rekao, isključio je i mene. Ne mogu vjerovati da se ovakve stvari mogu dešavati Sarajevu,
rekao je Turković za dnevni avaz.

Po njegovom mišljenju, da nije bilo crvenih kartona, Sarajevo bi se iz Laktaša vratilo neporaženo.

Prvo poluvrijeme odigrali smo loše. Čini se da smo i mi i oni počeli susret sa previše respekta. Gol smo zabili sami sebi. Kako smo igrali, čudi me da to u nervozi nismo uradili još koji put. No, drugo poluvrijeme bilo je odlično. Sa deset igrača smo nadigrali Laktaše, a borili smo se čak i sa devet, barem onoliko koliko smo mogli. Imam osjećaj da bismo pobijedili da smo ostali kompletni.

Borba za titulu sada je gotovo nemoguća misija za ekipu Sarajeva ali se od plasmana u Evropu nije odustalo.

Moramo ići dalje i nastaviti se boriti za Evropu. Sada se trebamo nadati da će u finale Kupa ući Željezničar i Borac, pa da se možemo boriti za četvrto mjesto. Igrači su u Laktašima pokazali veliku želju, pokazali su da mogu igrati. Uz takav odnos, ako sudije promijene stav prema nama, mislim da možemo u Evropu, rekao je Turković.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 apr 2010, 13:53

Suman se povlaci sa svoje pozicije u klubu...neznam jeli danas ili iduceg ponedeljka ugl da se povlaci ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 05 apr 2010, 13:59

Ako je tacno za Sumana onda si za mustuluk,ali sta je sa ostalim mnogo gorim u upravi;Merdanovic,Alihodjic starij,ali i mladji,Baljak,Merdanovic koji su ovo cinici,neradnici,samo gledaju svoje dupe, i kako da i ovo prezive i uspjece fujjjjjjjjjjj! :o

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 05 apr 2010, 14:02

cena je napisao/la:Ako je tacno za Sumana onda si za mustuluk,ali sta je sa ostalim mnogo gorim u upravi;Merdanovic,Alihodjic starij,ali i mladji,Baljak,Merdanovic koji su ovo cinici,neradnici,samo gledaju svoje dupe, i kako da i ovo prezive i uspjece fujjjjjjjjjjj! :o
Suman je najmanje zlo od ovih ostalih!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 apr 2010, 14:04

cena je napisao/la:Ako je tacno za Sumana onda si za mustuluk,ali sta je sa ostalim mnogo gorim u upravi;Merdanovic,Alihodjic starij,ali i mladji,Baljak,Merdanovic koji su ovo cinici,neradnici,samo gledaju svoje dupe, i kako da i ovo prezive i uspjece fujjjjjjjjjjj! :o
Oni ce 22 aprila svi kolektivno da budu smjenjeni jel je to izborna skupstina FKS i bira se nova uprava
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 apr 2010, 14:18

Slobodini igrači su igrali oštro, ratnički, meni su razbili zube, a izmlatili su vareu i wagnera, dobil isu batina ko nikad. ali o ovome se nigdje ne pise i to nitko ne spominje, i ne cudi me zasto su se iz sarajeva bunili, tek sam tada vidio i zasto i vjerojatno su u pravu
ovako nekako izjavi josip topić za jedne novine nakon utakmice u tuzli :( :(
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 05 apr 2010, 14:40

A gdje je taj snimak iz Tuzle, izgleda izgubio se u putu. :?

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 05 apr 2010, 14:46

dado83 je napisao/la:A gdje je taj snimak iz Tuzle, izgleda izgubio se u putu. :?
pa sto se nadate necemu od ovog portala????? vidite i sami kako rade opet su sa dzekom poceli 2-3 mjeseca prije prelaznog roka :lol:
Svaki dan živim za FKS

alibi

Post Postao/la alibi » 05 apr 2010, 15:34

|-|0rD@Š je napisao/la:
dado83 je napisao/la:A gdje je taj snimak iz Tuzle, izgleda izgubio se u putu. :?
pa sto se nadate necemu od ovog portala????? vidite i sami kako rade opet su sa dzekom poceli 2-3 mjeseca prije prelaznog roka :lol:
Na kraju ce ih Djeko tuziti sto puno toga uzimaju sebi za pravo.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 05 apr 2010, 17:18

Mirza_Hordas je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la: o kakvoj kradji ti pricas ? bio mozda u laktasima ? na pregledu vidjelo se da se moze igrati u laktasima imali ste velik broj prilika od kojih ste samo jednu iskoristili ;)

moglo se igrati u laktasima, upravu si ti ali mi u 2. poluvremenu kad smo poceli igrati sudija daje crvene ko od sale :roll: :roll: :evil: zamisli kako je bilo igracima kad su vidjeli sta radi sudija, sigurno im je tesko bilo
nema kradje u tri utakmice 8 crvenih i 17 zutih kartona,ma kakvi ba....cuj kradja bas smijesno....mi se samo izvlacimo ....cuj kradja....hvala Bogu pa nismo PENAL ekipa ko neki ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

alibi

Post Postao/la alibi » 05 apr 2010, 17:32

Krenuo je jos prije 2 hefte,izgleda da je usao u novi tunel na karauli sto se pravi.......ali jbg nisu na drugoj strani jos prokopali.......

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 05 apr 2010, 17:34

Kevin je napisao/la:
Slobodini igrači su igrali oštro, ratnički, meni su razbili zube, a izmlatili su vareu i wagnera, dobil isu batina ko nikad. ali o ovome se nigdje ne pise i to nitko ne spominje, i ne cudi me zasto su se iz sarajeva bunili, tek sam tada vidio i zasto i vjerojatno su u pravu
ovako nekako izjavi josip topić za jedne novine nakon utakmice u tuzli :( :(
Ja razumijem da se Sloboda bori za opstanak,ali onakva igra na Tusnju je ratni zlocin.

Malo je reci da je pogibeljna. U prvoj utakmici su nas bukvalno TUKLI,u samo prvih 15 minuta zasluzili su 3 crvena kartona. gdje ces vecu pljacku sudaca nego da ne sankcionises tucu na terenu.

Tuzno je ovo sta radi sudijska banda u savezu,tuzno bas.. :roll:

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 05 apr 2010, 17:35

Zar ste stvarno mislili da ce poslati snimak?

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 05 apr 2010, 18:12

Odlazite nesposobni,dajte da klub vode ljudi koji žele evropsko SARAJEVO,koje će se svake godine boriti za titulu,dovesti kvalitetna pojačanja,idite što prije otac vas više **** duša me boli zbog vas.

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 05 apr 2010, 18:15

pitar-istok je napisao/la:Odlazite nesposobni,dajte da klub vode ljudi koji žele evropsko SARAJEVO,koje će se svake godine boriti za titulu,dovesti kvalitetna pojačanja,idite što prije otac vas više **** duša me boli zbog vas.
nisi jedini ja imam zdravstvenih problema radi fks al jbg
Svaki dan živim za FKS

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adem993, Bing [Bot], BungaBum, Hrasno15, johntravolta123, legendarnadruga, Serha i 57 gostiju.