To je zavjera protiv ljubimca

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
~ Idi kod ZELJE , na jednu peticuMirza_Hordas je napisao/la:blablabla je napisao/la:nasao jedva...ali nije kompletna ja mislim
http://www.transfermarkt.de/de/premijer ... _BOS1.html
pogledajte ozbiljnog kluba i naziva stadiona![]()
![]()
![]()
ASIM FERHATOVIC HARE HAHAHAHAHA
pa ja koliko znam nije FKS pisao po transfermarkt.de....eto koliko znasja ako sam u krivu ispravi me.....kod mene pise hase
Alo ba carobnjaci velikog mozga iz oza protiv zrinjskog je bio KUP a ovo je PL BiHvendetta87 je napisao/la:Ma nije da se ne pika al' ga Šeha ne piše u svoju teku jer to ko biva nije do njega bilomirzza je napisao/la:cuj ne pika se gol iz penala, oj drameeee, stvarno cirkus
Grbavica moj zivot je napisao/la:Alo ba carobnjaci velikog mozga iz oza protiv zrinjskog je bio KUP a ovo je PL BiHvendetta87 je napisao/la:Ma nije da se ne pika al' ga Šeha ne piše u svoju teku jer to ko biva nije do njega bilomirzza je napisao/la:cuj ne pika se gol iz penala, oj drameeee, stvarno cirkus
Protiv Zrinjskog u Mostaru NIJE bio kup.Grbavica moj zivot je napisao/la:Alo ba carobnjaci velikog mozga iz oza protiv zrinjskog je bio KUP a ovo je PL BiHvendetta87 je napisao/la:Ma nije da se ne pika al' ga Šeha ne piše u svoju teku jer to ko biva nije do njega bilomirzza je napisao/la:cuj ne pika se gol iz penala, oj drameeee, stvarno cirkus
Seyo_TM je napisao/la:
Fantastična serija Željezničara donijela im je i prvo mjesto tabeli, gdje imaju isti broj bodova sa Borcem, ali i mnogo bolju gol-razliku.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34140.htm
Sta cu kad gotivim Lazu! Pa i ja kazem da je morao dodati al neka ga ako Amar misli takoSeyo_TM je napisao/la:_______________Shvatam ja pile zelju da zabije gol, al od 4-5 morao je vala jednu i to svaki put lazo bio tamo![]()
To je zavjera protiv ljubimca
treba li napominjati da je golac zeljin sudijaSeyo_TM je napisao/la:RUDAR PRIJEDOR - ŽELJEZNIČAR
Prijedor, 10.04.2010. 16.00
Sudija: Golać Edin (Banovići)
A 1: Drašković Dalibor (I.Sarajevo)
A 2: Bečirović Zlatan (Srebrenik)
4: Živković Anto (Orašje)
Delegat: Martinović Lazo (Čapljina)
Kont.suđenja: Čovčić Edib (Vitkovići)
Ima li i jedan da nije ...otok je napisao/la:treba li napominjati da je golac zeljin sudija
Nek si nam rekaoGrbavica moj zivot je napisao/la:Alo ba carobnjaci velikog mozga iz oza protiv zrinjskog je bio KUP a ovo je PL BiHvendetta87 je napisao/la:Ma nije da se ne pika al' ga Šeha ne piše u svoju teku jer to ko biva nije do njega bilomirzza je napisao/la:cuj ne pika se gol iz penala, oj drameeee, stvarno cirkus
Jaci smo od NATO-aStole iz Bora je napisao/la:Ima li i jedan da nije ...otok je napisao/la:treba li napominjati da je golac zeljin sudija
ti izgleda nisi vidio sliku na prethodnim stranicamaotok je napisao/la:treba li napominjati da je golac zeljin sudijaSeyo_TM je napisao/la:RUDAR PRIJEDOR - ŽELJEZNIČAR
i kontrolor je nasotok je napisao/la:treba li napominjati da je golac zeljin sudijaSeyo_TM je napisao/la:RUDAR PRIJEDOR - ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.